Evita Iiskola

182 cm / kg
Syntynyt 1993


Uutisia henkilöstä Evita Iiskola

30.8.2018 09:52 Suomalaiset ulkomailla

Evita Iiskola lopettaa koripallouransa

Susiladiesin kulmakiviin viime vuosina kuulunut Tapiolan Hongan kasvatti Evita Iiskola, 25, on lopettanut koripallouransa.

Mäkitalo juhli sarjakärjen kaatoa – Weckström huippuiskussa

Anni Mäkitalon Donau-Ries otti makean päänahan sunnuntaina, kun se kaatoi Saksan Bundesliigan kärkijoukkue Kelternin. Sophie Weckström oli kovassa vireessä johdattaessaan Speyer-Schifferstadtin tärkeään voittoon.

29.1.2018 13:30 EM-karsinnat

Salminen nimesi 15 pelaajaa Susiladiesin helmikuun EM-karsintarinkiin

Suomen naisten maajoukkueen eli Susiladiesin päävalmentaja Pekka Salminen on nimennyt 15 pelaajaa helmikuussa pelattaviin EM-karsintaotteluihin Romaniaa ja Ranskaa vastaan. Salmisen nippu on elänyt marraskuun karsintaikkunaan verrattuna, kun Susiladies saa mieluisia loukkaantumisista toipuneita pelaajia kokoonpanoonsa.

20.1.2018 Haastattelu

Sophie Weckström jatkaa uraansa Saksassa

Alkukauden Espanjan Liga Femenina 2:ssa CB Aros Patatas Hijolusan joukkueessa pelannut Sophie Weckström, 24, on siirtynyt Saksan kakkosbundesliigassa pelaavan TSV-Towers Speyer-Schifferstadtin riveihin.

Holopaisen ja Grönbergin joukkueet aloittivat vuoden murskalukemin Saksassa

Annika Holopaisen Wasserburg ja Camilla Grönbergin Bad Homburg aloittivat vuoden ryminällä Saksan sarjoissa ja Taru Tuukkanen jatkoi jälleen mainioita esityksiään Espanjassa.

Kouvottarille tuore amerikkalaisvahvistus

Kouvottaret on solminut pelaajasopimuksen amerikkalaisen D'Asia Chambersin kanssa. Chambersilla on eurokokemusta Tsekin ja Saksan parketeilta.

Evita Iiskola ei jatka Italiassa

Syyskauden Italian kakkosliigassa pelaavaa Pallacanestro Femminile Umbertidea edustanut Evita Iiskola, 24, ei jatka italialaisseurassa loukkaantumisen vuoksi. Iiskola oli Umbertiden pisteykkönen pelaamassaan kuudessa ottelussa 17,2 pisteen keskiarvolla.

Taru Tuukkasella huippudebyytti Zaragozassa

Paluun Espanjan liigaan tehnyt Taru Tuukkanen aloitti pelinsä Zaragozassa upeasti johdattaen joukkueensa komeaan voittoon. Hyviä uutisia kuului myös Saksasta, jossa Annika Holopaisen Wasserburg selvitti tiensä Saksan cupin puolivälieriin.

Annika Holopaisen Wasserburg jatkaa vahvasti Bundesliigassa

Annika Holopaisen Wasserburg jatkaa edelleen Saksan Bundesliigan piikkipaikalla viikonlopun jälkeen. Myös Sophie Weckströmin joukkue on tiukasti kärkitaistelussa mukana Espanjan Liga Femenina 2:ssa.

Camilla Grönberg hurjassa iskussa Saksassa

Camilla Grönberg heitti peräti 26 pistettä, kun hän johdatti Bad Homburgin voittoon Saksan Kakkosbundesliigassa. Myös Annika Holopaisen, Anni Mäkitalon ja Sophie Weckströmin joukkueiden vahvat kaudet saivat jatkoa.

Susiladiesit palasivat tositoimiin Euroopassa maajoukkuetauon jälkeen

EM-karsintojen jälkeen pelit jatkuivat taas Susiladiesin pelaajilla Euroopan kentillä. Pienet loukkaantumiset harmittavasti kiusaavat muutamia pelaajia.

10.11.2017 NCAA

Naisten NCAA-parketeilla 12 suomalaistulokasta

Naisten yliopistosarja NCAA:n I-divisioona käynnistyy jälleen 10.11. Rapakon takaisilla parketeilla pelaa alkavalla kaudella jälleen suuri määrä suomalaisnaisia, joista ensimmäistä kautta pelaavia rookie-pelaajia on kolmella eri sarjatasolla peräti 12.

3.11.2017 Haastattelu

Anni Mäkitalon kausi Saksassa alkanut vahvasti

Anni Mäkitalo siirtyi täksi kaudeksi Saksan Bundesliigassa pelaavan Donau-Riesin joukkueeseen. Kausi on alkanut sekä joukkueelta että Mäkitalolta erinomaisesti, sillä Donau-Ries pitää sarjan kärkipaikkaa ja Mäkitalo on saanut hyvin luottoa uudessa joukkueessa.

29.9.2017 Haastattelu

Naisten maajoukkuepelaajat hakevat isoa vastuuta tulevana kautensa

Naisten maajoukkueen Camilla Grönberg, 23, Vilma Kesänen, 29, ja Evita Iiskola, 24, pääsevät tositoimiin seurajoukkueissaan viikonloppuna. Vaikka kolmikko pelaa eri maissa, on heillä yhteisenä tekijänä iso vastuu ja tärkeä rooli tulevalla kaudella. Sofia Pelanderin, 25, polvivamma on sen sijaan parantumassa hyvää vauhtia.

13.8.2017 Maaottelu

Naarassudet selätti Tshekin universiadijoukkueen toistamiseen

Suomen naisten maajoukkue päätti kesäkautensa voitokkaasti, kun Naarassudet oli Tshekin universiadijoukkuetta parempi toistamiseen Nymburkissa. Tshekki veti toisella puoliajalla parhaimmillaan 7 pisteen johdon, jonka Suomi onnistui vielä kampeamaan 85-83 (47-37) -voitoksi.

12.8.2017 Maaottelu

Naarassudet selätti Tshekin, Rokkanen ilmiliekeissä

Suomen naisten maajoukkue naarasi voiton Tshekin universiadijoukkueesta Nymburkissa. Nuoret tshekkiläiset pitivät Naarassudet ahtaalla 25 minuutin ajan, kunnes suomalaisten peli lähti rullaamaan kohti 81-61 (30-40) -voittoa. Suomen ykkönen oli 17 pistettä heittänyt Sara Rokkanen.

2.8.2017 Maaottelu

Naarassusille merkittävä parannus, Liettua edelleen vahvempi

Suomen naisten maajoukkue hävisi toistamiseen nuorella joukkueellaan Kaunasissa Liettuan universiadijoukkueelle 82-74 (48-38). Liettua pelasi huomattavasti paremmin kuin eilen, mutta niin myös Naarassudet, joka otti merkittäviä askeleita eteenpäin päävalmentaja Pekka Salmisen mukaan.

1.8.2017 Maaottelu

Liettuan universiadijoukkue voittoon nuorista Naarassusista

Suomen naisten maajoukkue eli Naarassudet pelasi kesän ensimmäisen ottelunsa tänään Kaunasissa. Nuorella joukkueella Baltiaan matkustanut Naarassudet taipui isokokoiselle Liettuan universiadijoukkueelle loppunumeroin 76-61 (37-27).

Naarassusien Evita Iiskola Italian kakkosliigaan

Naarassusien Evita Iiskola, 24, on tehnyt pelaajasopimuksen Italian kakkosliigassa pelaavan Pallacanestro Femminile Umbertiden kanssa. Monipuolinen kolmospaikalla viihtyvä Iiskola siirtyy Italiaan pelattuaan edelliskauden Saksan Bundesliigaa BG 89 Hurricanesissa.

21.7.2017 12:25 Pääjuttu

Naarassudet tiiviiseen kahdeksan ottelun elokuuhun 22 pelaajan ringillä

Suomen naisten maajoukkue eli Naarassudet kokoontuu yhteen ensi viikon maanantaina 24.7. Päävalmentaja Pekka Salminen on kutsunut kesän rinkiin 22 pelaajaa, jotka pelaavat elokuun aikana kahdeksan ottelua. Neljästi kotiyleisönsä edessä Hyvinkään Martinhallissa esiintyvän Naarassusien päätavoite on marraskuussa alkavat EM-karsinnat vuoden 2019 EM-kisoihin.

Näytä lisää vastaavia