Oskari Arell

cm / kg
Syntynyt 1973


Uutisia henkilöstä Oskari Arell

2.2.2012 Pääjuttu

FoKoPon, Huiman ja Uran divarimiehistöihin vahvistusta

Koripallon I divisioonassa pelaavat Forssan Koripojat, Ura Basket ja Äänekosken Huima ovat vahvistaneet kokoonpanojaan. Ura Basket nappasi riveihinsä liigajoukkue Korihaista vapautuneen Shawn Vanzantin, FoKoPo kiinnitti Espanjasta siirtyvän Andrais Thorntonin ja Huima puolestaan gambialaissentteri Baboucarr ”Boo” Bojangin.

3.5.2011 Pääjuttu

Ura Basketin divarijoukkue alkaa hahmottua

Miesten I divisioonassa pelaava kaarinalaisjoukkue Ura Basket on kiinnittänyt valmentajakseen seuran B-juniorit päättyneellä kaudella SM-hopealle luotsanneen Antti Saarisen, 31. Myös joukkueen pelaajapakka alkaa muodostua, sillä seuralla on koossa kahdeksan pelaajasopimusta.

3.2.2011 Pääjuttu

Pudotuspeleihin mielivä Ura Basket vahvistuu Brownilla

Ura Basket on päättänyt taistella loppuun asti koripallon miesten I divisioonan pudotuspelipaikasta. Tavoitteen saavuttamiseksi joukkueeseen on hankittu loppukaudeksi toinen amerikkalaisvahvistus, 31-vuotias Carlton Brown. Kokenut Brown siirtyy Kaarinaan Lahdesta.

28.9.2007 Pääjuttu

Miesten I divisioona käyntiin herkkupalalla

Miesten koripalloilun I divisioona käynnistyy tulevana viikonloppuna. Sarjasta on odotettavissa tasokkain ja mielenkiintoisin vuosikausiin, sillä suurin osa joukkueista on satsannut tulevaan kauteen vahvasti, ja nousuhaluja tuntuu olevan yhdellä jos toisella. Lauantaina herkkupalana nähdään Turkuhallissa viime kauden kakkosen (TuNMKY) ja kolmosen (FoKoPo) taisto. Forssa on jälleen kerran yksi sarjan suosikeista, ja nähtäväksi jää, nousevatko forssalaisvärit Korisliigaan kauden päätteeksi.

3.8.2006 Läntinen alue

Ura Basket palkkasi junioripäällikön

Kaarinalainen koripalloseura Ura Basket on palkannut päätoimisen junioripäällikön. Uudeksi junioripäälliköksi valittiin Kari Ruohonen, 32. Ruohonen aloittaa uudessa tehtävässään 7.8.2006.

20.9.2005 Läntinen alue

Tauna Takaniemi läntisen alueen puheenjohtajaksi

Läntisen alueen sääntömääräinen aluekokous pidettiin lauantaina 17.9. Forssassa. Paikalla oli 18 henkeä edustaen kymmentä seuraa. Kokouksessa käsiteltiin alueen toimintaa sekä tehtiin luottamushenkilövalintoja.

1.2.2005 Pohjoinen alue

Loimaalle ja Kaarinaan ensimmäiset Koripalloliiton laatupalkinnot

Suomen Koripalloliitto on myöntänyt historiansa ensimmäiset seuratason laatupalkinnot ja -sertifikaatit. Laatupalkinnot saivat esimerkillisen nuorisokoripallotyönsä ansiosta Kaarinan Ura sekä Loimaan Korikonkarit.

7.4.2004 Läntinen alue

Kaarinan Ura sinettiseuraksi

Kaarinan Urassa tehdään erinomaista koripallotyötä. Eri toimintoja on paljon, osallistujamäärät suuret, toimijoita kaiken pyörittämiseksi runsaasti.