Kimmo Olli

cm / kg
Syntynyt 1965


Uutisia henkilöstä Kimmo Olli

8.5.2020 09:13 Korisliiga

Shawn Hopkins: Minun valmentajani

Shawn Hopkins, 24, on BC Nokian atleettinen laituri ja Korisliiga-kauden 2019/20 vuoden tulokas, jonka juuret ovat vahvasti Nokialla. Ei ole yllätys, että Hopkinsin uran merkittävimpiin valmentajiin kuuluvat nokialainen valmentajaikoni Kimmo Olli sekä kahteen otteeseen Nokialla vaikuttanut Ville Tuominen.

17.5.2017 21:01 Koripalloliitto tiedottaa

Rannikko Korisliigan finaalien MVP, Nikkarinen arvokkain pelaaja

Joensuulaisen Kataja Basketin toiseen Suomen mestaruuteen kolmen kauden sisään johdattanut Teemu Rannikko, 36, nimettiin toisen kerran urallaan Korisliigan finaalien arvokkaimmaksi pelaajaksi (MVP). Korisliigan arvokkaimpana pelaajana (MVP) palkittiin puolestaan ensimmäistä kertaa urallaan Helsinki Seagullsin Antto Nikkarinen, 26.

17.5.2017 20:54 Koripalloliitto tiedottaa

Naisten palkintogaala mestari-Pontevan juhlaa

Seurahistoriansa ensimmäisen Suomen mestaruuden voittanut Hyvinkään Ponteva karkeloi myös kauden parhaiden palkitsemisgaalassa. Taru Tuukkanen palkittiin niin Naisten Korisliigan vuoden pelaajana kuin SM-finaalien vuoden pelaajanakin, Bria Goss haki vuoden ulkomaalaisvahvistuksen pystin Hyvinkäälle ja Miikka Sopanen nimettiin vuoden valmentajaksi.

8.11.2006 Naisten Korisliiga

Shannon Mathews vahvistaa BC Nokiaa

Naisten SM-sarjassa pelaava BC Nokia hakee vahvistusta pelinjohtoonsa niin penkin päähän kuin kentällekin. Uusin pelaajahankinta on amerikkalainen Shannon Mathews. Päävalmentaja Antti Hyvärisen tueksi joukkueen valmennustiimiin liittyvät nokialaiset koripallokonkarit Kimmo Olli ja Aki Selkee.