Arto Kulha

cm / kg
Syntynyt 1979


Uutisia henkilöstä Arto Kulha

29.11.2022 10:12 Susi All Star

Susi All Star Cupin voittajiksi selviytyivät Team Lahtinen ja Team Palmi

Viikonloppuna Kisakalliossa pelatun Susi All Star Cupin voittajajoukkueiksi selviytyivät tyttöjen puolella Team Lahtinen ja poikien puolella Team Palmi. All Star -päävalmentajat Juha Oikarinen ja Jyri Lohikoski kuvailet turnausta onnistuneeksi tapahtumaksi.

23.12.2021 09:31 Sudenpennut

Sudenpentujen maajoukkuevalmentajat valittu vuodelle 2022

Nuorten koripallomaajoukkueiden valmentajat on valittu vuodelle 2022. Sudenpentujen päävalmentajat pysyvät pitkälti samoina, mutta uutena nimenä nähdään Petri Virtanen, joka ottaa komentoonsa 20-vuotiaiden miesten maajoukkueen.

22.1.2019 08:52 Sudenpennut

Sudenpentujen maajoukkuevalmentajat valittu kesälle 2019

Suomen nuorisomaajoukkueiden valmentajat maajoukkuekesälle 2019 on valittu. Sudenpennut on myös tulevana kesänä huippuvalmentajien opissa.

Lasten valmennuksen erityispiirteet koripallossa–koulutus Kisakalliossa maaliskuussa

Koulutus on suunnattu lasten valmennuksessa mukana oleville, jo koulutus- ja valmennustaustaa omaaville valmentajille, jotka haluavat syventää osaamistaan nimenomaan lasten valmentamisessa. Koulutus järjestetään Kisakalliossa 24. - 25.3.2018. Ilmoittautuminen koulutukseen päättyy 12.3.

Ohjaajan Starttikoulutus Hämeenlinnassa 16.9.

Suomen Koripalloliitto järjestää Ohjaajan Starttikoulutuksen Hämeenlinnsassa lauantaina 16.9. klo 10 - 14.

Lasten valmennuksen erityispiirteet koripallossa–koulutus Kisakalliossa lokakuussa

Koulutus on suunnattu lasten valmennuksessa mukana oleville, jo koulutus- ja valmennustaustaa omaaville valmentajille, jotka haluavat syventää osaamistaan nimenomaan lasten valmentamisessa. Koulutus järjestetään Kisakalliossa 14. - 15.10.2017

23.2.2017 Pohjoinen alue

II-tason koulutuskokonaisuus käynnistyy maaliskuussa, ilmoittautuminen päättyy 2.3.

Koripalloliitto järjestää II-tason koulutuskokonaisuuden Kisakallion urheiluopistolla Lohjalla. II-tason hyväksytty suorittaminen oikeuttaa koripalloliiton valmentajalisenssijärjestelmän B-lisenssiin. Ilmoittautuminen maaliskuussa alkavalle kurssille on käynnissä. Kurssille on vielä varmasti viisi paikkaa jäljellä.

2.12.2016 Pääjuttu

Sudenpennut jatkavat huippuopissa myös vuonna 2017

Suomen nuorten maajoukkueiden eli ”Sudenpentujen” valmentajat vuodelle 2017 on valittu. Osa joukkueista jatkaa tutussa komennossa, mutta mukana on myös muutama nuorten maajoukkuetoimintaan palaava valmentaja.

28.9.2016 Kaakkoinen alue

Koripalloliitto järjestää I-tason koulutuskokonaisuuden Helsingissä

Koripalloliitto järjestää I-tason koulutuskokonaisuuden Helsingissä. Koulutus on Koripalloliiton valmennuskoulutusjärjestelmän ensimmäinen vaihe, joka antaa valmiuksia toimia apuvalmentajan tehtävissä. Kokonaisuus pitää sisällään kolme viikonlopun mittaista lähijaksoa ja etätehtäviä.

22.8.2016 Pohjoinen alue

II-tason koulutuskokonaisuudet käynnistyvät lokakuussa ja maaliskuussa

Koripalloliitto järjestää II-tason koulutuskokonaisuuden Kisakallion urheiluopistolla Lohjalla. II-tason hyväksytty suorittaminen oikeuttaa koripalloliiton valmentajalisenssijärjestelmän B-lisenssiin. Myös kevään 2017 koulutuksen päivämäärät on sovittu ja ilmoittautuminen avattu.

Paikalliset All Stars -leirit keväällä 2016

Koripalloliitto järjestää keväällä 2016 yhteensä seitsemän paikallista All Stars -leiriä yhteistyössä seurojen kanssa. Leirien tavoitteena on antaa mahdollisimman monelle mahdollisuus tutustua All Stars -toimintaan lähellä kotia.

8.5.2009 Eteläinen alue

MaSu vahvistaa valmennustaan

Helsinkiläisseura MaSu Basket on kiinnittänyt uudeksi valmennuspäällikökseen Kimmo Hanhisen. MaSu-perheeseen liittyy myös Juha Oikarinen, joka ottaa ensi kaudella valmennettavakseen seuran uuden A-poikajoukkueen.

Miesten I divisioonan valmentajat piinapenkissä kauden kynnyksellä

Koripallon miesten I divisioona polkaistaan käyntiin torstaina 2.10. neljällä ottelulla, joiden joukosta löytyy todellinen herkkupala, kamppailu Pohjanmaan herruudesta, Lapua-Kauhajoki. Divisioonavalmentajien kyselyn mukaan pohjanmaalaiset lukeutuvat myös sarjan ennakkosuosikkeihin.

HNMKY:n miehille neljä uutta sopimuspelaajaa

Helsingin NMKY on kiinnittänyt miesten I divisioonassa pelaavaan edustusjoukkueeseensa A-juniori-ikäiset Oscar Lindqvistin, Antti Heiskasen ja Lauri Karppisen. Lisäksi joukkue on saanut annoksen heittovoimaa ja johtajuutta, kun viime kaudella Turun NMKY:ssä pelannut Sauli Silvonen siirtyy helsinkiläiseen kaimaseuraan.

11.10.2007 Pääjuttu

Miesten divarijoukkueiden valmentajat "piinapenkissä"

Koripallon miesten I-divisioonasta ennustetaan tulevan erittäin tasainen sarja. Koris.net kysyi päävalmentajien ennakkotunnelmia sarjakauden alkuhetkillä. Divarikatsomoihin on luvassa tiukkoja kamppailuja, sillä useampi seuroista hamuaa nousua Korisliigaan.

Eero Levä palaa HNMKY-paitaan

Sitkeästä polvivammasta kärsivä pelintekijä Eero Levä on solminut sopimuksen I divisioonassa pelaavan Helsingin NMKY:n kanssa. Levä keskittyy alkukauden kuntoutukseen. HNMKY:n pelaavaan kokoonpanoon hänen odotetaan liittyvään joulun tienoilla.

Siitonen ja Telih HNMKY:n tuoreimmat hankinnat

Helsingin NMKY:n miesten I divisioonassa pelaava edustusjoukkue vahvistuu entisestään. Joukkueen vahvuuteen on kiinnitetty Joensuun Katajassakin vaikuttanut namikalaiskasvatti Teemu Siitonen ja MaSu Basketissa uransa aloittanut, mutta HNMKY:ssä viime vuodet pelannut 17-vuotias Anton Telih.

8.5.2007 Pääjuttu

Clifton Jones HNMKY:n riveihin

Helsingin NMKY sai haaviinsa hieman tavallista isomman kalan, kun pitkään Korisliigassa pelannut Clifton Jones teki sopimuksen pelaamisesta miesten I-divisioonassa. 201-senttinen ja 30 vuotta tänä vuonna täyttävä amerikkalaispelaaja on tärkeä palanen HNMKY:n ensi kauden joukkueessa.

27.4.2007 Pääjuttu

Antti-Jussi Sipilä jatkaa Helsingin NMKY:n paidassa

Koripallon I-divisioonassa pelaavan Helsingin NMKY:n miesten edustusjoukkue on tehnyt ensimmäiset pelaajasopimuksensa kaudelle 2007-08. Edustusjoukkueen paidan pukee seuraavalla kaudella ylleen kokenut Antti-Jussi Sipilä, omat kasvatit Eetu Nieminen, Ilkka Ekström sekä Janne Hänninen.

Oikarisesta HNMKY:n miesten luotsi

Miesten I divisioonapaikan säilyttänyt Helsingin NMKY uudistaa valmennusportaansa kaudelle 2007-08. Edustusjoukkueessa valmennusvastuun ottaa seuran oma kasvatti Juha Oikarinen, 28. Hän saa avukseen niin ikään 28-vuotiaan Kimmo Hanhisen.

Näytä lisää vastaavia