7.6.2022 23:29 Korisliiga

Nuorten maajoukkueiden vakiokasvo Ville Tolonen Lahti Basketballiin

192-senttinen takamies ja lahtelaisseura ovat solmineet kolmivuotisen pelaajasopimuksen. Edelliset kolme kautta Tolonen edusti HBA-Märskyä.

4.10.2019 12:50 Miesten I divisioona A

Miesten Divari A starttaa jälleen – Uusina haastajina Munkkiniemen Kisapojat ja Raiders Basket

Miesten I divisioona A:n kausi 2019-20 pyörähtää käyntiin tänään perjantaina klo 18.30, kun sarjanousija Raiders Basket isännöi divisioonan avauskamppailussa Korikouvoja. Muut joukkueet pääsevät aloittamaan urakkansa viikonlopun aikana.

10.8.2019 22:29 Sudenpennut

Suomen 20-vuotiaiden naisten maajoukkue A-divisioonaan ja finaaleihin

Suomen 20-vuotiaiden naisten maajoukkue varmisti paikkansa ensi kesäksi EM-kisojen A-divisioonaan voittamalla välierissä Iso-Britannian 86-68 (35-39). Voiton myötä Suomi pelaa huomenna B-divisioonan EM-kisojen loppuotteluissa Bulgariaa vastaan.

9.8.2019 21:55 Sudenpennut

Suomen 16-vuotiaat pojat tiputtivat Itävallan kyydistä toisella puoliajalla

Suomen 16-vuotiaiden poikien maajoukkue selätti B-divisioonan EM-kisoissa Itävallan 78-47 (31-22). Sudenpennut on voittanut molemmat kahdesta alkulohko-ottelustaan.

28.7.2019 22:00 Sudenpennut

Espanjan intensiteetti ja aktiivisuus liikaa Suomen 18-vuotiaille pojille EM-kisoissa

18-vuotiaiden poikien A-divisioonan EM-kisoissa Suomi koki toisen peräkkäisen tappion, kun vauhdikas Espanja pudotti Sudenpennut kyydistään voittaen 81-45 (32-26). Suomen 16-vuotiaat pojat taas voittivat Latvian vieraissa.

20.7.2019 20:45 Sudenpennut

Suomen 18-vuotiaiden poikien maajoukkueelle makoisa Liettuan päänahka vieraissa

A-divisioonan EM-kisoihin valmistautuva Suomen 18-vuotiaiden poikien maajoukkue pääsi nauttimaan harvinaista herkkua, kun Sudenpennut kaatoivat Druskininkaissa Liettuan 43-58 (25-22). Suomen 16-vuotiaiden poikien maajoukkue hävisi toistamiseen Kroatialle Kisakalliossa.

13.7.2019 22:59 Sudenpennut

Suomen 16-vuotiaille pojille niukka tappio Hollantia vastaan Kisakalliossa, 18-vuotiaissa pojissa Kreikka parempi

Suomen poikamaajoukkueet pelasivat lauantaina kaksi ottelua. 16-vuotiaiden poikien maajoukkue hävisi Kisakallion Susi Training Centerissä Hollannille 61-69 (29-29). Suomen 18-vuotiaiden poikien maajoukkue taas hävisi Italiassa pelatussa ottelussa Kreikalle 58-68 (23-32).

1.7.2019 18:58 Sudenpennut

Suomen 18-vuotiaat pojat Pohjoismaiden mestaruuteen, 16-vuotiaat pojat neljänsiä

Suomen 18-vuotiaiden poikien maajoukkue pääsi tuulettamaan Pohjoismaiden mestaruutta Susi Training Centerissä, kun Sudenpennut voittivat päätösottelussa Islannin 79-53 (27-23). 16-vuotiaissa pojissa Islanti karkasi päätösneljänneksellä ulottumattomiin.

30.6.2019 22:06 Sudenpennut

Suomen 16-vuotiaat pojat kellistivät Ruotsin jännitysnäytelmässä, 18-vuotiaat pojat jatkavat voittamattomina PM-kisoissa

Pohjoismaiden mestaruuskisoissa Susi Training Centerissä Suomen 16-vuotiaiden poikien maajoukkue voitti sinnikkäästi kirineen Ruotsin 72-65 (39-29). 18-vuotiaiden poikien maajoukkue taas voitti länsinaapurin selkeästi 82-65 (40-27).

28.6.2019 21:09 Sudenpennut

Suomen poikamaajoukkueet ylivoimaisiin voittoihin Norjasta PM-kisoissa

Suomen 16- ja 18-vuotiaiden poikien maajoukkueet pistivät kahteen kertaan jauhot suuhun Norjalle Susi Training Centerissä pelattavissa Pohjoismaiden mestaruuskisoissa. 16-vuotiaat pojat hakivat avausvoittonsa loppulukemin 56-97 (23-47) ja 18-vuotiaat 57-90 (28-50).

25.6.2019 11:14 Nuorten PM-kilpailut

Sudenpennut valmiina PM-kotikisoihin Kisakalliossa

Torstaina pyörähtää käyntiin maajoukkuekesä jokaisen Suomen nuorisomaajoukkueen osalta, kun Sudenpennut isännöi Pohjoismaiden mestaruuskisoja Kisakallion Susi Training Centerissä. PM-kisat pelataan 27.6.-1.7. kolmella kentällä. Suomi kohtaa torstaina Tanskan, perjantaina Norjan, lauantaina Viron, sunnuntaina Ruotsin ja maanantaina Islannin.

27.4.2019 15:49 Nuorten SM-sarjat

Sykki vei 17-vuotiaiden poikien avausfinaalin - HNMKY pronssille

17-vuotiaiden poikien ensimmäisessä loppuottelussa Sykki päihitti Tapiolan Hongan kotonaan luvuin 96-72 (59-31). Helsingin NMKY nousi sarjan pronssimitalistiksi nujertamalla Ura Basketin vieraissa.

9.4.2019 22:17 Nuorten SM-sarjat

Sykki 17-vuotiaiden poikien SM-finaaliin jännitysnäytelmän jälkeen

17-vuotiaiden poikien SM-sarjassa Sykki nappasi ensimmäisenä loppuottelupaikan otteluvoitoin 2-1 päihittämällä Helsingin NMKY:n 95-91 (46-46).

7.4.2019 19:44 Nuorten SM-sarjat

Ringside ja Honka 17-vuotiaiden tyttöjen SM-finaaliin - poikien sarjassa välierävoitot tasoihin

17-vuotiaiden tyttöjen SM-sarjassa Ringside ja Tapiolan Honka etenivät finaaliin suoraan kahdella voitolla. Poikien puolella Sykki ja Honka tasoittivat välieräparit, joten finaalipari ratkaistaan alkuviikon otteluissa.

Honka ja Sykki C-nuorten Suomen mestareiksi

C-nuorten Suomen mestaruudet ratkottiin viikonloppuna Kisakalliossa. Tytöissä SM-kultaa juhli Tapiolan Honka ja poikien mestaruuden vei Sykki.