Semi Laine

180 cm / 75 kg
Syntynyt 1997


Uutisia henkilöstä Semi Laine

12.5.2020 08:42 Korisliiga

Aapeli Alanen: Itseluottamusta, kovapäisyyttä ja kosolti taitoa Lahest

Kataja Basketin Aapeli Alanen, 24, on oppinut ammattilaisena hillitsemään kiivaan mielensä. Korisliiga-kauden 2018/19 kehittynein pelaaja vietti juniorivuotensa älyttömän kovassa Namika Lahden ’96-ikäluokassa, josta hän ponnisti Korihaiden ja BC Nokian kautta Susijengin porteille.

4.10.2018 12:44 Miesten I divisioona A

Miesten I divisioona A pyörähtää käyntiin

Miesten I divisioona A starttaa tänään torstaina mielenkiintoisella paikalliskamppailulla, jossa kohtaavat viime kauden finalisti HBA-Märsky sekä villillä kortilla sarjaan noussut Helsingin NMKY. Kaikki 12 joukkuetta pääsevät tositoimiin jo viikonlopun aikana. Divarikoripallon seuraaminen on alkavalla kaudella entistä helpompaa, sillä kaikki runkosarjan ottelut ovat nähtävissä Elisa Viihteen kanavilla.

28.9.2017 Pääjuttu

Miesten I divisioona A palaa kesätauolta laajentuneena

Miesten I divisioona A pelataan kuluvalla kaudella 12 joukkueen voimin. Espoo United siirtyi viime kauden mestaruuden myötä Korisliigaparketeille ja I divisioona A:n nousivat viime kaudella divari-B:n välierissä esiintyneet Kristika Turku, Ura Basket ja Korikouvot.

24.4.2016 Pääjuttu

Torpan Pojille A-poikien ja Helmi Capitalsille A-tyttöjen SM-kultaa

Torpan Pojat nappasi A-poikien Suomen mestaruuden suoraan kahdessa ottelussa, kun se haki vierasvoiton HoNsU junioreista lukemin 49-61. A-Tytöissä Helmi Capitals pääsi juhlimaan Suomen mestaruutta niin ikään kahden ottelun jälkeen, kun Tapiolan Honka kaatui loppuluvuin 49-66.

4.10.2013 Pääjuttu

Divari B täyteen vauhtiin viikonlopun aikana

Miesten Divari B sai varaslähtönsä torstai-illalla, kun Julius Rajala takoi 30 ja Oskar Michelsen 25 pistettä HBA-Märskyn nujertaessa Ura Basketin Kaarinassa. Kahdeksan joukkueen vahvuisena pelattavassa Divari B:ssä nousua lähtee hakemaan ennakkosuosikkina Jussi Räikän luotsaama Ura Basket yhdessä Jari Laineen BC Jyväskylän kanssa.

BC Jyväskylän divarijoukkue kasassa

BC Jyväskylän joukkue miesten Divari B -kauteen 2013/14 on valmis. Uusimpina pelaajina jyväkyläläisjoukkueen kokoonpanoon saapuvat liigakentiltäkin kokemusta hakenut Robert Juvonen sekä BC Nokian tehomiehiin viime kaudella kuulunut Henri Jokinen.

BC Jyväskylälle uusia pelaajasopimuksia

Miesten I Divisioonakauteen valmistautuva BC Jyväskylä on allekirjoittanut kolme pelaajasopimusta. BC Jyväskylän joukkue kauteen 2013/14 on nyt 15 pelaajan vahvuinen.

14.4.2013 Pääjuttu

WB/Capitalsin A-tytöt ja HNMKY:n B-pojat kahdessa ottelussa Suomen mestareiksi

Sunnuntai oli kiireinen päivä nuorten SM-parketeilla. Kauden ensimmäiset nuorten mestarit kruunattiin, kun WB/Capitals (A-tytöt) ja HNMKY (B-pojat) hakivat finaalien toiset otteluvoittonsa ja veivät siten nimiinsä ikäluokkiensa Suomen mestaruudet. B-poikien SM-pronssi irtosi HoNsUn matkaan, ja lisäksi sunnuntaina pelattiin A-poikien ja B-tyttöjen SM-välieriä.

9.4.2013 Pääjuttu

ToPo HNMKY:n seuraksi B-poikien SM-finaaliin

B-poikien SM-sarjassa nähdään tänä keväänä helsinkiläisjoukkueiden yhteenotto, kun ToPo selvitti tiistaina tiensä finaaliin Helsingin NMKY:n seuraksi. HoNsU kiusasi kolmannessa välieräottelussa ToPoa pitkään, mutta Ville Leikkaan johtama kotijoukkue kuittasi voiton pistein 71–65 (27–26).

7.4.2013 Pääjuttu

Honka Akatemia ja WB/Capitals A-tyttöjen finaaliin, HNMKY kuittasi B-poikien finaalipaikan

A-tyttöjen ensimmäisten SM-välieräotteluiden voittajat jatkoivat voittojaan myös sunnuntaina. Honka Akatemia ja WB/Capitals antoivat kylmää kyytiä OrJylle ja EBT:lle ja etenivät ikäluokan finaaliin. B-pojissa HNMKY teki toisen kerran selvää jälkeä Hongasta, mutta sisuuntunut ToPo tasoitti välieräsarjansa otteluvoitot HoNsUa vastaan.

6.4.2013 Pääjuttu

WB/Capitals ja Honka Akatemia välierävoittoihin A-tytöissä, HoNsU ja HNMKY B-pojissa

Koripallon nuorten SM-välierät pyörähtivät käyntiin lauantaina päivällä ja niin A-tyttöjen kuin B-poikienkin välieräavauksissa nähtiin koti- ja vierasvoitot. WB/Capitals (A-tytöt) ja HNMKY (B-pojat) ylsivät voittoihin kotikentillään, kun taas Honka Akatemia (A-tytöt) ja HoNsU (B-pojat) hakivat vierasvoitot.