Marko Tuononen

cm / kg
Syntynyt 1971


Uutisia henkilöstä Marko Tuononen

13.11.2017 Pohjoinen alue

Koripalloliiton alueiden aluehallitukset valittu kaudelle 2018-2019

Suomen Koripalloliiton aluekokouksissa valittiin aluehallitukset seuraavalle kaksivuotiskaudelle. Alueiden puheenjohtajina jatkavat tutut nimet, kun Tenho Ulmanen (etelä) Ira Pasi (kaakko), Outi Keski-Saari (keskinen), Anu Sivonen (läntinen) ja Markku Annanolli (pohjoinen) valittiin jatkokaudelle. Itäisellä alueella puheenjohtajaksi valittiin Jari Tuomainen.

2.1.2017 Pohjoinen alue

Koripalloliitto järjestää I-tason koulutuskokonaisuuden Itäisellä alueella

Koripalloliitto järjestää I-tason koulutuskokonaisuuden Siilinjärvellä, Joensuussa ja Kuopiossa. Koulutus on Koripalloliiton valmennuskoulutusjärjestelmän ensimmäinen vaihe, joka antaa valmiuksia toimia apuvalmentajan tehtävissä. Kokonaisuus pitää sisällään kolme viikonlopun mittaista lähijaksoa ja etätehtäviä.

Paikalliset All Stars -leirit keväällä 2016

Koripalloliitto järjestää keväällä 2016 yhteensä seitsemän paikallista All Stars -leiriä yhteistyössä seurojen kanssa. Leirien tavoitteena on antaa mahdollisimman monelle mahdollisuus tutustua All Stars -toimintaan lähellä kotia.

2.10.2015 Pohjoinen alue

Aluehallitukset ja ehdokkaat liittovaltuuston vaaliin valittu

Suomen Koripalloliiton aluekokoukset on pidetty. Liiton kuudelle alueorganisaatiolle on valittu aluehallitukset seuraavalle kaksivuotiskaudelle, jonka lisäksi aluekokoukset valitsivat ehdokkaansa liittovaltuustoon, jonka valitsee lokakuun lopussa kokoontuva, kaikille jäsenseuroille avoin liittokokous.

7.3.2008 Katsojat

Naisten divarin voitto ratkeaa

Naisten koripallon I divisioonassa pelataan viimeinen kierros sunnuntaina 9.3. Sarjan voiton kannalta kupletin juoni on yksinkertainen; voittamalla kotiottelunsa Puhuttaria vastaan viime keväänä I divisioonaan noussut Orimattilan Jymy varmistaa ykkössijansa ja lunastaa paikan SM-sarjaan kaudelle 2008-09.

11.10.2007 Pääjuttu

Naisten divarijoukkueiden valmentajat ”piinapenkissä”

Koripallon naisten I-divisioonassa sarjanousuun tähtäävä Joensuun Kataja on saanut muiltakin divisioonajoukkueilta suosikin viitan kannettavakseen. Tasaisessa sarjassa valmentajat ovat nostaneet pelaajien kehittymisen kohti naisten SM-sarjaa yhdeksi tärkeimmistä tavoitteista. Koris.net istutti päävalmentajat ”piinapenkkiin” kysyäkseen 6.10. käynnistyneen sarjan ennakkotunnelmia.

17.1.2006 Pääjuttu

Ratkaisun hetket naisten divisioonassa

Naisten ykkösdivisioonassa on käynnistymässä viimeinen kolmannes. Takana on 12 sarjakierrosta – edessä on kuusi ratkaisevaa viikonloppua. Tuolloin selviää, ketkä lopettavat sarjan jo helmikuun lopussa ja ketkä jatkavat pelejä SM-sarjan nousukarsinnoissa tai sarjaporrasta alaspäin kohdistuvissa putoamiskarsinnoissa.

9.10.2005

Suuri myllerrys naisten I divisioonassa

Uusia joukkueita, uusia valmentajia, uusia pelaajia ja hyppysellinen tuttuja aineksia. Kesän ja alkusyksyn aikana naisten I divisioonassa on tapahtunut suuria muutoksia. Vaikka itse sarjajärjestelmä on samanlainen kuin vuotta aiemmin, ei sarjaa tahdo tunnistaa samaksi sarjaksi kuin edelliskaudella.

Jouni Eho Yhdysvaltain yliopistokentiltä Katajaan

Neljä edellistä kautta Davidson-yliopistossa Yhdysvalloissa pelannut ja opiskellut Jouni Eho palaa kotoiseen SM-Korikseen. 24-vuotias ja 195-senttinen Eho on solminut joensuulaisen Katajan kanssa kaksivuotisen sopimuksen. Davidsonista alemman korkeakoulutukinnon yhteiskuntatieteissä suorittanut Eho on pelannut urallaan kuusi miesten maaottelua.

7.5.2002

Jones ja Lahtinen jatkavat Katajassa

SM-Koriksen pronssijuhliin hienon kautensa päättänyt Joensuun Katajan miehistö pysyy pääosin muuttumattomana. Clifton Jonesin ja Ilari Lahtisen jatkosopimusten myötä Katajalla on koossa kahdeksan sopimusta viime kauden runkomiehistön kanssa.