Syntynyt 2001

Uutisia henkilöstä Maija Kuisma

22.4.2021 21:40 Naisten I divisioona

Torpan Pojat II vei naisten ykkösdivisioonan mestaruuden Nokian nenän edestä

Naisten ykkösdivisioonan voittoa juhli Torpan Pojat II, joka voitti viidennessä loppuottelussa BC Nokian 70-67 (25-27). Jännittävä ykkösdivisioonan loppuhuipennus ratkesi vasta viimeisellä minuutilla helsinkiläisten hyväksi.

10.7.2019 17:02 Sudenpennut

Suomen 18-vuotiaiden tyttöjen maajoukkue murskasi Kosovon

18-vuotiaiden tyttöjen B-divisioonan EM-kisoissa Skopjessa Suomi näytti kaapin paikan Kosovolle voittamalla 37-93 (15-49). Suomi lähtee puolivälieriin tappiottomana ja vastaan tulee perjantaina joko Sveitsi tai Portugali.

4.7.2019 09:09 Sudenpennut

Suomen 18-vuotiaiden tyttöjen maajoukkue hakee nousua A-divisioonaan Skopjessa

Suomen 18-vuotiaiden tyttöjen maajoukkueen B-divisioonan EM-kisat pyörähtää käyntiin huomenna Pohjois-Makedonian Skopjessa. Päävalmentaja Jussi Laakson mukaan tavoite on selvä: nousu A-divisioonaan.

25.6.2019 11:14 Nuorten PM-kilpailut

Sudenpennut valmiina PM-kotikisoihin Kisakalliossa

Torstaina pyörähtää käyntiin maajoukkuekesä jokaisen Suomen nuorisomaajoukkueen osalta, kun Sudenpennut isännöi Pohjoismaiden mestaruuskisoja Kisakallion Susi Training Centerissä. PM-kisat pelataan 27.6.-1.7. kolmella kentällä. Suomi kohtaa torstaina Tanskan, perjantaina Norjan, lauantaina Viron, sunnuntaina Ruotsin ja maanantaina Islannin.

6.4.2019 20:06 Nuorten SM-sarjat

MuKi ja Capitals voiton päähän Suomen mestaruudesta, Honka ja Ringside pronssille

19-vuotiaiden poikien SM-sarjassa Munkkiniemen Kisapojat ja tytöissä Helmi Capitals voittivat loppuotteluiden ensimmäiset pelit. Pojissa Tapiolan Honka voitti pronssia, kun taas tytöissä pronssiset mitalit menivät Ringsidelle.

13.10.2018 12:25 Naisten I divisioona