Juuli Piiroinen

173 cm / kg
Syntynyt 1985


Uutisia henkilöstä Juuli Piiroinen

3.10.2018 14:31 Naisten Korisliiga

Naisten Korisliiga-kauden 2018/19 ennakko 1/3: HBA ja Kouvottaret pyrkivät kehittymään, FoA ja ToPo tähyilevät pudotuspeleihin

Naisten Korisliigan kausi käynnistyy torstaina 4.10. Ensimmäisessä ottelussa kohtaavat HBA ja HyPo. HBA pyrkii kehittymään nuorten pelaajien voimin, ja Kouvottarissa puhaltavat muutosten tuulet. Forssassa ja ToPossa lähdetään tavoittelemaan pudotuspelipaikkaa.

7.10.2016 Pääjuttu

Naisten I divisioonassa kohtaavat nuoruuden into ja kokemus - sarja käyntiin sunnuntaina

Naisten I divisioonassa nähdään kolme uutta joukkuetta, kun Korisliigasta pudonnut Tampereen Pyrintö palaa divarikentille ja Keravan Kori-80 sekä Tapiolan Honka nousivat II divisioonasta sarjaporrasta ylemmäs. Viime kaudelta tuttuja joukkueita ovat Kataja Basket, BC Nokia, Helmi Capitals, Helsingin NMKY, Torpan Pojat, Turun Riento sekä Puhuttaret.

ToPon naisille tukku pelaajasopimuksia

Naisten I divisioonan tulevaan kauteen valmistautuva ToPo on solminut tukun jatkosopimuksia viime kaudella pelanneiden pelaajien sekä muutaman uuden kasvon kanssa.

ToPolle nippu pelaajasopimuksia

Naisten I divisioonassa pelaava Torpan Pojat on solminut tukun pelaajasopimuksia. Tulevan kauden joukkue koostuu pääosin viime kaudella Naisten Korisliigaa tahkonneista ja ToPon divarijoukkueessa pelanneista pelaajista.

29.9.2009 Pääjuttu

Naisten SM-sarjan kärkiryhmään tungosta

Perjantaina ja lauantaina käynnistyvässä naisten SM-sarjassa on tutut ennakkosuosikit, mutta myös laaja joukko haastajia. Naisten SM-sarjajoukkueet esittäytyivät medialle maanantaina Helsingissä Koripalloliiton perinteisessä sarjakauden avausinfossa. Seuraavassa tilaisuuden antia joukkue joukkueelta.

3.10.2008 Naisten Korisliiga

Huima palaa mestaruustahtiin

Menestykseen tottuneelle Äänekosken Huimalle koripallokauden 2007-08 saldo oli pienoinen pettymys. Huima ponnisti runkosarjan kuudennelta sijalta välieriin, jossa joukkueen kohtalona oli tippua mestari Peli-Karhuille suoraan otteluvoitoin 3-0. Menovesi ei riittänyt myöskään pronssiottelussa, jossa HNMKY vei himmeimmät mitalit kotiin 15 pisteen turvin.

15.7.2008 Naisten Korisliiga

HoNsUn pelaajapaketti lähes valmis

Naisten SM-sarjakauteen valmistautuva HoNsU Jyväskylästä on saanut pelaajapakettinsa jo lähes valmiiksi. Valmentaja Mikko Tupamäellä on käytettävänään nuori ja nälkäinen ryhmä, joka tähtää kevään 2009 SM-pudotuspeleihin.

HoNsU vahvistui hopeamitalisti Anna Kuokkasella

Naisten SM-sarjaan puhtaalla pelillä I divisioonasta noussut HoNsU Jyväskylästä on solminut 1+1-vuotisen sopimuksen Anna Kuokkasen kanssa. Kuokkanen siirtyy Jyväskylään kasvattajaseurastaan Lappeenrannan Catzista, jonka riveissä hän oli voittamassa tänä keväänä SM-hopeaa.

10.4.2007 Naisten Korisliiga

Tupamäki jatkaa SM-nousija HoNsU:n päävalmentajana

Naisten SM-sarjaan ensi kaudeksi I divisioonan voittajana noussut jyväskyläläisseura HoNsU on solminut 1+1-vuotisen jatkosopimuksen valmentajansa Mikko Tupamäen kanssa. Tupamäen alaisuudessa HoNsU ei hävinnyt menneellä divarikaudella otteluakaan.