Syntynyt 1999

Uutisia henkilöstä Vilma Pöyry

23.8.2015 Maaottelu

Israel kaatoi 16-vuotiaat tytöt EM-päätösottelussa

16-vuotiaiden tyttöjen maajoukkue joutui tyytymään kymmenenteen sijaan B-divisioonan EM-kisoissa, kun kisojen päätösottelussa Israel oli vahvempi lukemin 62-67 (29-37). Suomi kiri kiinni puoliajan jälkeen, mutta Israel ratkaisi yhdeksännen sijan viimeisillä minuuteilla.

21.8.2015 Maaottelu

16-vuotiaat tytöt karkasivat Itävallalta puoliajan jälkeen

16-vuotiaiden tyttöjen maajoukkue nappasi toisen peräkkäisen voittonsa B-divisioonan EM-kisoissa, kun tällä kertaa Sudenpentujen tassujen alle jäi Itävalta numeroin 70-39 (25-22). Itävalta pysyi kannoilla vielä ensimmäisen neljänneksen, mutta Suomi karisti vastustajan kannoiltaan viemällä kolmannen neljänneksen 25-5.

15.8.2015 18:00 Maaottelu

Suomen 16-vuotiaat pojat historiallisesti MM-kisoihin

16-vuotiaiden poikien koripallomaajoukkue pelasi mahtavan pelin oikeaan paikkaan A-divisioonan EM-kisoissa, kun Suomi voitti Serbian 68-63 (34-32) ja eteni pelaamaan 5. sijasta EM-kisoissa. Samalla voitto tarkoitti sitä, että Suomi pelaa vuonna 2016 alle 17-vuotiaiden MM-kisoissa ensimmäisenä suomalaisena juniorikoripallomaajoukkueena kautta historian.

16.5.2015 Maaottelu

Suomen 16-vuotiaat tytöt ja pojat murskasivat Islannin PM-kisoissa

Ruotsin Solnassa pidettävien Pohjoismaiden mestaruuskisojen kolmas päivä sai päätöksensä, kun aina vaikea vastustaja Islanti kaatui kahdesti. 16-vuotiaat tytöt nousivat vaikean alun jälkeen selkeään voittoon, kuten myös vielä voittamattomat 16-vuotiaat pojat, jotka murskasivat Islannin peräti 100-49 (48-28).

4.1.2015 Maaottelu

Sudenpennuille kolme voittoa Ruotsista, 18-vuotiaat pojat ja 16-vuotiaat tytöt Baltic Sea Cup -turnausvoittoon

Suomen 16- ja 18-vuotiaiden tyttöjen ja poikien maajoukkueiden Baltic Sea Cup Tallinnassa oli menestys, kun sekä 18-vuotiaat pojat ja 16-vuotiaat tytöt palaavat kotimaahan kultamitalit kaulassaan. Kokonaissaldona koko turnauksessa Suomi voitti yhdeksän peliä ja hävisi vain kolme.

3.1.2015 Maaottelu

Sudenpennuille puhdas ilta Viroa vastaan Baltic Sea Cupissa

Suomen 16- ja 18-vuotiaiden poikien ja tyttöjen maajoukkueet päättivät Baltic Sea Cupin toisen päivän viemällä Viroa neljästi Tallinnassa. Muiden joukkueiden murskatessa vastustajansa, 16-vuotiaat pojat tarjosivat jännittävimmän ottelun voittamalla Viron lopulta 68-61 (35-29).

2.1.2015 Maaottelu

16-vuotiaat tytöt ja 18-vuotiaat pojat avausvoittoihin Baltic Sea Cupissa

Suomen 18- ja 16-vuotiaiden tyttöjen ja poikien maajoukkueet aloittivat vuotuisen Baltic Sea Cupin Tallinnassa kahdella voitolla Latviasta. 16-vuotiaat tytöt vastasivat perjantain trilleristä, kun Suomi voitti jatkoajan jälkeen 70-72 (31-27, 61-61). Myös 18-vuotiaat pojat ylsivät 87-88 (46-41) -voittoon noustuaan piikkipaikalle toisella puoliajalla.

10.8.2014 Maaottelu

16-vuotiaat tytöt joutuivat tyytymään kuudenteen sijaan

16-vuotiaiden tyttöjen maajoukkue hävisi viimeisen ottelunsa B-divisioonan EM-kisoissa Tallinnassa, joten Suomen lopullinen sijoitus oli kuudes. Viidennen sijan vei Puola, joka käytti häikäilemättömästi hyväkseen Suomen korinteko-ongelmat ensimmäisellä puoliajalla.

9.8.2014 Maaottelu

16-vuotiaat tytöt etenivät kamppailemaan viidennestä sijasta viemällä Ukrainaa

16-vuotiaiden tyttöjen maajoukkue eteni taistelemaan B-divisioonan EM-kisojen viidennestä sijasta Tallinnassa, kun suomalaisten jalkojen alle jäi vahvan toisen puoliajan esityksen turvin Ukraina 55-73 (30-31).

7.8.2014 Maaottelu

16-vuotiaat tytöt taipuivat Hollannille

16-vuotiaat tytöt viimeisen ottelunsa B-divisioonan EM-kisojen jatkolohko E:ssä, kun Hollanti vei suomalaisia loppunumeroin 82-56 (41-31). Suomi taistelee nyt turnauksessa sijoista 5.-8.

6.8.2014 Maaottelu

Englanti vei voiton päätösneljänneksellä 16-vuotiailta tytöiltä

Suomen 16-vuotiaat tytöt hävisivät B-divisioonan EM-kisojen jatkosarja E:ssä Englannille 69-72 (35-37). Suomi lähti päätösneljännekselle johtoasemassa, mutta joukkueelta loppui energia ja Englanti pääsi iskemään.

4.8.2014 Maaottelu

16-vuotiaille tytöille avaustappio EM-kisoissa Puolalle

16-vuotiaiden tyttöjen maajoukkue hävisi ensimmäisen ottelunsa B-divisioonan EM-kisoissa Tallinnassa, kun Puola osoittautui paremmaksi loppunumeroin 78-50 (40-22). Suomi pääsi tappiosta huolimatta kahdella voitolla jatkosarjaan kamppailemaan sijoista 1.-8.

2.8.2014 Maaottelu

16-vuotiaat tytöt voittivat Irlannin, 18-vuotiaat pojat pronssipeliin

16-vuotiaiden tyttöjen maaottelu otti toisen voittonsa B-divisioonan EM-kisoissa, kun sudenpentujen tassujen alle jäi tällä kertaa Irlanti loppunumeroin 53-74 (25-35). 18-vuotiaat pojat taas joutuvat tyytymään pronssiotteluun omissa EM-kisoissaan, kun Ukraina vei välierissä voiton dramaattisesti 65-64 (26-30).

31.7.2014 Maaottelu

16-vuotiaat tytöt avausvoittoon EM-kisoissa, 16-vuotiaat pojat veivät Belgiaa

Sekä 16-vuotiaat pojat että tytöt nappasivat voitot kolmen nuorisomaajoukkuepelin päivänä. 16-vuotiaat tytöt avasivat omalta osaltaan B-divisioonan EM-kisat voittamalla Romanian ja 16-vuotiaat pojat taas Belgian Tampereella pelatussa valmistavassa maaottelussa.

18.7.2014 Maaottelu

18-vuotiaiden poikien ja 16-vuotiaiden tyttöjen maajoukkueet kotivoittoihin

Kolmen maaottelun päivänä 18-vuotiaat pojat murskasivat Georgian Susi Training Centerissä loppunumeroin 99-44 (52-25). Lisäksi 16-vuotiaat tytöt nappasivat kotivoiton Ukrainasta, mutta 20-vuotiaat miehet hävisivät EM-kisoissa Sveitsille.

17.7.2014 Maaottelu

18-vuotiaat tytöt voittivat Bulgarian EM-kisojen avauspäivänä kolmen jatkoajan jälkeen

18-vuotiaat tytöt avasivat B-divisioonan EM-kisat mielettömällä tavalla, kun Bulgaria kaatui suomalaisten käsittelyssä kolmen jatkoajan jälkeen numeroin 105-98 (35-35, 78-78, 84-84, 92-92). 16-vuotiaat tytöt taas voittivat selvästi Ukrainan Susi Training Centerissä.

8.7.2014 Maaottelu

15-vuotiaiden tyttöjen maajoukkueen Susi-pelitapa näännytti vastustajan

Kahden nuorten maaottelun illassa Liettuassa 15-vuotiaat tytöt vetivät pidemmän korren vilnalaista Vilnaus KM I:tä vastaan, mutta 16-vuotiaat tytöt joutuivat toteamaan Latvian paremmakseen. Kummatkin joukkueet kohtaavat vastustajansa uudelleen huomenna.

16-vuotiaiden tyttöjen tasapainoinen esitys ei riittänyt Latvian kaatoon

16-vuotiaiden tyttöjen maajoukkue on pelannut viimeisenä neljänä päivänä neljä peliä, mutta sai silti aikaan ottelusuman tasapainoisimman esityksen. Kivenkova Latvia kuitenkin nappasi ensimmäisellä puoliajalla johdon ja Suomen kiri ei kantanut voittoon saakka.

6.7.2014 Maaottelu

16-vuotiaat tytöt oppivat kerrasta, revanssivoitto Liettuasta

16-vuotiaiden tyttöjen maajoukkue otti Liettuan eilen annetusta oppitunnista vaarin ja nappasivat revanssivoiton loppunumeroin 72-81 (33-41). Tällä kertaa Suomi oli valmiina heti alusta lähtien ja nappasi voiton erityisesti erinomaisen kolmannen neljänneksen turvin.

5.7.2014 Maaottelu

Liettua antoi arvokkaan oppitunnin 16-vuotiaille tytöille

Suomen 16-vuotiaat tytöt saivat oivan oppitunnin Liettualta, että miten kansainvälistä koripalloa. Vielä ensimmäisellä puoliajalla Suomi joutui jyrän alle, mutta tauon jälkeen Suomi sai juonesta kiinni ja ylsi haastamaan sekä voittamaan kaksinkamppailuja.