Matti Suonpää

cm / kg
Syntynyt 1970


Uutisia henkilöstä Matti Suonpää

Peräti 26 korisvaikuttajaa sai ministeritason tunnustusta

Kulttuuri- ja urheiluministeri Paavo Arhinmäki on myöntänyt yhteensä 143 ansioristiä ja -mitalia liikuntakulttuurin ja urheilun parissa ansioituneille henkilöille. Joukossa oli komea koripalloedustus, sillä palkituista peräti 26 oli koripallovaikuttajia.

Liittovaltuusto hyväksyi uusia sääntömuutoksia

Suomen Koripalloliiton liittovaltuusto kokoontui kevätkokoukseensa Helsinkiin. Valtuusto käsitteli kokouksessaan Koripalloliiton viime vuoden toiminnan, asetti taloudelliset raamit ensi vuodelle ja hyväksyi sääntöihin muutoksia.

25.10.2003 Pohjoinen alue

Antero Kekkonen jatkaa Koripalloliiton puheenjohtajana

Helsingissä lauantaina 25.10. kokoontunut Suomen Koripalloliiton liittokokous on valinnut yksimielisesti liiton puheenjohtajaksi Antero Kekkosen, 57. Kotkalainen kansanedustaja on toiminut Koripalloliiton johdossa vuodesta 1999 ja jatkaa näin tehtävässään myös seuraavan kaksivuotiskauden.

10.11.2001 Pohjoinen alue

Antero Kekkonen jatkaa liiton puheenjohtajana

Helsingissä lauantaina 10.11. kokoontunut Suomen Koripalloliiton liittokokous on valinnut yksimielisesti liiton puheenjohtajaksi Antero Kekkosen, 55. Näin kotkalainen kansanedustaja jatkaa tehtävässään myös seuraavan kaksivuotiskauden.