Juha-Pekka Männistö

184 cm / kg
Syntynyt 1975


Uutisia henkilöstä Juha-Pekka Männistö

23.12.2021 09:31 Sudenpennut

Sudenpentujen maajoukkuevalmentajat valittu vuodelle 2022

Nuorten koripallomaajoukkueiden valmentajat on valittu vuodelle 2022. Sudenpentujen päävalmentajat pysyvät pitkälti samoina, mutta uutena nimenä nähdään Petri Virtanen, joka ottaa komentoonsa 20-vuotiaiden miesten maajoukkueen.

16.8.2021 09:12 Sudenpennut

18-vuotiaiden tyttöjen ja poikien PM-kisat alkavat tänään viiden joukkueen voimin

Kisakallion Susi Training Centerissä alkaa tänään 18-vuotiaiden tyttöjen ja poikien Pohjoismaiden mestaruuskisat. Suomi aloittaa pelinsä vasta huomenna Islantia vastaan, kun Norja joutui perumaan Suomeen matkustamisensa loppumetreillä.

12.7.2019 17:52 Sudenpennut

Suomen 18-vuotiaiden tyttöjen maajoukkue mitalipeleihin, Sudenpennut höykytti Portugalia Kuierin dominoidessa

18-vuotiaiden tyttöjen B-divisioonan EM-kisoissa Suomi eteni mitalipeleihin ja taistelemaan noususta A-divisioonaan voittamalla Portugalin puolivälierissä suvereenisti 82-48 (39-26). Parketin ylivoimainen kuningatar oli hurjat 33 pistettä ja 13 levypalloa tehtaillut Awak Kuier.

4.7.2019 09:09 Sudenpennut

Suomen 18-vuotiaiden tyttöjen maajoukkue hakee nousua A-divisioonaan Skopjessa

Suomen 18-vuotiaiden tyttöjen maajoukkueen B-divisioonan EM-kisat pyörähtää käyntiin huomenna Pohjois-Makedonian Skopjessa. Päävalmentaja Jussi Laakson mukaan tavoite on selvä: nousu A-divisioonaan.

25.6.2019 11:14 Nuorten PM-kilpailut

Sudenpennut valmiina PM-kotikisoihin Kisakalliossa

Torstaina pyörähtää käyntiin maajoukkuekesä jokaisen Suomen nuorisomaajoukkueen osalta, kun Sudenpennut isännöi Pohjoismaiden mestaruuskisoja Kisakallion Susi Training Centerissä. PM-kisat pelataan 27.6.-1.7. kolmella kentällä. Suomi kohtaa torstaina Tanskan, perjantaina Norjan, lauantaina Viron, sunnuntaina Ruotsin ja maanantaina Islannin.

22.1.2019 08:52 Sudenpennut

Sudenpentujen maajoukkuevalmentajat valittu kesälle 2019

Suomen nuorisomaajoukkueiden valmentajat maajoukkuekesälle 2019 on valittu. Sudenpennut on myös tulevana kesänä huippuvalmentajien opissa.

13.2.2018 Pohjoinen alue

II-tason koulutuskokonaisuus käynnistyy maaliskuussa, ilmoittautuminen päättyy 1.3.

Koripalloliitto järjestää II-tason koulutuskokonaisuuden Kisakallion urheiluopistolla Lohjalla. II-tason hyväksytty suorittaminen oikeuttaa koripalloliiton valmentajalisenssijärjestelmän B-lisenssiin. Ilmoittautuminen maaliskuussa alkavalle kurssille päättyy 1.3. ja kurssille on vielä varmasti 7 paikkaa jäljellä.

31.8.2017 Pohjoinen alue

II-tason koulutuskokonaisuus käynnistyy lokakuussa, ilmoittautuminen päättyy 21.9.

Koripalloliitto järjestää II-tason koulutuskokonaisuuden Kisakallion urheiluopistolla Lohjalla. II-tason hyväksytty suorittaminen oikeuttaa koripalloliiton valmentajalisenssijärjestelmän B-lisenssiin. Ilmoittautuminen lokakuussa alkavalle kurssille on käynnissä. Koulutukseen on vielä 8 paikkaa jäljellä.

15.3.2017 Pääjuttu

Männistö ja Lehtinen valittiin valmentajien FECC-koulutusohjelmaan

Juha-Pekka Männistö ja Petka Lehtinen on valittu mukaan FIBA Europe Coaching Certificate –koulutusohjelmaan (FECC). Koulutus on osa Kansainvälisen koripalloliiton FIBA:n valmentajakoulutusta, joka keskittyy kansainväliseen juniorikoripalloon.

23.2.2017 Pohjoinen alue

II-tason koulutuskokonaisuus käynnistyy maaliskuussa, ilmoittautuminen päättyy 2.3.

Koripalloliitto järjestää II-tason koulutuskokonaisuuden Kisakallion urheiluopistolla Lohjalla. II-tason hyväksytty suorittaminen oikeuttaa koripalloliiton valmentajalisenssijärjestelmän B-lisenssiin. Ilmoittautuminen maaliskuussa alkavalle kurssille on käynnissä. Kurssille on vielä varmasti viisi paikkaa jäljellä.

Nuorisovalmennusseminaariin voi ilmoittautua tiistaihin 10.1. asti

Suomen Koripalloliitto ja Kisakallion Urheiluopisto järjestävät yhteisyössä jokavuotisen Nuorisovalmennusseminaarin koripalloperheen kotipesässä Susi Training Centerissä 13. – 14.1.2017. Seminaarin viimeinen ilmoittautumispäivä on tiistai 10.1.

8.11.2016 Pohjoinen alue

Marko Yrjövuori mukaan Nuorisovalmennusseminaariin

Suomen Koripalloliitto ja Kisakallion Urheiluopisto järjestävät yhteisyössä jokavuotisen Nuorisovalmennusseminaarin koripalloperheen kotipesässä Susi Training Centerissä 13. – 14.1.2017. Jo aiemmin julkaistu esiintyjäkaarti täydentyy nyt Marko Yrjövuorella ja Martti Iivosella.

23.9.2016 Pohjoinen alue

Nuorisovalmennusseminaarin ensimmäiset esiintyjät kiinnitetty – Jyri Lehtonen avaa seminaarin

Suomen Koripalloliitto ja Kisakallion Urheiluopisto järjestävät yhteisyössä jokavuotisen Nuorisovalmennusseminaarin koripalloperheen kotipesässä Susi Training Centerissä 13. – 14.1.2017. Seminaarin ensimmäiset esiintyjät on nyt kiinnitetty ja ilmoittautuminen on avattu.

22.8.2016 Pohjoinen alue

II-tason koulutuskokonaisuudet käynnistyvät lokakuussa ja maaliskuussa

Koripalloliitto järjestää II-tason koulutuskokonaisuuden Kisakallion urheiluopistolla Lohjalla. II-tason hyväksytty suorittaminen oikeuttaa koripalloliiton valmentajalisenssijärjestelmän B-lisenssiin. Myös kevään 2017 koulutuksen päivämäärät on sovittu ja ilmoittautuminen avattu.

4.8.2016 EM-karsinnat

Suomen 16-vuotiaiden tyttöjen EM-urakka pyörähtää käyntiin huomenna

Suomen 16-vuotiaiden tyttöjen B-divisioonan EM-kisat alkavat huomenna perjantaina 5.8. Romanian Oradeassa. Suomen kanssa samassa C-lohkossa pelaavat Skotlanti, Bulgaria, Englanti, Irlanti sekä Bosnia-Hertsegovina. Suomen päävalmentaja Mikko Asikaisen mukaan valmistautuminen on mennyt hyvin ja turnaukseen lähdetään luottavaisin mielin.

Teemakoulutus Nokialla torstaina 10.3.

Koripalloliitto järjestää yhteistyössä BC Nokian kanssa Teemakoulutuksen, jonka aiheena on "Havaintomotoriikan ja päätöksenteon kehittäminen koripallossa".

Lasten valmennuksen erityispiirteet koripallossa–koulutus Nokialla helmi-maaliskuussa

Koulutus on suunnattu lasten valmennuksessa mukana oleville, jo koulutus- ja valmennustaustaa omaaville valmentajille, jotka haluavat syventää osaamistaan nimenomaan lasten valmentamisessa. Koulutus järjestetään Nokian lukiolla 7.2. ja 6.3.2016

12.8.2015 EM-karsinnat

16-vuotiaiden tyttöjen EM-urakka alkaa huomenna Israelia vastaan

16-vuotiaiden tyttöjen maajoukkueen EM-kisaurakka alkaa viimeisenä nuorisomaajoukkueena, kun Suomi aloittaa pelinsä B-divisioonan EM-kisojen lohko D:ssä Israelia vastaan huomenna 13.8. Israelia vastaan. Makedoniassa pelattavissa kisoissa samassa lohkossa Suomen kanssa ovat myös emäntämaa Makedonia, Liettua ja Valko-Venäjä.

Sudenpennut aloittavat tänään PM-kisat Solnassa

Suomen 16- ja 18-vuotiaat pojat ja tytöt aloittavat Pohjoismaiden mestaruuskisat tänään 13.5. Solnassa, Ruotsissa, kun avausottelussa vastaan astelee Tanska. Ohessa Suomen joukkueiden kokoonpanot turnauksessa.