Nenad Vucinic

cm / kg
Syntynyt 2065


Uutisia henkilöstä Nenad Vucinic

28.8.2014 11:30 MM-kilpailut

MM-alkulohkovastustajat esittelyssä 5/5: Uusi-Seelanti elää heitoillaan

Bilbaon alkulohkon viimeiseksi vastustajaksi Susijengin eteen astelee Oseanian alueella Australialle kapuloita rattaisiin viskova Uusi-Seelanti. Uusi-Seelanti on Susijengille mielenkiintoinen haaste jo arvaamattomuudensakin johdosta; joukkue pystyy hyvänä heittopäivänä haastamaan kenet tahansa, mutta samalla sen heikkoudet ovat silmiinpistäviä.

3.7.2014 MM-kilpailut

Susijengin MM-alkulohkovastustajien kokoonpanot rakentumassa

Kesän 2014 MM-kisojen alkuun on aikaa enää alle kaksi kuukautta, ja ammattilaispelaajat ympäri maapallon ovat palaamassa parketeille lyhyiltä kesälomiltaan. Susijengin alkulohkovastustajat Bilbaon C-lohkossa ovat kesän aikana julkaisseet listat MM-kisakokelaistaan ja on jo selvää, että Bilbaossa luvassa on todellinen tähtien kavalkadi.

4.2.2014 MM-kilpailut

Katsaus Susijengin MM-alkulohkovastustajiin: USA ylivoimainen ennakkosuosikki, lohkossa tasaista

Espanjan kesän 2014 MM-kisojen C-lohkon vastaansanomaton ennakkosuosikki on jo vuosikymmenten ajan kansainvälisiä koripallokenttiä dominoinut USA. Amerikkalaisten jälkeen kuuden joukkueen lohkosta on kuitenkin ennakkoon odotettavissa tasainen. Viidestä vastustajasta vain Dominikaaninen Tasavalta on Susijengille täysin uusi tuttavuus.

24.2.2011 17:23 Suomalaiset ulkomailla

Shawn Huff siirtyy Kreikasta Italiaan

Viimeiset kaksi ja puoli kautta ammattilaiskoripalloa Kreikan pääsarja A1 Ethnikissä pelannut maajoukkuelaituri Shawn Huff, 26, suuntaa loppukaudeksi Italiaan. 198-senttisen Huffin uusi työnantaja on Italian kakkosliiga LegaDuen jumbojoukkue Forli.