Lauri Järvinen

184 cm / 82 kg
Syntynyt 1985


Uutisia henkilöstä Lauri Järvinen

22.1.2019 08:52 Sudenpennut

Sudenpentujen maajoukkuevalmentajat valittu kesälle 2019

Suomen nuorisomaajoukkueiden valmentajat maajoukkuekesälle 2019 on valittu. Sudenpennut on myös tulevana kesänä huippuvalmentajien opissa.

Asikainen EBT:n päävalmentajaksi, joukkueelle jatkosopimuksia

Mikko Asikainen on valittu Espoo Basket Teamin miesten edustusjoukkueen päävalmentajaksi kaudelle 2013/14. Asikaisella on kansallinen A-tason valmentajalisenssi ja useamman vuoden kokemus seuravalmennuksesta eri ympäristöissä, jonka lisäksi hän jatkaa Koripalloliiton nuorisomaajoukkuevalmennuksessa. EBT on solminut myös tukun jatkosopimuksia.

5.10.2012 Pääjuttu

Tapiolan Honka huippujännittävään divarikauteen ennakkosuosikkina

Miesten I Divisioonan pelikausi 2012/13 käynnistyy tänään perjantaina seitsemän ottelun merkeissä. Liiganousua tavoittelevien joukkueiden I Divisioona A:han sekä pelaajien kehitysalustaksi sommiteltuun I Divisioona B:hen jaetun divarin suurimpana suosikkina kauteen lähtee Tapiolan Honka, joka hakee Pekka Salmisen opeilla paluuta liigaan.

Sami Syrjälä täydentää LoKoKon pakan

Miesten I divisioonan Loimaan Korikonkarit on saanut valmiiksi kokoonpanonsa pelikaudelle 2009/10. Tuoreimpana vahvistuksena LoKoKoon liittyy Karkkilan Team Componentan monivuotinen kapteeni Sami Syrjälä.

Eryk Thomas palaa LoKoKoon

Miesten I divisioonan Loimaan Korikonkarit saa riveihinsä mieluisen paluumuuttajan, kun viime kaudella joukkueessa tasaisen hyvää jälkeä tehnyt 201-senttinen amerikkalaislaituri Eryk Thomas palaa joukkueeseen.

Miesten I divisioonan valmentajat piinapenkissä kauden kynnyksellä

Koripallon miesten I divisioona polkaistaan käyntiin torstaina 2.10. neljällä ottelulla, joiden joukosta löytyy todellinen herkkupala, kamppailu Pohjanmaan herruudesta, Lapua-Kauhajoki. Divisioonavalmentajien kyselyn mukaan pohjanmaalaiset lukeutuvat myös sarjan ennakkosuosikkeihin.

Miesten divarissa ratkaisujen viikonloppu

Miesten I divisioonassa alkanut viikonloppu on paljon vartijana, kun haetaan joukkuetta Korisliigaan ensi kaudeksi. Suoran nousijan paikassa on tällä hetkellä kiinni Forssan Koripojat, kun BC Nokia ja Lapuan Korikobrat kärkkyvät selän takana kisaillen ohessa liigakarsintaan oikeuttavasta toisesta sijasta.

11.10.2007 Pääjuttu

Miesten divarijoukkueiden valmentajat "piinapenkissä"

Koripallon miesten I-divisioonasta ennustetaan tulevan erittäin tasainen sarja. Koris.net kysyi päävalmentajien ennakkotunnelmia sarjakauden alkuhetkillä. Divarikatsomoihin on luvassa tiukkoja kamppailuja, sillä useampi seuroista hamuaa nousua Korisliigaan.

Michael Housman Vilppaan tuorein vahvistus

Koripallon miesten I divisioonaan valmistautuva Salon Vilpas on saanut pakettinsa kuntoon. Viimeinen palanen sorvattiin kuntoon, kun amerikkalainen 198-senttinen Michael Housman kirjoitti nimensä sopimuspaperiin. Housman on Maryland-Baltimore Countyn kasvatti.

”Teräsmies” Jalonen Vilppaan valmennusjohtoon

Pitkän päivätyön Salon Vilppaan koripalloilun eteen tehnyt Ilpo Jalonen, 32, tekee paluun Vilpas-miehistöön. Tarkkakätisen laiturin paikka tosin vaihtuu penkin päähän. Vilpas ja Jalonen ovat sopineet vuoden mittaisesta pestistä miesten edustusjoukkueen apuvalmentajana Philip Dejworekin oikeana kätenä I divisioonassa.

28.6.2007

Tyler McGinn Vilppaan ensimmäinen amerikkalaispelaaja

Koripallon I divisioonaan valmistautuva Salon Vilpas on tehnyt ensimmäisen pelaajasopimuksensa Atlantin taakse. Kaksimetrinen laituri Tyler McGinn saapuu Saloon elokuun lopulla Arizonasta ja tuo nuoreen joukkueeseen rutkasti heittovoimaa.

31.8.2006 Korisliiga

Hiltunen Saloon, Ilpo Jalonen jatkaa

Salon Vilpas on saanut nuoreen divisioonakauteen valmistautuvaan joukkueeseensa roimasti kokemusta. Vilpas on solminut sopimukset Jani Hiltusen, 27, ja Ilpo Jalosen, 32, kanssa. Hiltunen siirtyy Saloon Korisliigan Kouvoista. Jalonen puolestaan jatkaa puolestaan Vilpas-paidassa.

3.5.2005

Sendar palaa Suomeen, vahvistaa Saloa

Miesten I divisioonasta vauhtia hakeva Salon Vilpas on tehnyt ensimmäiset pelaajasopimuksensa kaudelle 2005-06. Vilpas saa riveihinsä pituutta Hollannista, kun 204-senttinen Ramon Sendar tekee paluun Suomeen ja saapuu vahvistamaan salolaisjoukkuetta. Lisäksi jatkostaan on sopinut kaksi nuorisokaartin jäsentä.

10.2.2005 Maajoukkue

Barcelona Suomen 20-vuotiaita väkevämpi

Suomen 20-vuotiaiden miesten maajoukkue kohtasi Frankfurtissa pelattavan kansainvälisen Elephant’s Cupin finaalissa espanjalaisen FC Barcelonan 20-vuotiaiden joukkueen. Paria kokoa isompi espanjalaisryhmä vei finaalin nimiinsä luvuin 77-55 (36-28).

9.2.2005 Maaottelu

Suomen 20-vuotiaat kaatoivat Tshekin

Suomen 20-vuotiaiden miesten maajoukkue pelaa kansainvälistä turnausta Saksassa Frankfurtissa. Turnauksessa on mukana Suomen lisäksi Tshekin 20-vuotiaiden maajoukkue sekä Frankfurt Skylinersin ja FC Barcelonan nuorten akatemiajoukkueet. Ensimmäisessä ottelussaan Suomen pojat kaatoivat upeasti Tshekin lukemin 78-65 (38-33).

22.11.2004 Korisliiga

Vilpas kellisti Tim Kisnerin johdolla Korihait

Vilpas Vikings Salosta voitti koripallon Sparliigan kamppailussa Uudenkaupungin Korihait pistein 84-71. Vilppaan amerikkalaisipelintekijä Tim Kisner heitti itse hulppeat 32 pistettä, mutta hänen todellinen vahvuutensa on joukkuepelaaminen: 182-senttinen Kisner saa joukkuekaverit pelaamaan hyvin.

21.9.2004 Korisliiga

Tim Kisner Vilppaan pelintekijäksi

Salon Vilpas allekirjoitti viimeisen pelaajasopimuksensa tulevalle kaudelle, kun amerikkalainen Tim Kisner laittoi nimensä sopimuspaperiin. Kisner tulee Vilppaaseen pelintekijän tontille, jonka Preston Murphy jätti tyhjäksi, kun ei koskaan saapunut Suomeen. 26-vuotiasta Kisneriä odotellaan Saloon loppuviikosta.

21.6.2004 Pääjuttu

Murphy ja Dejworek Vilppaan uudet vahvistukset

Salon Vilppaan koripallopaketti SM-sarjaan on lähes valmis. Koossa on nyt 11 pelaajasopimusta, kun amerikkalaistakamies Preston Murphy, saksalainen EU-passilla pelaava Philip Dejworek allekirjoittivat sopimukset. Vilppaalla on jo sopimus 216-senttisen nigerialaissentteri Chukwuma Nebohin kanssa.

7.8.2000 Maaottelu

Sekä tytöt että pojat jatkoon EM-karsinnoista

Suomen 15-vuotiaiden maajoukkueet niin tytöissä kuin pojissakin taistelivat itsensä jatkoon Södertäljessä, Ruotsissa pelatuista EM-karsintaturnauksista. Pojat sijoittuivat turnauksessaan kolmanneksi ja tytöt toiseksi.

4.8.2000 EM-karsinnat

Roolit vaihtuivat - tytöille voitto ja pojille tappio

Suomen 15-vuotiaiden maajoukkueet vaihtoivat rooleja EM-karsintojen avauspäivästä. Torstaina oli tyttöjen vuoro voittaa ja poikien vuoro kärsiä tappio.

Näytä lisää vastaavia