Ilkka Heiskanen

190 cm / 85 kg
Syntynyt 1984


Uutisia henkilöstä Ilkka Heiskanen

Miesten I divisioonan valmentajat piinapenkissä kauden kynnyksellä

Koripallon miesten I divisioona polkaistaan käyntiin torstaina 2.10. neljällä ottelulla, joiden joukosta löytyy todellinen herkkupala, kamppailu Pohjanmaan herruudesta, Lapua-Kauhajoki. Divisioonavalmentajien kyselyn mukaan pohjanmaalaiset lukeutuvat myös sarjan ennakkosuosikkeihin.

HNMKY:n miehille neljä uutta sopimuspelaajaa

Helsingin NMKY on kiinnittänyt miesten I divisioonassa pelaavaan edustusjoukkueeseensa A-juniori-ikäiset Oscar Lindqvistin, Antti Heiskasen ja Lauri Karppisen. Lisäksi joukkue on saanut annoksen heittovoimaa ja johtajuutta, kun viime kaudella Turun NMKY:ssä pelannut Sauli Silvonen siirtyy helsinkiläiseen kaimaseuraan.

HNMKY:n miesten ryhmään uusia sopimuksia

Miesten I divisioonassa pelaava Helsingin NMKY:n edustusjoukkue on solminut uusia sopimuksia kaudelle 2008-09. Vuoden mittaiset sopimukset allekirjoitti Nicolas Dolenc, Ilkka Heiskanen sekä Eetu Nieminen. Miesten joukkue sai myös vahvistusta penkin päähän, kun Jussi Laakso siirtyi naisten peräsimestä miesten joukkueeseen.

10.5.2002

Roukanoja toistamiseen SM-sarjan paras

Vajaa viikko sitten miesten SM-Koris palkitsi parhaitaan omissa päättäjäisissään ja perjantaina oli naisten vuoro, kun loputkin kauden parhaat saivat palkintonsa Suomen Koripalloliiton kauden päätöstilaisuudessa Turussa. Maajoukkuepeluri Heli Roukanojasta, 28, leivottiin toisen kerran peräkkäin naisten SM-sarjan vuoden pelaaja.