La Trice Little

187 cm / 84 kg
Syntynyt 1979


Uutisia henkilöstä La Trice Little

30.1.2011 Pääjuttu

Honka yllätti Katajan

Korisliigassa kolmantena oleva Joensuun Kataja kärsi sunnuntaina yllättävän kotitappion, kun pari pykälää alempana oleva Espoon Honka haki voiton Joensuusta 86-80 (35-32) -tuloksella. Myös Kouvot, Kauhajoen Karhu ja Torpan Pojat juhlivat sunnuntaina liigavoittoja.

Miesten divarissa huipputasainen alku

Miesten I divisioonassa kausi on lähtenyt ennätystasaisena käyntiin. Mikään joukkue ei ole enää kuuden kierroksen jälkeen ilman tappioita ja ottelut ovat tulosten valossa olleet tasaisia. Oman mausteensa divariin tuovat keväällä pelattavat pudotuspelit.

Miesten I divisioonan valmentajat piinapenkissä kauden kynnyksellä

Koripallon miesten I divisioona polkaistaan käyntiin torstaina 2.10. neljällä ottelulla, joiden joukosta löytyy todellinen herkkupala, kamppailu Pohjanmaan herruudesta, Lapua-Kauhajoki. Divisioonavalmentajien kyselyn mukaan pohjanmaalaiset lukeutuvat myös sarjan ennakkosuosikkeihin.

Miesten divarissa ratkaisujen viikonloppu

Miesten I divisioonassa alkanut viikonloppu on paljon vartijana, kun haetaan joukkuetta Korisliigaan ensi kaudeksi. Suoran nousijan paikassa on tällä hetkellä kiinni Forssan Koripojat, kun BC Nokia ja Lapuan Korikobrat kärkkyvät selän takana kisaillen ohessa liigakarsintaan oikeuttavasta toisesta sijasta.

13.9.2005 Pääjuttu

Pyrinnön ryhmä koossa, Minetti palaa Tampereelle

Korisliigaan valmistautuvan Tampereen Pyrinnön edustusjoukkueen ryhmä on kasassa. Joukkueen kanssa kesän harjoitellut Tero Minetti on vakuuttanut valmennusjohdon kunnostaan ja palaa Englannista Pyrinnön rivistöön.