Riku Parkatti

191 cm / 90 kg
Syntynyt 1981


Uutisia henkilöstä Riku Parkatti

10.4.2020 10:42 Naisten Korisliiga

Kaisa Lind: Minun valmentajani

Kaisa Lind, 32, on Kouvottarien monivuotinen kapteeni, jolta löytyy pääsarjakokemusta Naisten Korisliigasta jo kahdentoista kauden verran. Lindin taustalta löytyy neljä valmentajaa, jotka ovat olleet merkittävässä osassa hänen pelaajakaaressaan: Eero-Pekka Lind, Riku Parkatti, Mikko Tupamäki ja Tuomas Oja.

14.5.2014 Pääjuttu

Sami Toiviainen Karhun uusi päävalmentaja

Korisliigassa kaudella 2013/14 viidenneksi sijoittunut Kauhajoen Karhu on solminut kolmivuotisen valmentajasopimuksen Sami Toiviaisen kanssa. Toiviainen, 39, on seitsenvuotisella päävalmentajaurallaan luotsannut Namika Lahtea ja KTP-Basketia sekä juhlinut Namika Lahden kanssa vuoden 2009 Suomen mestaruutta.

8.12.2012 12:36 Valmentajat

”Sudenpennut” jatkavat tuttujen valmentajien hoivissa

Suomen poikien ja tyttöjen maajoukkueiden päävalmentajat ja valmennusjohdot vuodelle 2013 on valittu. ”Sudenpennut” pääsevät jälleen kesän aikana alansa parhaiden asiantuntijoiden päivittäisvalmennukseen. Päävalmentajina jatkavat tutut kasvot Pekka Salmisesta Ray Ailukseen, kun taas täysin uutena kasvona maajoukkuevalmentajien kastiin liittyy miesten mestarijoukkueen Nilan Bisonsin päävalmentaja Greg Gibson.

1.8.2012 Pääjuttu

Yamene Coleman tuo Karhuun levypallovoimaa

206-senttinen, 26-vuotias Yamene Coleman on Kauhajoen Karhun liigajoukkueen kolmas ulkomaalaispelaaja. Alabaman ja Troyn yliopistoissa USA:n yliopistoliiga NCAA:ta pelannut Coleman on valmistumisensa jälkeen pelannut Romaniassa ja Hollannissa.

25.7.2012 EM-karsinnat

18-vuotiaat tytöt iskussa EM-kisojen kynnyksellä

Neljäntenä suomalaisena juniorimaajoukkueena B-divisioonan EM-kisoihin lähtee Mikko Larkaksen valmentama 18-vuotiaiden tyttöjen maajoukkue, joka tähtää A-divisioonanousuun Makedonian Strumicassa. Larkaksen mukaan joukkueen valmistautuminen kisoihin on ollut haastava, mutta ryhmä on iskussa oikeaan aikaan.

15.5.2012 Pääjuttu

Suomen nuoret aloittavat maajoukkuekesän PM-kisoissa

Suomen 18- ja 16-vuotiaiden poikien ja tyttöjen maajoukkueet avaavat vuoden maajoukkuekesän 2012 tällä viikolla Ruotsin Solnassa järjestettävissä PM-kisoissa. Viime keväänä Suomen 16-vuotiaat voittivat PM-kultaa niin poikien kuin tyttöjenkin sarjoissa.

11.5.2012 11:32 Pääjuttu

Ehdokkaat nuorten PM-kisoihin valittu, muutoksia nuorten maajoukkueiden valmentajaportaisiin

Suomen nuorten maajoukkuevalmentajat ovat valinneet ehdokkaansa 16.–20. toukokuuta Ruotsin Solnassa pelattaviin nuorten Pohjoismaiden mestaruuskisoihin. Maajoukkueiden valmennusryhmissä on puolestaan tapahtunut muutoksia vielä kesän kynnyksellä.

Tammivaara ottaa valmennusvastuun Kauhajoella

Korisliigan sarjataulukossa sijalle yhdeksän eli pudotuspeliviivan alapuolelle vajonnut Kauhajoen Karhu on vahvistanut valmennustaan kokeneella ammattilaisella Ari Tammivaaralla. Tammivaara ottaa seurassa päävalmentajan roolin välittömästi. Tuore pesti kattaa loppukauden. Tammivaara siirtyy Karhu-luotsiksi Koripalloliiton nuorten maajoukkueen päävalmentajan paikalta.

BC Jyväskylälle kaksi uutta vahvistusta

Miesten I divisioonaan kauteen valmistautuva BC Jyväskylä on solminut kaksi uutta pelaajasopimusta. Sopimusten myötä BC Jyväskylän divarimiehistö on valmis.

Anttolainen, Naukkarinen ja Siimes jatkavat Jyväskylässä

Koripallon miesten I divisioonassa pelaava BC Jyväskylä on solminut vuoden mittaiset jatkosopimukset Olli Anttolaisen, Timo Naukkarisen ja Antti Siimeksen kanssa. Tuoreiden sopimusten myötä BC Jyväskylän kotimainen runko on valmis, jota seura aikoo täydentää kahdella ulkomaalaispelaajalla.

BC Jyväskylälle iso pino sopimuksia

Miesten I divisioonassa pelaava BC Jyväskylä on solminut ison tukun pelaajasopimuksia. Joukkueen runko alkaa hahmottua ja kahden viikon harjoittelun jälkeen seura on solminut vuoden mittaiset jatkosopimukset Tuukka Ahilan, Petrus Heinosen, monivuotisen kapteeninsa Kimmo Juvosen ja Jani Parkkisen kanssa.