Läntinen Alue

cm / kg
Syntynyt 2010


Uutisia henkilöstä Läntinen Alue

Seurauutisia #2: Alueelliset erotuomarikoordinaattorit tehostamaan ja kehittämään paikallista erotuomaritoimintaa

Koripalloliiton Seurapalveluyksikkö tarjoaa Koripalloliiton verkkosivujen kautta uutisia, tietoiskuja sekä jäsenseurojensa lähettämiä tarinoita onnistumisista ja hyviksi havaituista toimintamalleista.

31.10.2015 Pohjoinen alue

Antti Zitting jatkaa Koripalloliiton puheenjohtajana

Suomen Koripalloliiton jäsenseurat valitsivat lauantaina Helsingissä järjestetyssä liittokokouksessa Antti Zittingin jatkokaudelle liiton puheenjohtajana. 59-vuotiaan Zittingin valinta oli yksimielinen. Liittokokous päätti myös suuntaviivat Koripalloliiton toiminnalle seuraavalle nelivuotiskaudelle.

2.10.2015 Pohjoinen alue

Aluehallitukset ja ehdokkaat liittovaltuuston vaaliin valittu

Suomen Koripalloliiton aluekokoukset on pidetty. Liiton kuudelle alueorganisaatiolle on valittu aluehallitukset seuraavalle kaksivuotiskaudelle, jonka lisäksi aluekokoukset valitsivat ehdokkaansa liittovaltuustoon, jonka valitsee lokakuun lopussa kokoontuva, kaikille jäsenseuroille avoin liittokokous.

17.11.2007 Pohjoinen alue

Curt Lindbomista Koripalloliiton uusi puheenjohtaja

Helsingissä lauantaina kokoontunut Suomen Koripalloliiton liittokokous valitsi espoolaisyrittäjä Curt Lindbomin, 64, liiton puheenjohtajaksi. Mielenkiintoa herättäneessä puheenjohtajavaalissa Lindbom voitti istuvan puheenjohtajan tohtori Pentti Arajärven äänin 5183-4600.

11.12.2006 Kaakkoinen alue

Henkilömuutoksia Koripalloliiton alueilla

Suomen Koripalloliiton alueille on tehty virkailijatason muutoksia. Aluepäällikkö Martti Mälkin työsuhde Koripalloliittoon on päättynyt. Kaakkoisen alueen asioita hoitaa jatkossa Jarmo Lehtonen ja Itäisen alueen asioita puolestaan Jukka Pyrrö.

Tohtori Pentti Arajärvi valittiin Koripalloliiton uudeksi puheenjohtajaksi

Helsingissä lauantaina 22.10. kokoontunut Suomen Koripalloliiton liittokokous on valinnut yksimielisesti liiton uudeksi puheenjohtajaksi tohtori Pentti Arajärven. Tehtävän Arajärvelle luovuttaa Koripalloliiton puheenjohtajana viime marraskuusta lähtien toiminut Rauno Segersvärd.

25.10.2003 Pohjoinen alue

Antero Kekkonen jatkaa Koripalloliiton puheenjohtajana

Helsingissä lauantaina 25.10. kokoontunut Suomen Koripalloliiton liittokokous on valinnut yksimielisesti liiton puheenjohtajaksi Antero Kekkosen, 57. Kotkalainen kansanedustaja on toiminut Koripalloliiton johdossa vuodesta 1999 ja jatkaa näin tehtävässään myös seuraavan kaksivuotiskauden.

15.10.2002 Pohjoinen alue

A-tyttöjen ja B-poikien SM-sarjat

A-tyttöjen ja B-poikien SM-karsinnat ovat takanapäin ja SM-sarjojen joukkueet selvillä. Sekä A-tyttöjen että B-poikien lohkojaot suoritettiin tiistai-iltana ja alustavat SM-sarjaohjelmat ovat valmiina. Seuraavassa katsaus niihin sekä A-tyttöjen valtakunnalliseen I divisioonaan ja B-nuorten I divisioonien alueellisiin kiintiöihin.

10.11.2001 Pohjoinen alue

Antero Kekkonen jatkaa liiton puheenjohtajana

Helsingissä lauantaina 10.11. kokoontunut Suomen Koripalloliiton liittokokous on valinnut yksimielisesti liiton puheenjohtajaksi Antero Kekkosen, 55. Näin kotkalainen kansanedustaja jatkaa tehtävässään myös seuraavan kaksivuotiskauden.