Kimmo Kourunen

188 cm / 85 kg
Syntynyt 1984


Uutisia henkilöstä Kimmo Kourunen

Miesten divarissa huipputasainen alku

Miesten I divisioonassa kausi on lähtenyt ennätystasaisena käyntiin. Mikään joukkue ei ole enää kuuden kierroksen jälkeen ilman tappioita ja ottelut ovat tulosten valossa olleet tasaisia. Oman mausteensa divariin tuovat keväällä pelattavat pudotuspelit.

Miesten I divisioonan valmentajat piinapenkissä kauden kynnyksellä

Koripallon miesten I divisioona polkaistaan käyntiin torstaina 2.10. neljällä ottelulla, joiden joukosta löytyy todellinen herkkupala, kamppailu Pohjanmaan herruudesta, Lapua-Kauhajoki. Divisioonavalmentajien kyselyn mukaan pohjanmaalaiset lukeutuvat myös sarjan ennakkosuosikkeihin.

30.8.2006 Pääjuttu

Pussihukkien paletti koossa Korisliiga-kauteen

Vantaalaisjoukkue Pussihukkien on valmiina tulevaan Korisliiga-kauteen. PuHu on onnistunut pitämään koossa viime kauden runkonsa, jonka lisäksi joukkueeseen liittyy neljä uutta pelaajaa. Uudet pelurit ovat serbialainen Vladimir Vujcic, Suomen kansalaisuuden omaava Jan Wieland sekä Tero Ollila ja Daniel Jansson, jotka siirtyvät PuHu-paitaan Porvoon Tarmosta.

1.6.2005 Pääjuttu

Pussihukkien hopeajoukkue kasassa

Miesten Sparliigan joukkue Pussihukat on solminut 11 suomalaista pelaajasopimusta ja valmistautuu uuden valmentajan Antti Papinahon komennossa täydellä teholla tulevaan koripallokauteen.