Tuomas Laine

182 cm / 77 kg
Syntynyt 1997


Uutisia henkilöstä Tuomas Laine

6.4.2021 21:16 Miesten I divisioona A

Torpan Pojilla vahva päätösneljännes välieräavauksessa Kristikaa vastaan

Miesten Divisioona A:n toinen välieräpari pyörähti käyntiin tänään, kun Torpan Pojat esitti vahvoja otteita päätösneljänneksellä ja voitti Kristika Turun 95-79 (46-39). Ottelusarja on nyt ToPolle 1-0.

15.6.2016 Pääjuttu

ToPolle nippu pelaajasopimuksia

Miesten I divisioona A:ssa pelaava Torpan Pojat on solminut tukun pelaajasopimuksia. Nigel Moore, 35, siirtyy ToPoon Porvoon Tarmosta, JKS:n riveistä ToPoon siirtyvät Juuso Kauppinen, 22, sekä Juho Hietanen, 25. Ilpo Pehkonen, 27, palaa myös kasvattajaseuraansa.

24.4.2016 Pääjuttu

Torpan Pojille A-poikien ja Helmi Capitalsille A-tyttöjen SM-kultaa

Torpan Pojat nappasi A-poikien Suomen mestaruuden suoraan kahdessa ottelussa, kun se haki vierasvoiton HoNsU junioreista lukemin 49-61. A-Tytöissä Helmi Capitals pääsi juhlimaan Suomen mestaruutta niin ikään kahden ottelun jälkeen, kun Tapiolan Honka kaatui loppuluvuin 49-66.

16.4.2016 Korisliiga

A-nuorten välieräavaukset kotivoittojen täyteiset

A-poikien välierät polkaistiin käyntiin kahden kotivoiton voimin, kun HoNsU juniorit kaatoi Karkkilan Urheilijat 79-64 ja Torpan Pojat kukisti Namika Lahti Juniorit 71-56. A-tyttöjen puolella Tapiolan Honka I kaatoi SB-Girlsin kotonaan lukemin 88-51 ja toisessa parissa Helmi Capitals nappasi 74-53 -kotivoiton Tampereen Pyrintö I:stä.

14.4.2013 Pääjuttu

WB/Capitalsin A-tytöt ja HNMKY:n B-pojat kahdessa ottelussa Suomen mestareiksi

Sunnuntai oli kiireinen päivä nuorten SM-parketeilla. Kauden ensimmäiset nuorten mestarit kruunattiin, kun WB/Capitals (A-tytöt) ja HNMKY (B-pojat) hakivat finaalien toiset otteluvoittonsa ja veivät siten nimiinsä ikäluokkiensa Suomen mestaruudet. B-poikien SM-pronssi irtosi HoNsUn matkaan, ja lisäksi sunnuntaina pelattiin A-poikien ja B-tyttöjen SM-välieriä.

9.4.2013 Pääjuttu

ToPo HNMKY:n seuraksi B-poikien SM-finaaliin

B-poikien SM-sarjassa nähdään tänä keväänä helsinkiläisjoukkueiden yhteenotto, kun ToPo selvitti tiistaina tiensä finaaliin Helsingin NMKY:n seuraksi. HoNsU kiusasi kolmannessa välieräottelussa ToPoa pitkään, mutta Ville Leikkaan johtama kotijoukkue kuittasi voiton pistein 71–65 (27–26).

7.4.2013 Pääjuttu

Honka Akatemia ja WB/Capitals A-tyttöjen finaaliin, HNMKY kuittasi B-poikien finaalipaikan

A-tyttöjen ensimmäisten SM-välieräotteluiden voittajat jatkoivat voittojaan myös sunnuntaina. Honka Akatemia ja WB/Capitals antoivat kylmää kyytiä OrJylle ja EBT:lle ja etenivät ikäluokan finaaliin. B-pojissa HNMKY teki toisen kerran selvää jälkeä Hongasta, mutta sisuuntunut ToPo tasoitti välieräsarjansa otteluvoitot HoNsUa vastaan.