Joel Jokinen

198 cm / 86 kg
Syntynyt 1997


Uutisia henkilöstä Joel Jokinen

ToPon edustusjoukkueilla riittää nousuhaluja

Torpan Poikien edustusjoukkueet lähtevät kauteen valtakunnan toiseksi korkeimmalle tasolle korkein tavoittein. Joukkueet pyrkivät voittamaan sarjansa ja nousemaan ensi kaudeksi pääsarjoihin.

15.6.2016 Pääjuttu

ToPolle nippu pelaajasopimuksia

Miesten I divisioona A:ssa pelaava Torpan Pojat on solminut tukun pelaajasopimuksia. Nigel Moore, 35, siirtyy ToPoon Porvoon Tarmosta, JKS:n riveistä ToPoon siirtyvät Juuso Kauppinen, 22, sekä Juho Hietanen, 25. Ilpo Pehkonen, 27, palaa myös kasvattajaseuraansa.

6.4.2013 Pääjuttu

WB/Capitals ja Honka Akatemia välierävoittoihin A-tytöissä, HoNsU ja HNMKY B-pojissa

Koripallon nuorten SM-välierät pyörähtivät käyntiin lauantaina päivällä ja niin A-tyttöjen kuin B-poikienkin välieräavauksissa nähtiin koti- ja vierasvoitot. WB/Capitals (A-tytöt) ja HNMKY (B-pojat) ylsivät voittoihin kotikentillään, kun taas Honka Akatemia (A-tytöt) ja HoNsU (B-pojat) hakivat vierasvoitot.

ToPo:n ’97-pojat Euroopan mestarijoukkueiden cupissa

Helsinkiläisen ToPon 1997-syntyneiden poikien joukkue pelaa ensi viikolla poikkeuksellisen kovassa kansainvälisessä turnauksessa. Joukkue osallistuu alle 14-vuotiaiden poikien Euroopan mestarijoukkueiden cupiin. Turnaus pelataan 28.11.–3.12. Moskovassa.