Ilmo Toivonen

187 cm / kg
Syntynyt 1959


Uutisia henkilöstä Ilmo Toivonen

27.9.2011 Haastattelu

Wartti Basket juhli pyöreitä vuosia

Perinteikäs itähelsinkiläinen koripalloseura Wartti Basket juhli viime viikonloppuna 50-vuotispäiviään. Basket.fi:n toimitus tapasi juhlahumun keskellä seuran pitkäaikaisen toiminnanjohtajan ja monitoimimiehen Pekka Rankisen, 47, joka kertoi Wartti Basketin menneisyydestä, nykypäivästä ja tulevaisuudesta.

Suomi menestyi seniorien kotikisoissaan

Sunnuntaina päättyneissä senioreiden kolmansissa Euroopan mestaruuskisoissa Suomi haali useita mitaleita. Loppuottelupaikan saavuttivat viiden eri ikäluokan miehet. Vain 60-ja 65-vuotiaat jäivät finaalien ulkopuolelle. Viikon kestäneissä kisoissa oli mukana yli 55 joukkuetta 13 maasta.

Pasi Riihelä ja Susanna Rinta vuoden pelaajat

Lappeenrannan NMKY:n Pasi Riihelästä oli kuluneella SM-kaudella tulla ensimmäinen suomalainen korikuningas yli 20 vuoteen. Korikuninkuus livahti ohi suun, mutta hän voitti IS-tähtikilpailun ja perjantaina Riihelä palkittiin SM-Koriksen vuoden pelaajana 2003-04. Naisten puolella vuoden pelaajan tittelin nappasi ensimmäistä kertaa urallaan Susanna Rinta, joka oli voittamassa helsinkiläisjoukkue Panttereille sen neljättä Suomen mestaruutta viiden vuoden sisällä.