Petteri Ruutiainen

208 cm / 120 kg
Syntynyt 1995


Uutisia henkilöstä Petteri Ruutiainen

4.10.2018 12:44 Miesten I divisioona A

Miesten I divisioona A pyörähtää käyntiin

Miesten I divisioona A starttaa tänään torstaina mielenkiintoisella paikalliskamppailulla, jossa kohtaavat viime kauden finalisti HBA-Märsky sekä villillä kortilla sarjaan noussut Helsingin NMKY. Kaikki 12 joukkuetta pääsevät tositoimiin jo viikonlopun aikana. Divarikoripallon seuraaminen on alkavalla kaudella entistä helpompaa, sillä kaikki runkosarjan ottelut ovat nähtävissä Elisa Viihteen kanavilla.

Bisons, HyPo, MuKi ja Karkkila avausvoittoihin Divari-B:n pudotuspeleissä

Miesten I divisioona B:n pudotuspelit käynnistettiin keskiviikkona täydellä neljän ottelun kierroksella. Avauskiinnitykset välieräpaikkoihin ottivat LoKoKo Bisons kaatamalla Raholan Pyrkivän 98–58, Hyvinkään Ponteva 81–73-voitolla HNMKY:stä, Munkkiniemen Kisapojat kaatamalla JyWen 101–94 ja Karkkila niukalla 72–68 -voitolla PeU:sta.

22.7.2015

Nigel Moore ei jatka Korihaissa

Korihait ja Nigel Moore, 33, ovat purkaneet tulevaa kautta koskevan pelaajasopimuksen yhteisymmäryksessä. Samoin on tehty myös Petteri Ruutiaisen sopimuksen kanssa. Molemmissa tapauksissa aloite sopimuksen purkuun tuli pelaajan puolelta ja taustalla ovat koripallokenttien ulkopuoliset asiat.

11.12.2014

Korihait ja Petteri Ruutiainen solmivat kahden vuoden sopimuksen

Uudenkaupungin Korihait ja helsinkiläisen Malmin Super Koriksen kasvatti Petteri Ruutiainen,19, ovat solmineet tämän ja ensi kauden kattavan pelaajasopimuksen, joka pitää sisällään myös optioita jatkokausista.