HBA:lle tärkeät pisteet pudotuspelipaikan kannalta – Kouvottaret äitynyt kovaan vireeseen

1.3.2024 20:15 Naisten Korisliigassa pelattiin perjantaina kaksi ottelua. Niissä voittoihin ylsivät HBA-Märsky ja Kouvottaret.

Fiia Hellsten lukeutui kotijoukkueen kantaviin voimiin. Kuva: Ville Vuorinen

Märsky tarttui kiinni pudotuspelipaikkaan

HBA-Märsky emännöi illan ottelussa HBA:ta. Kotijoukkue nappasi sarjapisteet 87-78 ja pitää tällä hetkellä kiinni viimeisestä pudotuspelipaikasta.

Ensimmäisellä puoliajalla kumpikaan joukkue ei onnistunut tekemään isoja eroja. Ottelu eteni puoliajalle HBA:n kolmen pisteen johdossa.

EBT nousi kolmannen jakson päätteeksi johtoon. Ratkaisu nähtiin kuitenkin vasta viimeisellä jaksolla. HBA vei jakson alun 10-2 eikä enää tämän jälkeen katsellut taakseen.

- Tänään oli tosi kiva pelata ja pääsin hyvin pelirytmiin heti ottelun alusta. Pelasimme yhdessä ja pallo liikkui hyvin, siitä loimme hyviä heittopaikkoja ja tänään kolmoset upposivat hienosti, HBA:n Venla Ulander kertasi ottelun jälkeen.

Märskyn joukkuepanos oli vahva. Fiia Hellsten 12/12/5 koriin johtanutta syöttöä pelasi vahvasti. Lilli Hakkarainen pussitti 15 pistettä. Sanni Tuomisto teki vieraille tupla-tuplan 19 pisteellä ja 11 levypallolla.

Ottelutilasto

Kouvottaret kotivoittoon

Kouvottaret nappasi kotivoiton Vimpelin Vedon kustannuksella 85-73. Voitolla kouvolalaiset nousivat kahden pisteen päähän viidennellä sijalla majailevista vimpeliläisistä.

Kotijoukkue oli vahvempi ensimmäisellä puoliajalla. Joukkueen hyökkäyspeli johdatti emännät puoliajalle 11 pisteen johdossa.

Vimpelin parhaat hetket osuivat kolmannelle jaksolle, jonka aikana vieraat nousivat tasoihin. Kouvottaret toipui kuitenkin nopeasti. Ottelun viimeinen jakso merkittiin emännille 28-16 ja sen ansiosta sarjapisteet jäivät Kouvolaan.

Re’Shawna Stone pussitti 21 pistettä ja jakoi kuusi koriin johtanutta syöttöä. Doniyah Cliney kuritti vanhaa joukkuettaan 14 pisteellä ja 11 levypallolla. Silja Viita kasasi vieraille tupla-tuplan 20 pisteellä ja 11 levypallolla.

Ottelutilasto

 
17.4.2024 12:14 Naisten Korisliiga

Naisten Korisliigan finaalit monikameratuotantona ja selostettuna Ruudussa

Taistelu naisten Suomen mestaruudesta käynnistyy keskiviikkona Torpan Poikien kotikentällä Helsingissä. Kaikki finaaliottelut ovat katsottavissa Ruutu-palvelusta. Ottelut tuotetaan monikameratuotantona ja selostettuna.

16.4.2024 19:00 Naisten Korisliiga

ToPo ja Peli-Karhut taistelevat Suomen mestaruudesta

Viime kaudella mestaruuden ratkaisseet ToPo ja PeKa kohtaavat tänäkin vuonna Naisten Korisliigan finaaleissa. Finaalit alkavat keskiviikkona ja mestaruuteen vaaditaan kolme voittoa.

12.4.2024 20:37 Naisten Korisliiga

ToPo ja Peka pelaavat Suomen mestaruudesta

Naisten Korisliigan finalistit ovat selvillä. Finaalipaikat ratkesivat, kun ToPo ja PeKa hakivat voitot illan otteluissa vieraskentiltä.

9.4.2024 21:29 Naisten Korisliiga

ToPo ja PeKa voiton päässä finaaleista

Naisten Korisliigan välierissä pelattiin kolmannet ottelut. Illan voittajilla ToPo:lla ja Peli-Karhuilla on mahdollisuus edetä finaaleihin perjantaina.

6.4.2024 20:19 Naisten Korisliiga

Kouvottaret ja FoA tasoittivat välieräsarjat

Naisten Korisliigan välierissä pelattiin toiset ottelut. Kotijoukkueet olivat jälleen vahvempia, kun Kouvottaret ja FoA avasivat voittotilinsä välierissä.

3.4.2024 21:30 Naisten Korisliiga

Kotijoukkueille voitot välieräavauksissa

Naisten Korisliigan välierät käynnistyivät kotijoukkueiden voitoilla. ToPo ja PeKa siirtyivät ottelusarjoissaan johtoon.

3.4.2024 12:35 Naisten Korisliiga

Kouvottaret hienoon kevätlentoon johdattanut Shaiquel McGruder maaliskuun kuukauden pelaaja

Upeaa kevättä pelaavan Kouvottarien Shaiquel McGruder on valittu naisten Korisliigan maaliskuun kuukauden pelaajaksi.

3.4.2024 09:14 Naisten Korisliiga

ToPo saa vastaansa Kouvottaret – PeKa ja FoA taistelevat toisesta finaalipaikasta

Naisten Korisliigan välierät alkavat tänään Helsingissä ja Kotkassa. Finaalipaikkaan vaaditaan kolme voittoa.

1.4.2024 19:12 Naisten Korisliiga

FoA nappasi välieräpaikan huimalla heittopelillä

Naisten Korisliigan neljä parasta joukkuetta on selvillä. Viimeisenä joukkueena välieriin paineli FoA, joka kaatoi vieraskentällä Pyrinnön 104-80 ja vei ottelusarjan 3-2.

30.3.2024 19:20 Naisten Korisliiga

FoA puolusti Pyrinnön nurin ja siirsi ratkaisun viidenteen otteluun

Pyrinnön ja Forssan Alun ottelusarjassa ratkaisu siirtyi ratkaisevaan viidenteen otteluun, kun FoA kaatoi kotikentällään Pyrinnön 78-49.

Näytä lisää vastaavia