Erik Murphy ja Shawn Huff johdattivat Frankfurtin voittoon EuroCupissa

12.12.2018 23:10 Erik Murphy ja Shawn Huff olivat isossa roolissa, kun Frankfurt Skyliners otti voiton EuroCupissa. Murphy oli ottelun paras pistemies ja Huff sinetöi Frankfurtin voiton viime hetkillä.

Erik Murphy ja Shawn Huff pääsivät juhlimaan EuroCupissa voittoa. (Kuva: Ville Vuorinen)

Jo kertaalleen tällä kaudella EuroCupin kierroksen MVP:ksi valittu Murphy osoitti, ettei ensimmäinen valinta ollut sattumaa, kun hän heitti Mornar Baria vastaan kentän korkeimman pistemäärän 19. Murphyn sihti oli tarkkana, sillä viidestä kolmen pisteen yrityksestä neljä upposi sisään ja kaikki kolme kakkosta sekä yksi vapaaheitto niin ikään soittivat sukkaa. Murphy tilastoi 87-84 (46-42)-päättyneessä ottelussa lisäksi kuusi levypalloa ja kaksi syöttöä. Huff sai kunnian iskeä Mornar Barin arkkuun viimeiset naulat vapaaheittoviivalta ottelun loppuhetkillä. Huff keräsi yhteensä 13 pistettä, kolme levypalloa ja kaksi riistoa. Gordon ja Daniel Herbertin valmentama Frankfurt oli jo aiemmin varmistanut jatkopaikkansa ja on lohkossa kolmantena.

- He ovat hyvä puolustusjoukkue. Tiesimme heidän tulevan kovaa ja olevan vahvoja hyökkäyspäässä. Pysyimme yhdessä puolustuksessa. Saimme muutamia runeja, mutta he pitivät pelin tiukkana ja puolustuksemme avulla voitimme loppuhetkillä pelin. Mielestäni pelasimme hyvin hyökkäyksessä, mutta meidän täytyy parantaa, pelata ehkä vähän parempaa levypallopeliä ja puolustaa tiettyjä tilanteita paremmin. Oli hyvä napata voitto, Murphy tunnelmoi EuroCupin sivuilla.
Ottelutilastot

Frankfurtin kanssa samassa lohkossa pelaava Sasu Salinin Malaga hävisi lohkon kärkiottelussa UNIKS Kazanille niukasti 84-87 (44-38). Salinin tilastoiksi ottelussa merkittiin kolme pistettä, kolme levypalloa ja syöttö. Malaga on lohkossa toisena.
Ottelutilastot

Lassi Tuovin valmentama Strasbourg on hyvässä iskussa Mestarien liigassa. (Kuva: Ville Vuorinen)
Lassi Tuovin luotsaama Strasbourg on pelannut pirteästi Mestarien liigassa. (Kuva: Ville Vuorinen)

Mestarien liigassa Lassi Tuovin valmentama Strasbourg puristi 81-73 (43-37)-voiton Olimpija Ljubljanasta. Strasbourg on lohkossaan toisena.
Ottelutilastot

Jamar Wilsonin Lietkabelis taipui Mestarien liigassa Antwerpin vieraana 64-70 (24-26). Wilson heitti kuusi pistettä ja otti kaksi levypalloa. Lietkabelis on viidentenä lohkossaan.
Ottelutilastot

FIBA Europe Cupissa Gerald Lee Juniorin Ironi Ness Ziona aloitti jatkolohkon 98-89 (46-39)-vierasvoitolla Levski Sofiasta. Lee nosteli tehokkaasti 10 pistettä, raapi kolme levypalloa, antoi kolme syöttöä ja riisti pallon kertaalleen.
Ottelutilastot

Jukka Toijalan debyytti Puolan liigassa Trefl Sopotin päävalmentajana päättyi niukkaan 96-99 (47-41)-tappioon Gliwicelle. Sopot on sarjassa viimeisenä voitettuaan yhden yhdeksästä ottelustaan.

- 96 pisteen pitäisi riittää voittoon joka pelissä. Puolustuksemme oli surkeaa. Levypallopelimme oli huonoa ensimmäisellä puoliajalla ja päätöksenteko oli huonoa toisella. Hävisimme myös tärkeitä yksi vastaan yksi -tilanteita. Ehkä pelaajat väsyivät, mutta on selvää, että hävisimme tämän pelin puolustuksessa, Toijala mietti ottelun jälkeisessä haastattelussa.
Ottelutilastot

 
5.2.2019 13:24 Susijengi

Korista VeikkausTVssä viikolla 6: Salin ja Murphy vastakkain Espanjassa, saako Katajan eurotaival jatkoa?

Tällä viikolla VeikkausTV:llä nähdään muun muassa Espanjan liigan suomalaiskohtaaminen, kolme Chicago Bullsin NBA-ottelua sekä Kataja Basketin kohtalonottelu FIBA Europe Cupin jatkolohkossa.

20.12.2018 09:56 Susijengi

Koponen ja Salin voittojen takuumiehinä eurokentillä

Petteri Koponen pääsi keskiviikkoiltana juhlimaan Bayern Münchenin kolmatta peräkkäistä voittoa Euroliigassa ja EuroCupissa Sasu Salin ja Malaga päättivät alkulohkon tyylikkäästi voittoon.

22.11.2018 09:44 Susijengi

Sasu Salin kuumassa heittovireessä - Gerald Lee Junior hurjasteli tupla-tuplan

Sasu Salinin käsi kävi kuumana, kun hän nakutti 17 pistettä johdattaessaan Malagan voittoon EuroCupin ottelussa. Gerald Lee Junior oli huippuvireessä tilastoiden 17 pisteen ja 13 levypallon tupla-tuplan Ironi Ness Zionan varmistaessaan jatkopaikan FIBA Europe Cupissa.

15.11.2018 10:10 Susijengi

Sasu Salinin Malaga varmisti jatkopaikan EuroCupissa

EuroCupissa nähtiin suomalaisten kohtaaminen, kun vahvan suomalaisedustuksen omaava Frankfurt Skyliners isännöi Sasu Salinin Malagaa. Malaga kävi hakemassa Saksasta tärkeän voiton ja varmisti jatkopaikkansa EuroCupissa. FIBA Europe Cupissa Alex Murphyn Szolnoki Olaj varmisti niin ikään paikkansa seuraavalla kierroksella.

7.11.2018 23:52 Susijengi

Erik Murphyn hirmuvire jatkuu – heitti 33 pistettä EuroCupissa

Erik Murphy on erinomaisessa iskussa tärkeiden MM-karsintaotteluiden alla, kun hän johdatti Frankfurt Skylinersin tärkeään voittoon EuroCupissa Torinoa vastaan. Murphy tuli penkiltä sisään ja heitti peräti 33 pistettä. Mukaviin pistelukuihin ylsivät myös Gerald Lee Junior sekä Jamar Wilson.

1.11.2018 09:37 Susijengi

Susijengiläiset tehokkaina eurokentillä

Susijengin pelaajat osoittivat oivaa pelikuntoa tärkeiden MM-karsintaotteluiden lähestyessä, kun peräti kuusi pelaajaa ylsi kaksinumeroisiin pisteisiin keskiviikon otteluissa.

11.10.2018 07:47 Susijengi

Salinin Malaga vei EuroCupin suomalaiskohtaamisen

EuroCupissa nähtiin harvinaista herkkua, kun pelikentällä oli samanaikaisesti kolme suomalaispeluria Malagan ja Frankfurtin välisessä ottelussa.

15.3.2024 08:24 Suomalaiset ulkomailla

Jantusen ja Iisalon Paris Basketball EuroCupin välieriin

Mikael Jantusen ja Tuomas Iisalon Paris Basketball eteni EuroCupin välieriin. Mestarien liigassa Sasu Salinin Teneriffa varmisti puolivälieräpaikan.

1.2.2024 07:16 Suomalaiset ulkomailla

Paris Basketball sinetöi EuroCupin runkosarjan voiton – Teneriffalle voitto Mestarien liigassa

Tuomas Iisalon ja Mikael Jantusen Paris Basketball varmisti EuroCupin runkosarjan voiton varmistaen näin kotiedun loppuun saakka. Mestarien liigassa Sasu Salinin Teneriffa otti ison voiton Mestarien liigan jatkolohkossa.

21.12.2023 07:55 Suomalaiset ulkomailla

Salin ja Larkas jatkavat Mestarien liigassa - Seppälä ilmiliekeissä Ranskassa

Mestarien liigan alkulohkovaihe saatiin päätökseen ja Sasu Salinin sekä Mikko Larkaksen urakka jatkuu 16 parhaan joukossa. Pelikuntoon palannut Ilari Seppälä oli sen sijaan täysin pitelemätön Ranskassa.

Näytä lisää vastaavia