Koripalloliiton organisaatioon muutoksia

27.2.2019 16:11 Suomen Koripalloliiton henkilöstöorganisaatiossa tapahtuu toimenkuvamuutoksia miesten MM-karsintarupeaman päätyttyä. Lisäksi tiedottaja Suvi Hakkaraisen korvaa liiton organisaatiossa Henri Inki.

Koripalloliiton organisaatioon perustettiin tapahtumatiimi vuoden 2017 EM-kotikisojen jälkeen vastaamaan miesten MM-karsintojen asettamiin haasteisiin. Järjestely oli alun perinkin määräaikainen ulottuen kevääseen 2019.

- Menestyksekkäiden 20-vuotiaiden miesten EM-kisojen 2016 ja EM-kotikisojen 2017 jatkoksi olemme nyt onnistuneet luomaan Susijengille toimivan tapahtumakonseptin sekä uuden kotiluolan Espooseen useampivuotisella sopimuksella, kertoo tapahtumatiimiä vetänyt Mika Mäkelä.

- Kiitos Susijengin, yhteistyökumppaneiden, uskomattomien vapaaehtoisten ja henkilöstölle kertyneen rautaisen tapahtumaosaamisen ottelutapahtumia on nautinto tehdä. Kun yhtälöön lisätään vielä fanit, on peleissä upea tunnelma ja ne ovat olleet lähes järjestään loppuunmyytyjä. Tästä on hyvä jatkaa kohti tulevia haasteita, Mäkelä jatkaa.

Mika Mäkelä siirtyy Koripalloliiton organisaatiossa takaisin viestintä- ja kehityspäällikön tehtäviin. Hän palaa myös Susijengin joukkueenjohtajaksi, jota tehtävää hän kantoi mm. EM-kisoissa 2011, 2013, 2015 sekä MM-kisoissa 2014.

Tapahtumatiimissä yhteyspäällikön nimikkeellä 3x3-koripallosta sekä maajoukkueen joukkueenjohtajan tehtävistä vastanneen Tero Kuivalaisen määräaikainen työsuhde päättyy.

Tapahtuma- ja hankekoordinaattori Ossi Ågren siirtyy kokopäiväiseksi kontrolleriksi toimittuaan tehtävässä jo osa-aikaisesti 1.7.2018 alkaen. Kontrollerin toimella vahvistetaan liiton talousosaamista.

Jatkossa kansainväliset tapahtumat järjestetään toimitusjohtaja Ari Tammivaaran johdolla, henkilöstön ja vapaaehtoisten avustuksella. Tammivaara toimi ennen toimitusjohtajan tehtäväänsä EM-kotikisojen pääsihteerinä.

Liiton viestintätiimissä tapahtuu myös toinen muutos, kun Hippoksen viestintäpäälliköksi valitun Suvi Hakkaraisen korvaa Henri Inki, 34. Lappeenrantalaislähtöinen Inki on tullut koripalloyleisölle tutuksi mm. Susijengin ottelutapahtumien kuuluttajana sekä kotimaiselle urheiluyleisölle ELMO-lehden ja Urheilulehden toimittajana. Inki siirtyy Koripalloliiton viestintätiimiin asiantuntijaksi vaiheittain kevään 2019 aikana.

 

Koripalloliitto järjestää I-tason koulutuskokonaisuuden Tampereella

Koripalloliitto järjestää I-tason koulutuskokonaisuuden Tampereella. Koulutus on Koripalloliiton valmennuskoulutusjärjestelmän ensimmäinen vaihe, joka antaa valmiuksia toimia apuvalmentajan tehtävissä. Kokonaisuus pitää sisällään kolme viikonlopun mittaista lähijaksoa ja etätehtäviä.

3.6.2019 13:15 Koripalloliitto tiedottaa

Tunnetut urheilijat antoivat kasvonsa Et ole yksin -kampanjalle

Tunnetut urheilijat seitsemästä lajista ovat mukana epäasiallisen käytöksen ja häirinnän vastaisessa kampanjassa. Väestöliiton ja suomalaisen urheilun yhteishankkeessa tarjotaan jatkossa urheiluseuroille konkreettisia työkaluja epäasiallisen käytöksen vähentämiseksi.

5.9.2018 11:50 Valmentajat

Minivalmennusseminaari Kisakalliossa 21. - 22.9.2018

Koripalloliitto järjestää 21. - 22.9. ensimmäisen Minivalmennusseminaarin Kisakalliossa, Susi Training Centerissä. Seminaarin ensimmäisiksi esiintyjiksi ovat jo aiemmin lupautuneet Maikku Miettinen, Juha Oikarinen, Petri Selkee, Petka Lehtinen ja Tristan Fay. Nyt esiintyjäkaarti on valmistunut, kun sitä täydentävät Martti Iivonen ja Ville Neva.

30.4.2018 09:00 Susijengi

Susijengi ja Islanti iskevät yhteen Hartwall Arenalla – lipunmyynti käynnissä

Susijengi jatkaa MM-karsintoja kesä-heinäkuussa, kun se kohtaa ensin vieraskentällä Tshekin 29.6. ja sen jälkeen EM-kotikisoista tutulla areenalla Islannin 2.7. Islanti-ottelun lipunmyynti on käynnissä.

Koripalloliitto järjestää I-tason koulutuskokonaisuuden Espoossa

Koripalloliitto järjestää yhteistyössä EBT:n kanssa I-tason koulutuskokonaisuuden Espoossa. Koulutus on Koripalloliiton valmennuskoulutusjärjestelmän ensimmäinen vaihe, joka antaa valmiuksia toimia apuvalmentajan tehtävissä. Kokonaisuus pitää sisällään kolme viikonlopun mittaista lähijaksoa ja etätehtäviä.

19.4.2018 12:00 Liittoa koskeva tiedote

Ari Tammivaara Koripalloliiton toimitusjohtajaksi

Suomen Koripalloliiton hallitus on valinnut liiton uudeksi toimitusjohtajaksi Ari Tammivaaran (LitM). Menestyksekkäiden EM-kotikisojen pääsihteeri Tammivaara palaa Koripalloliittoon Olympiakomitean joukkuepelien vastuuvalmentajan paikalta ja aloittaa uudessa työssään 2.5.2018.

Et ole yksin -palvelu vähentämään ja ehkäisemään epäasiallista käytöstä ja häirintää

Koripalloliitto on mukana Et ole yksin -palvelussa, joka tarjoaa puhelimessa ja chatissa tukea, apua ja neuvontaa urheilua harrastaville nuorille, aikuisille, vanhemmille ja huoltajille. Väestöliiton ja urheilujärjestöjen yhteishankkeella pyritään takaamaan, että jokainen voi harrastaa urheilua turvassa.

Koripallon alumnitoiminnan käynnistävä kiertue Turussa, Tampereella ja Helsingissä

Suomalaiselle koripallolle alumniverkoston osaaminen ja asiantuntemus ovat tärkeitä resursseja, joka voi hyödyttää niin lajin kokonaisvaltaista kehittymistä kuin esim. pelaajien ammattimaisten harjoitusmahdollisuuksien paranemista ja työelämävalmennuksen saamista peliuran ohessa. Alumnitoiminta mahdollistaa myös alumnien tehokkaamman verkottumisen keskenään. Alumnitoimintaan osallistuminen perustuu vapaaehtoisuuteen ja haluun antaa lajille takaisin omaa panostaan.

27.3.2018 Kaakkoinen alue

Pelaajan polku-päivä Helsingissä 17.5. klo 17 - 20

Pelaajan polku-päivä on tarkoitettu pallopelien lasten valmentajille ja ajatuksena on kokoontua yhteiseen tapaamiseen tutustumaan, jakamaan kokemuksia ja keskustelemaan pelistä.

Koripallomuseon näyttely Malmilla joudutaan sulkemaan

Finnish Basketball Hall of Fame avasi elokuussa 2016 näyttelyn Malmilla yhteistyökumppanin, Korispisteen, tarjoamiin tiloihin. Nyt yhteistyötaho tarvitsee museon käyttämän tilan omaan liiketoimintaan, joten näyttely suljetaan viimeistään kesäkuussa 2018.

Näytä lisää vastaavia