Heini Santos on Koripalloliiton uusi viestintä- ja markkinointipäällikkö

13.10.2023 12:00 Suomen Koripalloliiton uudeksi viestintä- ja markkinointipäälliköksi on nimitetty Heini Santos (os. Suokari). Santos aloittaa uudessa tehtävässään 16.10.2023.

Heini Santos omaa laaja-alaisen kokemuksen niin viestinnän kuin markkinoinnin saralta toimittuaan mm. viestintäkonsulttina ja 15-henkisen viestintätiimin esihenkilönä viestintätoimisto Kaimanassa, Hesburgerin viestintäpäällikkönä sekä tuottajana ja toimittajana Otavamediassa.

Turkulainen Santos on kasvanut koripalloperheessä. Hän eteni omalla pelaajaurallaan Turun Riennosta Yhdysvaltain yliopistokentille (Dowling College) ja voitti myöhemmin myös Hollannin mestaruuden. Kotimaassa Santos pelasi niin naisten divisioonassa kuin SM-sarjassakin. Kiinnitys lajiin on pysynyt lujana kahden koripalloilevan lapsen kautta.

- Koripallo on ohjannut lähes kaikkia tärkeitä elämänvalintojani teini-ikäisestä saakka, joten tämän luontevampaa jatkumoa olisi vaikea keksiä. Koripallon ympärillä sykkivä hype on ollut huikeaa seurattavaa ja odotan malttamattomana, että pääsen tekemään työtä rakastamani lajin eteen ja auttamaan koripallon ilosanoman levittämisessä, kommentoi Santos tulevaa pestiään.

Suomen Koripalloliitossa Santos aloittaa maanantaina 16. lokakuuta. Samalla liiton pitkäaikainen viestintä- ja kehitysjohtaja Mika Mäkelä siirtyy Koripalloliiton kisaorganisaatioon, jonka vastuulle kuuluvat 18-vuotiaiden miesten EM-kilpailuiden 2024 ja miesten EM-kisojen 2025 järjestäminen Tampereella.

- Avosylin toivotamme Heinin tervetulleeksi tiimiimme. Hienoa, että korisperheestä löytyi tämän luokan tekijä, iloitsee Koripalloliiton toimitusjohtaja Kati Packalén.

 
19.3.2024 12:15 Koripalloliitto tiedottaa

Suomen koripallojoukkue matkaa innolla down-urheilijoiden MM-kisoihin Turkkiin

Trisome Games 2024 järjestetään Turkin Antalyassa 19.–26. maaliskuuta. Suomen down-koripallojoukkue osallistuu MM-kisoihin nyt toista kertaa.

21.10.2023 14:05 Koripalloliitto tiedottaa

Koripalloliiton syysliittokokous käsitteli lauantaina liiton edellistä tilikautta

Koripalloliiton tilikausi kääntyi niukasti tappiolliseksi. Kokouksen avauspuheenvuorossaan puheenjohtaja Timo Elo jakoi kiitosta rohkeille seuroille.

28.9.2023 12:00 Miesten I divisioona A

Uusi Koristv-palvelu välittää kaikki divisioonaottelut kotikatsomoihin

Tulevalla kaudella miesten I divisioona A ja B sekä naisten I divisioona näkyvät SolidSportin alustalle rakennetussa Koristv-palvelussa. Kaikki divisioonien ottelut tuotetaan automaattikameroilla.

4.8.2023 09:00 Yhteistyökumppanit

Craft Sportswear on Suomen koripallomaajoukkueiden uusi varustekumppani

Tunnettu urheiluvaatemerkki Craft vaatettaa kaikki Suomen koripallomaajoukkueet monivuotisella yhteistyösopimuksella. 

21.6.2023 09:42 Koripalloliitto tiedottaa

Heikki Tuomala -palkinto Paavo Pitkäselle

Suomen Koripalloliitto on myöntänyt historian 34. Heikki Tuomala -palkinnon Paavo Pitkäselle, joka on toiminut laaja-alaisesti urheilujärjestötoiminnan eri osa-alueilla.

23.5.2023 13:00 MU18

Tampere isännöi myös 18-vuotiaiden miesten koripallon EM-kisoja 2024

18-vuotiaiden EM-kisat kokoavat 16 maanosan parasta maata Tampereelle heinä-elokuun taitteessa 2024. Suomen Koripalloliitto ja Tampereen kaupunki ovat tehneet sopimuksen kisojen järjestämisestä.

22.4.2023 12:53 Koripalloliitto tiedottaa

Airamaa, Forsström ja Sten jatkavat liittohallituksessa

Koripalloliiton kevätliittokokous järjestettiin 22.4. lähikokouksena Scandic Espoossa. Liittohallituksen kolme erovuoroista jäsentä hyväksyttiin ehdollepanotoimikunnan esityksen mukaisesti seuraavalle kolmivuotiskaudelle, kun Marko Airamaa, Kaisa Forsström ja Tiina Sten jatkavat liittohallituksessa.

19.4.2023 10:30 Susiladies

Ilkka Palviainen naisten maajoukkueen päävalmentajaksi

Suomen naisten koripallomaajoukkueen päävalmentajana aloittaa Ilkka Palviainen, 43. Palviainen on toiminut toistakymmentä vuotta Suomen eri tyttömaajoukkueiden valmentajana. Tulevana kesänä naisten maajoukkueen tärkein yksittäinen kilpailutapahtuma on Kiinassa pelattavat Universiadit, johon joukkue lähtee uuden päävalmentajan johdolla.

21.3.2023 12:00 Sudenpennut

Suomelle myönnettiin 18-vuotiaiden poikien EM-kilpailut kesälle 2024

Kansainvälisen koripalloliiton (FIBA Europe) hallitus myönsi Suomelle 18-vuotiaiden poikien EM-kilpailujen järjestelyoikeuden. Kisat pelataan heinä-elokuun taitteessa 2024.

21.3.2023 09:19 Koripalloliitto tiedottaa

Liikettä Suomeen – liikuntaväen yhteinen viesti eduskuntavaalien alla

Suomi tarvitsee lisää liikettä. Tulevissa eduskuntavaaleissa ja sen jälkeen laadittavassa hallitusohjelmassa linjataan liikunnasta ja urheilusta seuraavaksi neljäksi vuodeksi. Liikunta- ja urheiluyhteisön yhteisenä tavoitteena on, että liikkeen, liikunnan ja urheilun lisääminen nousevat hallitusohjelman yhdeksi avaintavoitteeksi.

Näytä lisää vastaavia