Tuulia Timo jatkaa Catzissa

23.7.2020 08:16 Naisten Korisliigaan valmistautuva lappeenrantalaisseura on solminut jatkosopimuksen viime kaudeksi joukkueeseen saapuneen Tuulia Timon kanssa.

Tuulia Timo on pelannut naisten Korisliigassa 158 ottelua 6,3 pisteen keskiarvolla. Kuva: Ville Vuorinen/Naisten Korisliiga

Timo saapui Catziin kasvattajaseurastaan Vimpelin Vedosta. Viime kaudella tarkkakätinen heittäjä tilastoi 10,8 pistettä, 2,4 levypalloa ja 1,2 koriin johtanutta syöttöä ottelua kohden.

- Tosi hyvillä fiiliksillä jatkan Catzissa ja odotan jo kauden alkua innolla! Catzissa on hyvä ympäristö kehittyä pelaajana ja Lappeenranta on hieno kaupunki. Oma ja joukkueen peli meni viime kauden edetessä paljon eteenpäin, eikä joukkueen todellista potentiaalia päästy mittaamaan kauden jäätyä harmittavasti kesken. Tuntui siis luonnolliselta jatkaa Catzissa, Timo kommentoi Catzin tiedotteessa.

- Tuulia oli sarjan kovin heittäjä Alex Louinin ja Zykira Lewisin ohella. Hienoa saada hänet takaisin. Tuulia pääsi viime kaudella pienen luonnollisen alkuhakemisen jälkeen sisään pelitapaamme ja sen jälkeen pelasi hienoa korista marraskuun alusta eteenpäin ja oli sarjan parhaita kotimaisia korintekijöitä, kommentoi joukkueen päävalmentaja Mika Haakana.

Tuulia Timo on Catzin kolmas sopimuspelaaja, aiemmin joukkue on kiinnittänyt riveihinsä kapteeni Roosa Kososen ja ulkomaanoptiolla saapuvan Susiladies-pelaaja Veera Pirttisen. Edustuksen päävalmentajana jatkaa Mika Haakana. 

Henkilöt

 
17.4.2024 12:14 Naisten Korisliiga

Naisten Korisliigan finaalit monikameratuotantona ja selostettuna Ruudussa

Taistelu naisten Suomen mestaruudesta käynnistyy keskiviikkona Torpan Poikien kotikentällä Helsingissä. Kaikki finaaliottelut ovat katsottavissa Ruutu-palvelusta. Ottelut tuotetaan monikameratuotantona ja selostettuna.

16.4.2024 19:00 Naisten Korisliiga

ToPo ja Peli-Karhut taistelevat Suomen mestaruudesta

Viime kaudella mestaruuden ratkaisseet ToPo ja PeKa kohtaavat tänäkin vuonna Naisten Korisliigan finaaleissa. Finaalit alkavat keskiviikkona ja mestaruuteen vaaditaan kolme voittoa.

12.4.2024 20:37 Naisten Korisliiga

ToPo ja Peka pelaavat Suomen mestaruudesta

Naisten Korisliigan finalistit ovat selvillä. Finaalipaikat ratkesivat, kun ToPo ja PeKa hakivat voitot illan otteluissa vieraskentiltä.

9.4.2024 21:29 Naisten Korisliiga

ToPo ja PeKa voiton päässä finaaleista

Naisten Korisliigan välierissä pelattiin kolmannet ottelut. Illan voittajilla ToPo:lla ja Peli-Karhuilla on mahdollisuus edetä finaaleihin perjantaina.

6.4.2024 20:19 Naisten Korisliiga

Kouvottaret ja FoA tasoittivat välieräsarjat

Naisten Korisliigan välierissä pelattiin toiset ottelut. Kotijoukkueet olivat jälleen vahvempia, kun Kouvottaret ja FoA avasivat voittotilinsä välierissä.

3.4.2024 21:30 Naisten Korisliiga

Kotijoukkueille voitot välieräavauksissa

Naisten Korisliigan välierät käynnistyivät kotijoukkueiden voitoilla. ToPo ja PeKa siirtyivät ottelusarjoissaan johtoon.

3.4.2024 12:35 Naisten Korisliiga

Kouvottaret hienoon kevätlentoon johdattanut Shaiquel McGruder maaliskuun kuukauden pelaaja

Upeaa kevättä pelaavan Kouvottarien Shaiquel McGruder on valittu naisten Korisliigan maaliskuun kuukauden pelaajaksi.

3.4.2024 09:14 Naisten Korisliiga

ToPo saa vastaansa Kouvottaret – PeKa ja FoA taistelevat toisesta finaalipaikasta

Naisten Korisliigan välierät alkavat tänään Helsingissä ja Kotkassa. Finaalipaikkaan vaaditaan kolme voittoa.

2.4.2024 09:55 Naisten Korisliiga

Naisten Korisliigan välierät käyntiin keskiviikkona

Naisten Korisliigan välierät pyörähtävät käyntiin keskiviikkona 3.4., kun molemmat sarjat käynnistyvät. Välierässä kohtaavat Torpan Pojat – Kouvottaret ja Peli-Karhut – Forssan Alku.

1.4.2024 19:12 Naisten Korisliiga

FoA nappasi välieräpaikan huimalla heittopelillä

Naisten Korisliigan neljä parasta joukkuetta on selvillä. Viimeisenä joukkueena välieriin paineli FoA, joka kaatoi vieraskentällä Pyrinnön 104-80 ja vei ottelusarjan 3-2.

Näytä lisää vastaavia