Tuomas Iisalo johdatti Bonnin lohkovoittoon Mestarien liigassa

8.12.2022 06:38 Mestarien liigassa Tuomas Iisalon Bonn varmisti lohkovoiton voitettuaan omassa ottelussaan Pinar Karsiyakan ja Alexander Madsenin AEK voitti omassa ottelussaan Reggio Emilian. Samalla AEK piti jatkohaaveensa elossa.

Tuomas Iisalo johdatti Bonnin jatkoon Mestarien liigassa. (Kuva: FIBA Europe)

Iisalo piiskasi joukkueensa 89-80 (43-33)-vierasvoittoon Pinar Karsiyakasta. Saksalaiset joutuivat jännittämään vielä ottelunsa jälkeen AEK:n ja Reggio Emilian välisen ottelun lopputulosta ennen kuin jatkopaikka ja lohkovoitto varmistuivat.
Ottelutilastot

AEK piti omat jatkohaaveensa elossa nousemalla toisella puoliajalla 68-59 (29-39)-voittoon. Madsen heitti 10 pistettä, nappasi kolme levypalloa sekä syötti ja torjui kertaalleen.
Ottelutilastot

Bonn on neljällä voitolla ja yhdellä tappiolla lohkon ykkösjoukkue ja varma lohkovoittaja. Karsiyaka, AEK ja Reggio Emilia ovat kaikki tasapisteissä ennen viimeistä kierrosta. AEK:n on voitettava viimeisessä ottelussaan Karsiyaka edetäkseen jatkoon.

Romanian liigassa Craiova nappasi voiton sarjakakkosen Rapid Bukarestin vieraana 79-63 (40-42). Topias Palmi oli joukkueensa tehokkaimpia 12 pisteen saldolla ja tilastot kaunistuivat myös levypallolla ja syötöllä. Hopkins loisti erityisesti puolustuspäässä ollen joukkueesta eniten plussan puolella (+18) ja riistämällä kolmasti sekä torjumalla kertaalleen. Pisteitä Hopkinsille kertyi kuusi.
Ottelutilastot

Remu Raitanen oli taas hyvässä iskussa Espanjan LEB Orossa, kun hän heitti 14 pistettä, mutta Albacete taipui Burgosille 82-91 (44-50). Raitaselle merkittiin lisäksi kolme levypalloa, kaksi syöttöä ja torjunta. Tappio oli Albacetelle viides peräkkäinen.
Ottelutilastot

Norjan liigassa Fiifi Aidoon Fyllingen voitti Fröyan vieraskentällä 97-81 (49-38). Aidoo auttoi joukkuettaan seitsemällä pisteellä, yhdeksällä levypallolla, kuudella syötöllä ja torjunnalla.
Ottelutilastot

 
1.2.2024 07:16 Suomalaiset ulkomailla

Paris Basketball sinetöi EuroCupin runkosarjan voiton – Teneriffalle voitto Mestarien liigassa

Tuomas Iisalon ja Mikael Jantusen Paris Basketball varmisti EuroCupin runkosarjan voiton varmistaen näin kotiedun loppuun saakka. Mestarien liigassa Sasu Salinin Teneriffa otti ison voiton Mestarien liigan jatkolohkossa.

21.12.2023 07:55 Suomalaiset ulkomailla

Salin ja Larkas jatkavat Mestarien liigassa - Seppälä ilmiliekeissä Ranskassa

Mestarien liigan alkulohkovaihe saatiin päätökseen ja Sasu Salinin sekä Mikko Larkaksen urakka jatkuu 16 parhaan joukossa. Pelikuntoon palannut Ilari Seppälä oli sen sijaan täysin pitelemätön Ranskassa.

14.12.2023 00:08 Suomalaiset ulkomailla

Valtonen juhli Barcelonan kaatoa, Jantunen iskussa EuroCupissa ja Blomgren pisterohmuna Sloveniassa

Elias Valtonen pääsi maistelemaan harvinaista herkkua, kun Manresa kaatoi Espanjan liigassa Barcelonan. Mikael Jantunen oli jälleen mies paikallaan EuroCupissa ja Perttu Blomgren sai kätensä kuumaksi Sloveniassa.

7.12.2023 09:05 Suomalaiset ulkomailla

Alexander Madsen loisti Mestarien liigassa - Sasu Salin rikkoi upean rajapyykin

Alexander Madsenin vahva peli piti VEF Riian jatkohaaveet elossa Mestarien liigassa ja Sasu Salin vei oman ennätyksensä uudelle sataluvulle.

23.11.2023 09:34 Suomalaiset ulkomailla

Alexander Madsen siivitti joukkueensa tärkeään voittoon

Alexander Madsen oli isossa roolissa, kun VEF Riika merkkautti avausvoittonsa Mestarien liigan lohkovaiheessa ja piti jatkohaaveensa elossa. Sasu Salin ja Perttu Blomgren olivat myös vahvassa vedossa.

9.11.2023 09:44 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin vei Mestarien liigan Susijengikohtaamisen

Mestarien liigassa nähtiin suomalaiskohtaaminen, kun Sasu Salin toivotti Alexander Madsenin tervetulleeksi Teneriffan aurinkosaarelle. Salin pääsi ottelun jälkeen paukuttelemaan henkseleitään voiton kunniaksi.

19.10.2023 00:08 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin sytytti sukan tuleen Mestarien liigassa

Sasu Salinin ranne oli tulikuumana Mestarien liigan avauksessa, kun hän pommitti peräti kahdeksan kolmen pisteen heittoa sisään hurjalla prosentilla. Severi Kaukiainen oli Patrioti Levicen ykkösnimi FIBA Europe Cupissa ja Mikael Jantunen esiintyi vahvasti EuroCupissa.

12.5.2023 09:26 Suomalaiset ulkomailla

Mestarien liigan Final Four viikonloppuna – Sasu Salin ja Tuomas Iisalo taistelemassa mestaruudesta

Mestarien liigan Final Four –lopputurnaus pelataan viikonlopun aikana Malagassa, Espanjassa. Suomalaisista voittoa havittelevat Teneriffan Sasu Salin ja Bonnin päävalmentaja Tuomas Iisalo.

20.4.2023 09:00 Suomalaiset ulkomailla

Salinin Teneriffa ja Iisalon Bonn Mestarien liigan Final Fouriin

Sasu Salinin edustama Teneriffa ja Tuomas Iisalon valmentama Bonn etenivät Mestarien liigan Final Four -lopputurnaukseen. Romaniassa Topias Palmin ja Shawn Hopkinsin kausi tuli päätökseen.

13.4.2023 09:45 Suomalaiset ulkomailla

Tilanteet tasoittuivat Mestarien liigassa – puolivälieräparit venyivät ratkaisevaan otteluun

Mestarien liigan puolivälierät venyivät suomalaisten osalta kolmanteen peliin. Sasu Salinin Teneriffa ei saanut otteluparia katkaistua ja Alexander Madsenin AEK ja Tuomas Iisalon Bonn ottivat tärkeät voitot.

Näytä lisää vastaavia