Tule YMCA Tampereen koripallolle töihin!

8.2.2024 08:27 YMCA Tampere koripallo hakee kahta päätoimista työntekijää toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin. Tarjoamme monipuolisen työn, jossa on mahdollisuus kehittyä ja kasvaa.

YMCA Tampere koripallo on kasvanut viime vuosien aikana yli 400 lisenssipelaajan koripallotoimijaksi. Kasvu ja toiminnan kehitys jatkuu edelleen. Jotta voimme toteuttaa seuraavat askeleet kehityksessä ja kasvamisessa, tarvitsemme lisää tekijöitä. Pääset tekemään töitä koripallon parissa yhdessä tiimin kanssa. Työhön kuuluu valmentamisen lisäksi koripallotoiminnan kehittämistä. Tavoitteenamme on vahva kasvu koripallokartalla.

YMCA Tampere koripallolla on neljä päätoimista työntekijää ja toivomme, että löydämme tiimiimme uusia innokkaita työntekijöitä, jotka ovat motivoituneita ja halukkaita valmentamaan ja kehittämään koko YMCA Tampere koripallon toimintaa.

Tehtäväkuvaus: 
1. työtehtävä: Valmennuspäällikkö

Valmennuspäällikön tehtävänä on YMCA Tampere koripallotoiminnan valmennuksesta vastaaminen ja sen kokonaisvaltainen kehittäminen. Valmennuspäällikkö osallistuu myös valmennustehtäviin erikseen sovittavassa joukkueessa. 

2. työtehtävä: Nuoruusvaiheen vastuuvalmentaja

Nuoruusvaiheen vastuuvalmentaja vastaa U13-U19 kokonaisuudesta yhdessä valmennuspäällikön kanssa. Vastuuvalmentaja valmentaa erikseen sovittavissa joukkueissa. Nuoruusvaiheen vastuuvalmentaja osallistuu YMCA Tampere koripallotoiminnan kehittämisen suunnitteluun, organisointiin ja toteutukseen yhdessä koripallon muiden työntekijöiden kanssa.

Edellytykset: 
Edellytämme riittävää koulutusta koripallotoiminnan ja -valmennuksen tehtäviin. Lajiosaaminen sekä kokonaisvaltainen koripallotoiminnan ymmärtäminen katsotaan eduksi. Toivomme, että haluat kehittää itseäsi valmentajana ja koripallotoiminnan osaajana. Laaja-alainen moniammatillinen verkostotyöhön sitoutuminen on yksi työn menestyksekkään hoitamisen kulmakivi.

Tarjoamme: 
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla mukana kehittämässä laadukasta koripallotoimintaa hyvässä työyhteisössä. Tuemme työntekijöiden kouluttautumista ja haluamme edistää jokaisen osaamista parhaalla mahdollisella tavalla. 

Työsuhde-etuina tarjoamme mm. Epassin sekä työsuhdepyöräedun. Työ on kokoaikatyö, 37,5h/vko. Työ on ilta- ja viikonloppupainotteista. Työ alkaa 1.8.2024 tai yhteisesti erikseen sovittavana ajankohtana. Palkka: 2500 €/kk sekä mahdolliset kokemus- että muut lisät.

Valitun on ennen palvelussuhteen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Toimessa on neljän kuukauden koeaika.

Lisätiedot ja hakemukset sähköpostilla miia.lindstrom@ymca.fi. Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo sähköpostilla viimeistään 15.3.2024. Kirjoita sähköpostin otsikoksi kumpaa työtä olet hakemassa.

Tämä on seuran ilmoitus. Koripalloliitto tarjoaa jäsenseuroilleen mahdollisuuden ilmoittaa koripallotoimintaansa liittyvistä asioista Seura tiedottaa -uutisissa. 

 
15.4.2024 15:50 Seura tiedottaa

Tampereen Pyrintö nimennyt päävalmentajat kaudelle 2024–2025

Tampereen Pyrintö valmistautuu kauteen 2024-25 ja valmennustiimit alkavat pikkuhiljaa muotoutua. Seura on tunnettu kokonaisvaltaisista pelaajapoluista niin tytöissä kuin pojissa ja eteneminen aikuisten korkeimmalle sarjatasolle asti on Pyrinnön ympäristössä mahdollista.

8.4.2024 12:50 Seura tiedottaa

Taneli Tuokko YMCA Tampere koripallon nuoruusvaiheen vastuuvalmentajaksi

Taneli Tuokko on valittu YMCA Tampere koripallon nuoruusvaiheen vastuuvalmentajaksi. Tuokko vastaa U13–U19 -kokonaisuudesta yhdessä valmennuspäällikkö Sami Toiviaisen kanssa. Lisäksi hän osallistuu YMCA Tampere koripallon toiminnan kehittämiseen yhdessä muiden työntekijöiden kanssa.

5.4.2024 13:59 Seura tiedottaa

Sami Toiviainen YMCA Tampere koripallon valmennuspäälliköksi

Sami Toiviainen on valittu YMCA Tampere koripallon valmennuspäälliköksi. Toiviaisen työtehtäviin kuuluu valmennuksen suunnittelu ja koordinointi sekä koko koripallotoiminnan pitkäjänteinen ja tavoitteellinen kehittäminen.

12.3.2024 17:29 Seura tiedottaa

BC Nokia hakee juniorijoukkueiden ja akatemian valmentajia

BC Nokiassa pelaa yli 500 lasta ja nuorta. Seura tarjoaa vahvan pelaajapolun aina pallokoulusta aikuisten pääsarjoihin. Lisäksi teemme tiivistä yhteistyötä Nokian Koripalloakatemian valmennuksessa. Haemme nyt laajenevaan toimintaamme motivoituneita, innostavia ja osaavia juniorijoukkueiden sekä akatemian valmentajia.

16.2.2024 12:46 Seura tiedottaa

Ura Basket hakee valmennuspäällikköä

Kasvavan toiminnan kehittämiseksi kaarinalainen Ura Basket etsii valmennuspäällikköä.

18.6.2018 14:57 Läntinen alue

Palkataan valmentaja

YMCA Tampere etsii työsuhteeseen valmentajaa, jonka vastuualueseen kuuluu harrastekoris ja mikropojat.

3.1.2018 Pohjoinen alue

Ensi kaudeksi Tampereelle ja Pyrintöön valmentajaksi?

Tampereen Pyrinnön juniorivalmennuksen suunnittelu kaudeksi 2018-19 on hyvässä vauhdissa.

15.12.2014 Läntinen alue

Hanno Möttölä panelistina Lasten ja nuorten urheiluseminaarissa Nokialla 7.2.2015

Kolmatta kertaa järjestettävän Lasten ja Nuorten urheiluseminaari on kerännyt jälleen kerran panelisteikseen huippuammattilaisia ja mielenkiintoisia persoonia. Hanno Möttölän keskustelukumppaneina seminaarissa Raipe Helminen, Petteri Sihvonen, Jarkko Wiss, Antti Pohja ja Tuomo Karila. Panelistien joukkoa johtaa Aamulehden urheilun uusi uutispäällikkö Elina Paasonen.

8.2.2013 Läntinen alue

Kangasalla mikro- ja miniturnaus 20.-21.4.2013

Kangasalan Urheilijoiden (KU-68) koripallojaosto järjestää seitsemännen kerran Kangasalan Tori’s Koris -juniorikoripalloturnauksen 20.-21.4.2013 Pitkäjärven liikuntahallissa ja koululla. Ilmoittautuminen mikro- ja mini-ikäisten tyttöjen ja poikien turnaukseen on alkanut.

4.2.2013 Läntinen alue

Korisrieha Tampereella 27.-28.4.2013

Tampereen Pyrintö ja Suomen Koripalloliitto järjestävät yhteistyössä Korisriehan mikro- ja supermikro-ikäisille Tampereella 27.-28.4.2013.

Näytä lisää vastaavia