Topias Jokela Kouvoihin

6.6.2023 10:08 Korisliiga-kauteen valmistautuva Kouvot on solminut yksivuotisen sopimuksen viime kaudella HBA:ssa pelanneen Topias Jokelan kanssa.

Topias Jokela on pelannut 21 nuorten maaottelua. Kuva: Vesa Koivunen

Topias Jokela, 19, on pelannut kolme viimeistä kautta 1 divisioona A:ta kahdessa eri joukkueessa. Kaudet 2020-22 Jokela pelasi kasvattajaseurassaan Tapiolan Hongassa ja viime kaudeksi 204-senttinen sisäpelaaja siirtyi HBA:n paitaan.

HBA:ssa Topias kirjautti 7,3 pistettä, 6,6 levypalloa ja 2 syöttöä ottelua kohden keskimäärin 17 minuutin peliajalla.

-Tulen Kouvoihin loistavilla fiiliksillä. Kouvot on erinomainen organisaatio ja vahva valmennusstaff on minulle tärkeätä. Näen, että Kouvot tarjoaa hyvän paikan kehittyä ja haastaa itseäni. Haluan kehittyä pelaajana ja vakiinnuttaa paikkani Kouvoissa. Joukkuepelaaminen on itselleni tärkeätä ja haluan sen kautta auttaa joukkuettamme voittamaan tulevalla kaudella. Odotan innolla, että pääsen harjoittelemaan uuden joukkueeni kanssa, Jokela sanoo seuran tiedotteessa.

- Topias on urheilullinen sisäpelaaja, jonka tämän hetkiset vahvuudet löytyvät puolustuspäässä. Hyvä levypallopelaaja ja erinomainen vaihtavissa palloscreen-puolustuksissa. Hyökkäyspäässä Topias on hyvin traditionaalinen sentteri, hyvä screenaaja ja soft roll -pelaaja. Kehityskohteina viimeistelytaitojen monipuolistaminen, päävalmentaja Jyri Lehtonen avaa.

Kouvojen pelaajasopimukset kaudelle 2023-24: Joel Mäntynen, Aapeli Alanen, Aarni Korkiatupa, Henry Boyd, Teemu Kristeri, Eemeli Salmi ja Topias Jokela.

Henkilöt

Asiat

 
23.2.2024 11:03 Korisliiga

Bisons vahvistaa rivejään viidennellä ulkomaalaisella: Patrick McGlynn Loimaalle

Heittäjäekspertti Patrick McGlynn siirtyy Qatarista Loimaalle.

23.2.2024 09:31 Korisliiga

KTP:ltä uutinen kutkuttavasta Korisliiga-comebackista: Jeremiah Wood vahvistamaan joukkuetta

KTP-Basket tiedottaa kiinnittäneensä kokoonpanoon triplatuplakone Jeremiah Woodin.

17.2.2024 20:32 Korisliiga

Kauhajoki kukisti kilpailijansa Vilppaan – tappiot kummallekin Korisliigan kärkikaksikosta

Miesten Korisliiga-illassa pelattiin niin ylempää kuin alempaakin jatkosarjaa yhteensä viiden ottelun verran. Korisliiga jää maajoukkuetauolle ja palaa perjantaina 1. maaliskuuta.

16.2.2024 20:15 Korisliiga

Taz Sherman pilasi KTP:n illan – Kotkan tappioputki venyi seitsemään

Miesten Korisliigan alemmassa jatkosarjassa Kobrat katkaisi tappioputkensa, mutta KTP-Basket joutui jatkamaan omaansa.

14.2.2024 21:12 Korisliiga

Bisons ei päästä Lahtea karkuun putoamispaikalta – myös kärkikaksikko jatkaa tasapisteissä

Miesten Korisliigan ylemmässä jatkosarjassa voiton ystävänpäivän kunniaksi ottivat Helsinki Seagulls, BC Nokia ja Korihait. Alemmassa sarjassa juhlivat Kouvot ja Bisons Loimaa.

13.2.2024 20:30 Korisliiga

Lahdelle toinen perättäinen voitto – vastustaja pysyi jälleen alle 80:ssä

Miesten Korisliigan alemmassa jatkosarjassa Lahti Basketball otti vierasvoiton Kobrista.

13.2.2024 09:00 Korisliiga

Michael Pounds KTP-Basketin päävalmentajaksi

Pounds nousee tehtävään joukkueen valmennusjohdosta ja korvaa tehtävässä sunnuntaina eronneen Roope Mäkelän. Joukkue esiintyy ensimmäistä kertaa Poundsin alaisuudessa keskiviikkona paikallisottelussa Kouvoja vastaan vieraskentällä.

12.2.2024 10:04 Korisliiga

Hannes Pöllä virittelee paluuta Korisliigaan Kataja Basketin paidassa

Jo vuodenpäivät sivussa pääsarjakentiltä ollut Susijengi-sentteri ja Namika Lahti Juniorien kasvatti Hannes Pöllä, 25, on tekemässä paluuta Korisliigaan. Korisliigan vuoden tulokkaana kaksi vuotta sitten palkittu 211-senttinen Pöllä on allekirjoittanut kuluvan ja seuraavan kauden pituisen sopimuksen joensuulaisen Kataja Basketin kanssa.

11.2.2024 18:56 Pääjuttu

Erik Sajantilan vahva heittoilta kantoi – Lahti pitkästä aikaa voiton makuun

Miesten Korisliigan ylemmässä jatkosarjassa tänään voittoa juhli Korihait, kun taas alemmassa sarjassa Lahti Basketball sai kolmen pelin tappioputken jälkeen täytettä pistetililleen.

10.2.2024 21:11 Korisliiga

Kauhajoki avasi ylemmän jatkosarjan voitolla – alemmassa juhlivat Pyrintö ja Bisons

Miesten Korisliigan jatkosarjoissa pistetilejään kartuttivat Kauhajoki, Tampereen Pyrintö ja Bisons Loimaa. Tappion kärsineen KTP:n päävalmentaja Roope Mäkelä aikaisti eropäätöstään.

Näytä lisää vastaavia