Tomas Murphyn Northeastern CAA-konferenssin runkosarjan voittoon

26.2.2018 Yhdysvaltojen miesten yliopistosarjassa NCAA:ssa Tomas Murphy ja Northeastern pääsivät juhlimaan viikonloppuna CAA-konferenssin runkosarjan voittoa. Northeastern voitti seitsemännen peräkkäisen ottelunsa, kun ”Huskies” repi 81-59 (41-28) -voiton Elonista.

Tomas Murphy ja Northeastern pääsivät juhlimaan CAA-konferenssin runkosarjan voittoa. Kuva: Ville Vuorinen.


Northeasternin pistetykki Elonia vastaan oli 31 pistettä säkittänyt Vasa Pusica, mutta Murphy toi jälleen tulokkaana arvokkaita minuutteja penkiltä: yhdessätoista minuutissa Murphyn veljeskatraan nuorin pussitti kuusi pistettä, kahmi kaksi levypalloa ja jakoi yhden korisyötön.

Samuli Niemisen Stephen F. Austinin viiden ottelun voittoputki katkesi ja ”Jacks” hävisi ensimmäisen kotiottelunsa koko kautena, kun Lamar University oli parempi loppulukemin 71-66 (33-36). Nieminen jäi pisteittä pelaamassaan neljässä minuutissa.


Oskar Michelsenin Davidson voitti neljännen peräkkäisen ottelunsa, kun ”Wildcatsin” kynsiin jäi Duquesne 71-60 (33-31). Michelsen pelasi aloitusviisikossa 12 minuuttia veistellen kolme pistettä, kaksi levypalloa ja yhden riiston.

Fiifi Aidoon Grand Canyon otti niukan taisteluvoiton Joonas Tahvanaisen Utah Valleysta 59-60 (28-29). Aidoo pelasi viisi minuuttia, joiden aikana hän repi kaksi levypalloa. Tahvanainen ei pelannut ottelussa.

Remu Raitasen San Francisco hävisi San Diegolle kotikentällään 64-61 (21-31). Raitanen sai peliminuutteja 16, joiden aikana hän heitti kaksi pistettä ja haki yhden levypallon.

Lasse Gummerus heitti yhdeksän pistettä aloitusviisikossa, kun Marist taipui Canisiusille 74-98 (39-47). Yhdeksän pisteen lisäksi 23 minuuttia parketilla viihtynyt Gummerus tehtaili kaksi levypalloa ja yhden riiston.

Edon Maxhuni ja Long Beach State kärsivät 71-81 (29-27) -tappion Cal State Fullertonille. Maxhuni viiletti aloitusviisikossa 22 minuuttia heittäen kolme pistettä, noukkien kaksi levypalloa ja jakaen yhden syötön.

Shawn Hopkins ja Troy olivat voitokkaita, kun ”Trojans” päihitti ULM:n 67-73 (29-35). Hopkins sai peliaikaa viisi minuuttia repien yhden levypallon ja tarjoillen yhden syötön.

 
6.4.2024 08:13 Suomalaiset ulkomailla

Saksassa välierät käyntiin - Pelanderin kausi pysyi elossa

Saksassa saatiin välierät vauhtiin ja Linda-Lotta Lehtorannan ja Elina Koskimiehen Keltern aloitti vakuuttavasti. Ruotsissa Sofia Pelanderin Norrköping on voiton päässä välieristä.

6.4.2024 08:05 Suomalaiset ulkomailla

Islannissa saatiin runkosarja päätökseen – Ville Tahvanaisen kausi jatkuu pudotuspeleissä

Islannissa paketoitiin runkosarja ja Ville Tahvanaisen kausi jatkuu pudotuspelien merkeissä. Antti Kanervon osalta kausi tuli päätökseen.

5.4.2024 12:47 Suomalaiset ulkomailla

Sofia Pelanderin Norrköping jo selkä seinää vasten – ”Ensimmäinen peli oli aikamoinen pettymys”

Ruotsissa pudotuspelit ovat jo startanneet ja Sofia Pelanderin Norrköping Dolphins on jo selkä seinää vasten. Pelander on kuitenkin luottavaisena, että Norrköping selvittää esteet tieltään ja taistelee vielä mestaruudesta.

1.4.2024 09:52 Suomalaiset ulkomailla

Susijengiläiset kovassa iskussa europarketeilla

Susijengin pelaajat onnistuivat laajalla rintamalla viikonlopun otteluissa. Edon Maxhuni oli loistovireessä Ranskassa, Alex Murphy oli joukkueensa ykköstykki Espanjassa ja Perttu Blomgren oli käsi kuumana Sloveniassa.

1.4.2024 09:24 Suomalaiset ulkomailla

Kolme Susiladies-pelaajaa Bundesliigan välieriin – Espanjassa hienoja onnistumisia ja voittoja

Linda-Lotta Lehtorannan ja Elina Koskimiehen Keltern eteni vakuuttavasti Saksan Bundesliigan välieriin ja saivat Anissa Poundsista sekä Lions Hallesta seuraa. Espanjassa suomalaisten joukkueet ottivat tärkeitä voittoja.

30.3.2024 09:21 Suomalaiset ulkomailla

Mikael Jantusen ja Tuomas Iisalon Paris Basketball EuroCupin finaaliin

Paris Basketball raivasi tiensä EuroCupin finaaliin, kun Mikael Jantusen ja Tuomas Iisalon miehistö kaatoi London Lionsin suoraan kahdessa ottelussa. Ranskassa Ilari Seppälä siivitti Saint-Chamondin tärkeään voittoon.

27.3.2024 09:16 Suomalaiset ulkomailla

Paris Basketball aloitti EuroCupin välierät komeasti

Mikael Jantunen oli jälleen hyvässä iskussa, kun Paris Basketball otti ensimmäisen kiinnityksen EuroCupin finaalipaikkaan. Saksassa Valtteri Mervola auttoi joukkueensa pitämään sarjapaikkansa.

26.3.2024 10:38 Suomalaiset ulkomailla

Mikael Jantusen ja Tuomas Iisalon Paris Basketball aloittaa välierät EuroCupissa

Mikael Jantusen edustama ja Tuomas Iisalon valmentama Paris Basketball kohtaa EuroCupin välierissä englantilaisjoukkue London Lionsin. Jantunen uskoo vahvasti joukkueen mahdollisuuksiin edetä finaaliin.

25.3.2024 14:18 Suomalaiset ulkomailla

Miikka Muurinen debytoi pirteästi Petteri Koposen alaisuudessa nuorten Euroliigassa

Petteri Koposen valmentama Next Generation -kutsujoukkue sijoittui Dubain turnauksessa kolmanneksi. Joukkueen riveissä pelasi täksi kaudeksi Yhdysvaltain high school -kentille Sunrise Christianiin siirtynyt Miikka Muurinen.

25.3.2024 11:52 Suomalaiset ulkomailla

Saksassa ja Tshekissä pudotuspelit käynnistyivät – Ruotsissa saatiin runkosarja pakettiin

Saksan ja Tshekissä saatiin pudotuspelit käyntiin viime viikolla ja Ruotsissa pelattiin runkosarjan päätöskierros. Italiassa Awak Kuier loisti pistekuningattarena.

Näytä lisää vastaavia