Taru Timo isosiskonsa jalanjäljissä Catziin

27.7.2020 08:16 Naisten Korisliigaan valmistuva lappeenrantalainen Catz on solminut sopimuksen Vimpelin Vedon kasvatin, Taru Timon, kanssa.

Viime kausi oli tilastojen valossa Taru Timon uran toistaiseksi paras. Kuva: Ville Vuorinen/Naisten Korisliiga

Edelliset viisi kautta Vimpelin Vetoa naisten Korisliigassa edustanut Taru Timo siirtyy vuoden tauon jälkeen samaan seuraan siskonsa Tuulian kanssa, joka siirtyi Catziin viime syksynä.

- Opiskelupaikan auettua Lappeenrannasta tuli siinä samalla loistava tilaisuus tulla pelaamaan Catziin. Olen kuullut paljon hyvää Catzin valmennuksesta ja tässä vaiheessa kehittymisen kannalta uusi joukkue ja valmennus on hyvä vaihtoehto minulle, Taru Timo kertoo Catzin tiedotteessa.

Viime kaudella Timo kellotti ottelua kohden yli 22 minuuttia peliaikaa tehden keskimäärin 5,5 pistettä per peli. Kaikkiaan hän on pelannut naisten Korisliigassa 89 ottelua.

Tuulia Timo on luonnollisestikin tyytyväinen saadessaan rinnalle tutun pelikaverin. Hän näkee Tarulla olevan paljon annettavaa kissoille ja pitää tätä hyvänä lisäyksenä Catzin heittovoittoiseen ryhmään. 

- Olemme Tarun kanssa hyvin saman tyyppisiä pelaajia, hänenkin vahvuutensa ovat heittämisessä ja hyökkäyspelaamisessa. Sen lisäksi Tarulla on kova motivaatio kehittyä pelaajana. On tosi mukavaa pelata taas samassa joukkueessa. 

- Taru ja Tuulia ovat hyviä esimerkkejä ViVen pitkään jatkuneesta loistavasta juniorityöstä, Catzin päävalmentaja Mika Haakana kommentoi.

 
23.4.2024 21:34 Naisten Korisliiga

ToPo on naisten Suomen mestari

Yli tuhatpäinen yleisö pääsi seuraamaan, kun Naisten Korisliigan mestaruus ratkesi Kisahallissa. ToPo vei kolmannen ottelun 92-85 ja pääsi juhlimaan seurahistorian ensimmäistä naisten mestaruutta.

21.4.2024 20:15 Naisten Korisliiga

ToPo voiton päässä mestaruudesta

ToPo haki vierasvoiton Naisten Korisliigan finaaleissa. Helsinkiläiset kaatoivat PeKa:n 97-77 ja siirtyivät finaalisarjassa 2-0 johtoon.

19.4.2024 21:16 Naisten Korisliiga

Kouvottaret päätti kauden pronssijuhliin

Naisten Korisliigan tämän kauden ensimmäinen mitalisti on selvillä. Kouvottaret kaatoi Forssassa pelatussa pronssiottelussa FoA:n 97-85.

17.4.2024 20:26 Naisten Korisliiga

ToPo avasi finaalisarjan murskavoitolla

ToPo siirtyi Naisten Korisliigan finaaleissa johtoon. Töölön Kisahallissa Peli-Karhut jäi joukkueen jalkoihin 98-52.

17.4.2024 12:14 Naisten Korisliiga

Naisten Korisliigan finaalit monikameratuotantona ja selostettuna Ruudussa

Taistelu naisten Suomen mestaruudesta käynnistyy keskiviikkona Torpan Poikien kotikentällä Helsingissä. Kaikki finaaliottelut ovat katsottavissa Ruutu-palvelusta. Ottelut tuotetaan monikameratuotantona ja selostettuna.

16.4.2024 19:00 Naisten Korisliiga

ToPo ja Peli-Karhut taistelevat Suomen mestaruudesta

Viime kaudella mestaruuden ratkaisseet ToPo ja PeKa kohtaavat tänäkin vuonna Naisten Korisliigan finaaleissa. Finaalit alkavat keskiviikkona ja mestaruuteen vaaditaan kolme voittoa.

12.4.2024 20:37 Naisten Korisliiga

ToPo ja Peka pelaavat Suomen mestaruudesta

Naisten Korisliigan finalistit ovat selvillä. Finaalipaikat ratkesivat, kun ToPo ja PeKa hakivat voitot illan otteluissa vieraskentiltä.

9.4.2024 21:29 Naisten Korisliiga

ToPo ja PeKa voiton päässä finaaleista

Naisten Korisliigan välierissä pelattiin kolmannet ottelut. Illan voittajilla ToPo:lla ja Peli-Karhuilla on mahdollisuus edetä finaaleihin perjantaina.

6.4.2024 20:19 Naisten Korisliiga

Kouvottaret ja FoA tasoittivat välieräsarjat

Naisten Korisliigan välierissä pelattiin toiset ottelut. Kotijoukkueet olivat jälleen vahvempia, kun Kouvottaret ja FoA avasivat voittotilinsä välierissä.

3.4.2024 21:30 Naisten Korisliiga

Kotijoukkueille voitot välieräavauksissa

Naisten Korisliigan välierät käynnistyivät kotijoukkueiden voitoilla. ToPo ja PeKa siirtyivät ottelusarjoissaan johtoon.

Näytä lisää vastaavia