Tapiolan Honka tarjoaa kehityspolun tyttö- ja naispelaajille

30.4.2019 11:12 Haluatko panostaa harjoitteluun, itsesi kehittämiseen ja koripallossa kilpailemiseen?

Kuva: Sonja Herrala

Tapiolan Hongan tyttö- ja naiskoripallon kehityspolku on mahdollisuus kaikille tyttö- ja naispelaajille, jotka haluavat harjoitella tavoitteellisesti ja panostaa koripallossa kehittymiseen laadukkaassa ja innostavassa ympäristössä.

Hongalla on tarjota polku pienistä koripalloilijanaluista aina Naisten Korisliigaan saakka. Viime vuosina kehityspolun kattava yhteistyö on tuottanut useita junioreiden SM-mitaleja sekä mahdollistanut nuorten naispelaajien ensiaskeleet valtakunnan ylimpiin sarjoihin, Naisten I divisioonaan ja Naisten Korisliigaan.

Jos olet kiinnostunut, haluat panostaa harjoitteluun ja tavoitteenasi on 19-vuotiaiden tyttöjen SM-sarja, N1D tai Naisten Korisliiga, ota yhteyttä valmentajiin.

Kimmo Kujansivu
Päävalmentaja, naisten Korisliiga
040-5287298, kimmo.kujansivu@gmail.com

Susanna Strömberg
Päävalmentaja naisten I divisioona ja tytöt U19
040-4154232, susa.v@icloud.com

 

 
1.7.2021 07:29 Seura tiedottaa

Tapiolan Hongalta uusia panostuksia vanhimpien junioreiden kehityspolkuun

Tapiolan Hongassa on mahdollisuus harrastaa koripalloa monella eri tasolla ja monia eri polkuja pitkin. Jokaiselle löytyy omaa motivaatiota ja taitoa vastaava polku kuljettavaksi. Viimeisimpänä kehityskohteena on ollut kaikkein korkeimmalle huipulle tähtäävien pelaajien polku ja sitä varten seuran hallitus teki helmikuussa päätöksen lisätä panostusta yli 16-vuotiaiden junioreiden toimintaan. Panostuksen lähtökohtana on uusi kehitysohjelma, joka antaa seuran kasvateille mahdollisuuden edetä korisurallaan haluamaansa tavoitetta kohti.

24.6.2019 13:25 Seura tiedottaa

EBT:n nais- ja tyttökoripallo vahvassa nosteessa

Espoo Basket Teamille on myönnetty "villi kortti" naisten valtakunnalliseen 1.divisioonaan kaudelle 2019-2020. Näin ollen seuralla on tarjota vanhemmille tyttöjunioreille kaikki kilpakoripallon sarjaportaat sisältävä polku aina naisten Korisliigaan saakka.

6.6.2019 20:26 Naisten Korisliiga

HBA:n Sara Bejedi palkittiin arvokkaimpana pelaajana, Peli-Karhut rohmusi palkintoja

Naisten Korisliiga-seurojen valmentajat ja kapteenit valitsivat 18-vuotiaan huippulupauksen, Sara Bejedin, sarjan parhaimmaksi pelaajaksi. Suomen mestari Peli-Karhujen pelaajia palkittiin kolmessa kategoriassa.

3.5.2019 17:33 Seura tiedottaa

ToPo naisten ja U19 & U17 -joukkueiden avoimet harjoitukset

ToPo Naiset hakee paikkaa Korisliigaan kaudelle 2019-2020, jonka rinnalle rakennetaan U19 & U17 -joukkueet.

#Hi5 – osallistu ja jaa seurasi positiivista meininkiä

Koripalloliiton #Hi5 on valtakunnallinen hanke, jonka avulla halutaan parantaa ottelutapahtumien ilmapiiriä. Jaa nyt seurasi onnistumiset ja kerro myös muille, miksi teillä on hyvä meno!

28.9.2017 Maaottelu

Muutoksia koripallon virallisiin pelisääntöihin: askelsääntö ja epäurheilijamainen virhe

Kansainvälinen koripalloliitto FIBA on hyväksynyt sääntöihin muutoksia, jotka astuvat voimaan kauden 2017/18 alusta. Alla yhteenvetoa askelsäännön sekä epäurheilijamaisen virheen tuomitsemisen muutoksista.

Ehdota nimeä hankkeelle – Koripalloliitto pyrkii parantamaan ottelutapahtumien ilmapiiriä

Koripalloliitto käynnistää valtakunnallisen hankkeen, jonka avulla halutaan parantaa ottelutapahtumien ilmapiiriä ja tuottaa seuroille työkaluja epäasiallisen käytöksen kitkemiseen.

27.4.2015 Nuorten SM-sarjat

Helmi Basketin valmennustiimi kasassa

Naisten kahta divisioonajoukkuetta sekä nuorten joukkueita pyörittävä Helmi Basket on nimennyt valmentajansa kaudelle 2015-16.

8.2.2010 Pohjoinen alue

Kenttäviivat uusiksi 1.7.2010 alkaen

Kansainvälinen koripalloliitto, FIBA, on muuttanut koripallokenttää koskevia sääntöjään. Sääntöuudistuksen myötä useampi kentällä olevien rajamerkintöjen paikka muuttuu. Suomessa uudet kentän viivoja koskevat säännöt tulevat voimaan 1.7.2010 alkaen.

3.7.2009 Seura tiedottaa

Kori-80:n edustusjoukkueet Keravan Energia Teameiksi

Kori-80 ja Keravan Energia tekivät alkuviikosta yhteistyösopimuksen, jonka mukaan Kori-80:n edustusjoukkueet naisten SM-sarjassa ja miesten I divisioonassa pelaavat Keravan Energia Team -nimellä ainakin seuraavan kauden.

Näytä lisää vastaavia