Tapiolan Hongan naisille jatkosopimuksia: Walker, Määttänen ja Tyynilä jatkavat

27.3.2023 09:53 Parhaillaan puolivälierissä pelaava Tapiolan Honka on solminut kolme jatkosopimusta tulevalle kaudelle. Cierra Walker, Marianne Määttänen ja Peppi Tyynilä jatkavat espoolaisjoukkueessa.

Kuva: Ville Vuorinen

Walkerille tuleva kausi on toinen Hongassa. Walker on ollut yksi sarjan tarkimmista kolmenpisteen heittäjistä (40%). Hän on tehtaillut 18,5 pistettä ja jakanut 4,4 koriin johtanutta syöttöä ottelua kohden.

- Loistavaa saada Cierran kaltainen positiivinen ja ahkera ammattilainen takaisin ensikaudeksi. Meille on ollut jo pitkään selvää, että haluamme mahdollisimman paljon jatkuvuutta tulevan kauden joukkueeseemme. Cierra tuo meille esimerkillistä johtajuutta ja paljon heittouhkaa unohtamatta juonikkaita syöttöjä. Cierra on osoittanut kuluvalla kaudella olevansa liigan parhaita pelaajia omalla pelipaikallaan ja pelaa aina joukkueelle mikä on meidän ohjelman kannalta äärimmäisen tärkeää, päävalmentaja Niko Nyholm kommentoi seuran tiedotteessa. 

Marianne Määttänen teki läpimurron kuluvalla kaudella naisten Korisliigassa pelaavan joukkueen aloitusviisikkoon ja on ollut joukkueen kantavia voimia läpi kauden 7,4 pisteen ja 2,2 syötön keskiarvolla ottelua kohden.

- Olen super iloinen Mariannen päätöksestä jatkaa osana joukkuettamme myös kaudella 23-24. Martsa on pelannut huikean tulokaskauden Naisten Korisliigassa. Martsa on nuori pelaaja, joka on kovalla työllä nostanut itsensä täysin uudelle tasolle pelaajana. Sen lisäksi loistavana persoonana hän sopii hyvin joukkueemme tulevaisuuteen. Hänellä on katto erittäin korkealla ja suurella mielenkiinnolla jäämme odottamaan seuraavia askeleita, Nyholm summaa.

Peppi Tyynilä on puolestaan ollut naisten I-divisioonan joukkueessa tärkeässä ja isossa roolissa pelinjohtajan paikalla ja väläytellyt taitojaan myös Naisten Korisliigassa. Peppi on esiintynyt naisten divarissa 11,3 pisteen ja 5,2 syötön keskiarvoilla pelaten reilut 30 minuuttia ottelua kohden.

Sopimuksien myötä Hongalla on naisten Korisliiga-kaudelle 2023-24 kasassa jo kuusi pelaajasopimusta: Elsa Lemmilä, Olivia Saarelainen, Emma Ristola, Marianne Määttänen, Peppi Tyynilä ja Cierra Walker.

 
12.4.2024 20:37 Naisten Korisliiga

ToPo ja Peka pelaavat Suomen mestaruudesta

Naisten Korisliigan finalistit ovat selvillä. Finaalipaikat ratkesivat, kun ToPo ja PeKa hakivat voitot illan otteluissa vieraskentiltä.

9.4.2024 21:29 Naisten Korisliiga

ToPo ja PeKa voiton päässä finaaleista

Naisten Korisliigan välierissä pelattiin kolmannet ottelut. Illan voittajilla ToPo:lla ja Peli-Karhuilla on mahdollisuus edetä finaaleihin perjantaina.

6.4.2024 20:19 Naisten Korisliiga

Kouvottaret ja FoA tasoittivat välieräsarjat

Naisten Korisliigan välierissä pelattiin toiset ottelut. Kotijoukkueet olivat jälleen vahvempia, kun Kouvottaret ja FoA avasivat voittotilinsä välierissä.

3.4.2024 21:30 Naisten Korisliiga

Kotijoukkueille voitot välieräavauksissa

Naisten Korisliigan välierät käynnistyivät kotijoukkueiden voitoilla. ToPo ja PeKa siirtyivät ottelusarjoissaan johtoon.

3.4.2024 12:35 Naisten Korisliiga

Kouvottaret hienoon kevätlentoon johdattanut Shaiquel McGruder maaliskuun kuukauden pelaaja

Upeaa kevättä pelaavan Kouvottarien Shaiquel McGruder on valittu naisten Korisliigan maaliskuun kuukauden pelaajaksi.

3.4.2024 09:14 Naisten Korisliiga

ToPo saa vastaansa Kouvottaret – PeKa ja FoA taistelevat toisesta finaalipaikasta

Naisten Korisliigan välierät alkavat tänään Helsingissä ja Kotkassa. Finaalipaikkaan vaaditaan kolme voittoa.

2.4.2024 09:55 Naisten Korisliiga

Naisten Korisliigan välierät käyntiin keskiviikkona

Naisten Korisliigan välierät pyörähtävät käyntiin keskiviikkona 3.4., kun molemmat sarjat käynnistyvät. Välierässä kohtaavat Torpan Pojat – Kouvottaret ja Peli-Karhut – Forssan Alku.

1.4.2024 19:12 Naisten Korisliiga

FoA nappasi välieräpaikan huimalla heittopelillä

Naisten Korisliigan neljä parasta joukkuetta on selvillä. Viimeisenä joukkueena välieriin paineli FoA, joka kaatoi vieraskentällä Pyrinnön 104-80 ja vei ottelusarjan 3-2.

30.3.2024 19:20 Naisten Korisliiga

FoA puolusti Pyrinnön nurin ja siirsi ratkaisun viidenteen otteluun

Pyrinnön ja Forssan Alun ottelusarjassa ratkaisu siirtyi ratkaisevaan viidenteen otteluun, kun FoA kaatoi kotikentällään Pyrinnön 78-49.

29.3.2024 21:18 Naisten Korisliiga

PeKa eteni jälleen välieriin

Kotkan Peli-Karhut eteni Naisten Korisliigan välieriin, kun se haki vierasvoiton Vimpelistä 90-58. Ottelusarjan PeKa vei otteluvoitoin 3-1.

Näytä lisää vastaavia