Suomalaiset juhlivat voittoja Saksassa - Elina Aarnisalo jälleen vahvana Belgiassa

29.1.2024 09:27 Saksassa suomalaisnelikko pääsi tuulettamaan voittojen kunniaksi ja Belgiassa Elina Aarnisalon hieno kausi sai jatkoa. Awak Kuier oli puolestaan palauttamassa Veneziaa taas voittojen tielle.

Linda-Lotta Lehtorannan Keltern jatkaa Bundesliigan kärjessä. (Kuva: Ville Vuorinen)

Saksan Bundesliigassa sarjakärki Keltern joutui tiukoille Freiburgin vieraana, mutta onnistui lopulta puristamaan 62-61 (31-32)-voiton, vaikka jäi pisteittä viimeisen kolmen minuutin ajan. Linda-Lotta Lehtoranta heitti Kelternille kolme pistettä ja antoi syötön ja Elina Koskimiehelle kirjattiin kolme levypalloa.
Ottelutilastoihin ei ole linkkiä saatavilla.

Anissa Pounds tuuletti voiton kunniaksi, kun Lions Halle kaatoi Hannover Luchsen jatkoajan jälkeen 80-70 (29-36, 65-65). Pounds saalisti ottelussa viisi pistettä, seitsemän levypalloa ja syötön.
Ottelutilastoihin ei ole linkkiä saatavilla.

Angels Nördlingen pääsi niin ikään voiton makuun kukistaessaan Veilchen BG 74:n 65-61 (28-22). Lehtoranta auttoi joukkuettaan monipuolisesti neljällä pisteellä, kuudella levypallolla, kolmella syötöllä, riistolla ja kahdella torjunnalla.

Angels ja Lions ovat tasapisteissä sijoilla viisi ja kuusi.
Ottelutilastoihin ei ole linkkiä saatavilla.

Elina Aarnisalo oli jälleen Kangoeroes Mechelenin parhaimmistoa, kun hän heitti loistavilla tarkkuuksilla 23 pistettä Mechelenin voittaessa Sparta Laarnen 105-57 (53-21). Aarnisalo pussitti pelitilanneheittonsa 9/10 ja sai tilastoihinsa myös neljä levypalloa, kolme syöttöä ja kolme riistoa. Hänen teholukunsa 31 oli joukkueen paras.

Kangoeroes ei ole hävinnyt Belgian liigassa otteluakaan.
Ottelutilastot

Awak Kuier lähenteli tupla-tuplaa, kun Reyer Venezia palasi voittojen tielle kaatamalla Brixian 81-56 (38-28). Kuier saalisti tilastoihinsa 14 pistettä, kahdeksan levypalloa, kolme syöttöä ja torjunnan. Venezia jatkaa sarjan kärjessä.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Helmi Tulonen urakoi joukkueensa suurimmat minuutit (27), mutta Sanga Milano taipui Faenzan vieraana 58-77 (32-35). Tulonen kirjautti kahdeksan pistettä, seitsemän levypalloa ja syötön. Milano on toiseksi viimeisenä.
Ottelutilastot

Espanjan liigassa suomalaisten joukkueille ei voittoja herunut. Anniina Äijäsen ja Marianne Kalinin Ferrol ei pystynyt haastamaan kärkijoukkueisiin lukeutuvaa Gironaa, vaan taipui kotonaan 46-69 (24-41). Kalinille kirjattiin kaksi pistettä ja kolme levypalloa ja Äijäselle täytteli levypallosarakettaan viidellä merkinnällä.
Ottelutilastot

Lotta-Maj Lahtisen Sedis Basquet joutui kotikentällään tunnustamaan Barcelonan paremmakseen 62-71 (30-36). Lahtinen pelasi kahden pisteen, neljän levypallon ja syötön tilastoilla.

Ferrol on sarjassa yhdeksäntenä ja Sedis 12.
Ottelutilastot

Sofia Pelander oli tositoimissa kahdesti viikon aikana Ruotsin liigassa, kun Norrköping kaatoi ensin IK Eosin selvästi 112-66 (65-32). Pelander oli joukkueensa parhaimmistoa 16 pisteen, viiden levypallon, syötön ja riiston tilastoilla.
Ottelutilastot

Viikonloppuna Dolphins emännöi kärkiottelussa Södertäljeä, joka jatkaa puhtaalla pelillä, kun Dolphins joutui antautumaan 66-77 (31-30). Tällä kertaa Pelander kirjautti tililleen kahdeksan pistettä, kolme levypalloa ja torjunnan. Dolphins on Södertäljen jälkeen sarjassa toisena.
Ottelutilastot

Lotta Vesiluoman Alvik pelasi niin ikään kahdesti ja tuloksena oli voitto ja tappio. Keskiviikkona Högsbo oli niukasti vahvempi 86-82 (42-39) Vesiluoman pelatessa vahvasti 10 pisteen, kahden levypallon ja kahden syötön tilastoilla.
Ottelutilastot

Viikonloppuna Alvik haki voiton IK Eosista numeroin 79-70 (37-37), mutta Vesiluoma ei ollut tällä kertaa kokoonpanossa.
Ottelutilastot

Visby puolestaan hävisi Uppsalan vieraana 68-81 (33-38) ja jatkaa sarjan viimeisenä. Isabella Kaukopaasi tilastoi Visbylle kolme pistettä, kolme levypalloa ja torjunnan.
Ottelutilastot

 
15.4.2024 11:24 Suomalaiset ulkomailla

Elina Aarnisalon Kangoeroes Mechelen Belgian liigan finaaliin

Elina Aarnisalo pääsee taistelemaan Belgian mestaruudesta, kun Kangoeroes Mechelen lunasti itselleen finaalipaikan. Saksassa ja Ruotsissa suomalaisten joukkueet käyvät kovaa taistelua välierissä.

8.4.2024 10:36 Suomalaiset ulkomailla

Aarnisalon Kangoeroes ja Pelander Norrköping jyräsivät välieriin

Elina Aarnisalon Kangoeroes Mechelelen eteni välieriin Belgiassa ja Sofia Pelanderin Norrköping teki saman Ruotsissa. Saksassa Keltern on voiton päässä finaalipaikasta.

6.4.2024 08:13 Suomalaiset ulkomailla

Saksassa välierät käyntiin - Pelanderin kausi pysyi elossa

Saksassa saatiin välierät vauhtiin ja Linda-Lotta Lehtorannan ja Elina Koskimiehen Keltern aloitti vakuuttavasti. Ruotsissa Sofia Pelanderin Norrköping on voiton päässä välieristä.

5.4.2024 12:47 Suomalaiset ulkomailla

Sofia Pelanderin Norrköping jo selkä seinää vasten – ”Ensimmäinen peli oli aikamoinen pettymys”

Ruotsissa pudotuspelit ovat jo startanneet ja Sofia Pelanderin Norrköping Dolphins on jo selkä seinää vasten. Pelander on kuitenkin luottavaisena, että Norrköping selvittää esteet tieltään ja taistelee vielä mestaruudesta.

1.4.2024 09:24 Suomalaiset ulkomailla

Kolme Susiladies-pelaajaa Bundesliigan välieriin – Espanjassa hienoja onnistumisia ja voittoja

Linda-Lotta Lehtorannan ja Elina Koskimiehen Keltern eteni vakuuttavasti Saksan Bundesliigan välieriin ja saivat Anissa Poundsista sekä Lions Hallesta seuraa. Espanjassa suomalaisten joukkueet ottivat tärkeitä voittoja.

25.3.2024 11:52 Suomalaiset ulkomailla

Saksassa ja Tshekissä pudotuspelit käynnistyivät – Ruotsissa saatiin runkosarja pakettiin

Saksan ja Tshekissä saatiin pudotuspelit käyntiin viime viikolla ja Ruotsissa pelattiin runkosarjan päätöskierros. Italiassa Awak Kuier loisti pistekuningattarena.

22.3.2024 12:27 Suomalaiset ulkomailla

Marianne Kalin ja Anniina Äijänen taistelemassa Espanjan cupin voitosta

Espanjan cup-mestaruus ratkaistaan viikonloppuna, kun arvostetun Copa de la Reinan finaaliturnaus on edessä. Cup-pokaalista on taistelemassa myös Anniina Äijäsen ja Marianne Kalinin Ferrol.

22.3.2024 11:23 Suomalaiset ulkomailla

Naisten Bundesliigassa pudotuspelit käyntiin – mukana neljä Susiladies-pelaajaa

Naisten Saksan Bundesliigassa alkavat pudotuspelit tulevana viikonloppuna. Mestaruustaistelussa nähdään Stars Kelternin Linda-Lotta Lehtoranta ja Elina Koskimies, Lions Hallen Anissa Pounds sekä Angels Nördlingenin Roosa Lehtoranta.

18.3.2024 10:51 Suomalaiset ulkomailla

Roosa Lehtorannan Nördlingenille kirvelevä finaalitappio cupissa

Roosa Lehtorannan Angels Nördlingen oli kiinni Saksan cupin voitossa aina viimeisille sekunneille saakka, mutta joutui lopulta tyytymään kakkospaikkaan.

15.3.2024 18:54 Suomalaiset ulkomailla

Roosa Lehtoranta taistelee Saksan cupin mestaruudesta – ”Tähtäin on, että voitamme”

Saksan cupin neljän joukkueen lopputurnaus pelataan viikonloppuna ja suomalaispelaajista mukana nähdään Angels Nördlingenin joukkuetta edustava Roosa Lehtoranta. Lehtoranta lähtee viikonloppuun toiveikkain mielin.

Näytä lisää vastaavia