Salinin Teneriffa tarrasi kiinni Mestarien liigan Final Fouriin - Madsenin ja Iisalon joukkueille tappio

6.4.2023 09:25 Mestarien liigan puolivälierät saatiin käyntiin ja Sasu Salinin Teneriffa avasi voitolla. Alexander Madsenin AEK ja Tuomas Iisalon Bonn kokivat avausotteluissaan tappiot.

Sasu Salin oli tehokkaana Teneriffan voitossa. (Kuva: FIBA Europe)

Salin oli Teneriffan parhaimmistoa heittämällä 16 pistettä, kun Teneriffa kaatoi Manresan 91-84 (46-40). Salinin tilastoihin kirjattiin myös neljä levypalloa ja riisto.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Madsenin AEK taipui Hapoel Jerusalemin vieraana 55-64 (24-36). AEK sai kovan herätyksen otteluun häviten avausneljänneksen 6-20, mutta kampesi itsensä päätösneljänneksellä vielä pisteen päähän, mutta lopulta Jerusalem pystyi puristamaan voiton. Madsen jäi ilman tehomerkintöjä.
Ottelutilastot

Bonn koki puolestaan kirvelevän viime hetken 76-77 (42-40)-tappion kotonaan Strasbourgille. Samalla katkesi Bonnin 11 ottelun mittainen voittoputki Mestarien liigassa.

Mestarien liigan Final Fouriin pääsemiseen vaaditaan kaksi voittoa. Toiset osaottelut pelataan ensi viikolla.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Saksan Bundesliigassa Edon Maxhuni loisti jälleen, kun hän viimeisteli 23 pistettä Merlinsin napatessa tärkeän 78-73 (36-44)-voiton Bayreuthista. Maxhuni koristeli tilastojaan myös kahdella levypallolla ja kuudella syötöllä. Crailsheim on nyt 13. ja jätti putoamispeikon nyt neljän voiton päähän.
Ottelutilastot

Espanjan LEB Orossa Remu Raitasen Albacete katkaisi tappioputkensa kaatamalla Burgosin komeasti 91-81 (52-32). Raitanen heitti tehokkaasti 11 minuutissa 10 pistettä ja nappasi lisäksi kaksi levypalloa ja riiston. Voitosta huolimatta Albacete jakaa edelleen sarjan jumbosijaa.
Ottelutilastot

Itävallan liigassa Anton Mirolybovin ja Aleksi Koskisen valmentama Swans Gmunden oli pitkään pinteessä St. Pölteniä vastaan, mutta onnistui lopulta kairaamaan niukan 83-82 (38-42)-voiton. Swans on sarjassa toisena.
Ottelutilastot

 
1.2.2024 07:16 Suomalaiset ulkomailla

Paris Basketball sinetöi EuroCupin runkosarjan voiton – Teneriffalle voitto Mestarien liigassa

Tuomas Iisalon ja Mikael Jantusen Paris Basketball varmisti EuroCupin runkosarjan voiton varmistaen näin kotiedun loppuun saakka. Mestarien liigassa Sasu Salinin Teneriffa otti ison voiton Mestarien liigan jatkolohkossa.

21.12.2023 07:55 Suomalaiset ulkomailla

Salin ja Larkas jatkavat Mestarien liigassa - Seppälä ilmiliekeissä Ranskassa

Mestarien liigan alkulohkovaihe saatiin päätökseen ja Sasu Salinin sekä Mikko Larkaksen urakka jatkuu 16 parhaan joukossa. Pelikuntoon palannut Ilari Seppälä oli sen sijaan täysin pitelemätön Ranskassa.

14.12.2023 00:08 Suomalaiset ulkomailla

Valtonen juhli Barcelonan kaatoa, Jantunen iskussa EuroCupissa ja Blomgren pisterohmuna Sloveniassa

Elias Valtonen pääsi maistelemaan harvinaista herkkua, kun Manresa kaatoi Espanjan liigassa Barcelonan. Mikael Jantunen oli jälleen mies paikallaan EuroCupissa ja Perttu Blomgren sai kätensä kuumaksi Sloveniassa.

7.12.2023 09:05 Suomalaiset ulkomailla

Alexander Madsen loisti Mestarien liigassa - Sasu Salin rikkoi upean rajapyykin

Alexander Madsenin vahva peli piti VEF Riian jatkohaaveet elossa Mestarien liigassa ja Sasu Salin vei oman ennätyksensä uudelle sataluvulle.

23.11.2023 09:34 Suomalaiset ulkomailla

Alexander Madsen siivitti joukkueensa tärkeään voittoon

Alexander Madsen oli isossa roolissa, kun VEF Riika merkkautti avausvoittonsa Mestarien liigan lohkovaiheessa ja piti jatkohaaveensa elossa. Sasu Salin ja Perttu Blomgren olivat myös vahvassa vedossa.

9.11.2023 09:44 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin vei Mestarien liigan Susijengikohtaamisen

Mestarien liigassa nähtiin suomalaiskohtaaminen, kun Sasu Salin toivotti Alexander Madsenin tervetulleeksi Teneriffan aurinkosaarelle. Salin pääsi ottelun jälkeen paukuttelemaan henkseleitään voiton kunniaksi.

19.10.2023 00:08 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin sytytti sukan tuleen Mestarien liigassa

Sasu Salinin ranne oli tulikuumana Mestarien liigan avauksessa, kun hän pommitti peräti kahdeksan kolmen pisteen heittoa sisään hurjalla prosentilla. Severi Kaukiainen oli Patrioti Levicen ykkösnimi FIBA Europe Cupissa ja Mikael Jantunen esiintyi vahvasti EuroCupissa.

12.5.2023 09:26 Suomalaiset ulkomailla

Mestarien liigan Final Four viikonloppuna – Sasu Salin ja Tuomas Iisalo taistelemassa mestaruudesta

Mestarien liigan Final Four –lopputurnaus pelataan viikonlopun aikana Malagassa, Espanjassa. Suomalaisista voittoa havittelevat Teneriffan Sasu Salin ja Bonnin päävalmentaja Tuomas Iisalo.

20.4.2023 09:00 Suomalaiset ulkomailla

Salinin Teneriffa ja Iisalon Bonn Mestarien liigan Final Fouriin

Sasu Salinin edustama Teneriffa ja Tuomas Iisalon valmentama Bonn etenivät Mestarien liigan Final Four -lopputurnaukseen. Romaniassa Topias Palmin ja Shawn Hopkinsin kausi tuli päätökseen.

13.4.2023 09:45 Suomalaiset ulkomailla

Tilanteet tasoittuivat Mestarien liigassa – puolivälieräparit venyivät ratkaisevaan otteluun

Mestarien liigan puolivälierät venyivät suomalaisten osalta kolmanteen peliin. Sasu Salinin Teneriffa ei saanut otteluparia katkaistua ja Alexander Madsenin AEK ja Tuomas Iisalon Bonn ottivat tärkeät voitot.

Näytä lisää vastaavia