Remu Raitanen ja Topias Palmi tarkkakätisinä

18.12.2022 09:50 Remu Raitasen vahva kausi Espanjan LEB Orossa sai jatkoa, kun hän rikkoi jälleen 20 pisteen rajan. Samaan rajapyykkiin ylsi myös Topias Palmi Romaniassa.

Remu Raitanen on ollut hyvässä vireessä Espanjassa. (Kuva: Ville Vuorinen)

Raitanen jatkoi vahvoja viimeaikaisia esityksiään, kun hän heitti 22 pistettä kovilla prosenteilla, mutta Albacete kuitenkin taipui kotikentällään Lleidalle 75-81 (44-33). Pisteiden lisäksi Raitanen tehoili viisi levypalloa ja kaksi riistoa.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Craiovan voittoputki Romanian liigassa jatkui, kun se voitti Targu Muresin 90-86 (33-40). Topias Palmi sai kätensä taas lämpimäksi ja tulos oli sen mukainen, kun hänen tilastorivilleen kirjattiin 21 pistettä, neljä levypalloa ja yksi riisto. Shawn Hopkins tilastoi kuusi pistettä, levypallon ja kaksi syöttöä.
Ottelutilastot

Saksan Bundesliigassa Edon Maxhunin ja apuvalmentaja Daniel Herbertin Merlins Crailsheim sai vieraakseen Tuomas Iisalon johtaman sarjakärki Bonnin. Vierasjoukkue tuli otteluun vahvasti vieden avausneljänneksen 32-12 ja koko ottelun lopulta 99-83 (51-36). Maxhuni lähenteli tupla-tuplaa kymmenellä pisteellä ja kahdeksalla syötöllä. Tilastoon merkittiin myös yksi levypallo. Bonn lähtee jouluun sarjakärkenä ja Merlins on tällä hetkellä 14.  
Ottelutilastot

Max Besselink pääsi Göttingenin kanssa juhlimaan voittoa sen kaataessa Bambergin 95-79 (50-41). Besselink sai tilastoihinsa kolme pistettä, kaksi levypalloa ja syötön.
Ottelutilastot

Joonas Iisalon valmentama Academics Heidelberg koki kirvelevän 85-92 (40-47)-tappion Mitteldeutscherin vieraana. Heidelberg on sarjassa 13.
Ottelutilastot

2. Bundesliigassa Aatu Kivimäki joutui jättämään ottelun kesken jo neljän minuutin jälkeen loukkaantumisen takia. Sitä ennen hän ehti naulata sisään kaikki kolme kolmen pisteen yritystään Tigersin voittaessa Dresden Titansin 94-76 (47-44). Daniel Janssonin valmentama joukkue jatkaa sarjassa toisena.
Ottelutilastot

Luukas Vaara jäi ilman tehomerkintöjä, kun Phoenix Hagen joutui taipumaan Panthers Schwenningenin vieraana 70-81 (46-45). Hagenin on kolmantena,
Ottelutilastot

Japanin B1-liigassa Alex Murphyn Levanga Hokkaido aloitti viikonlopun tuplaottelut Hiroshima Dragonfliesia vastaan 87-112 (40-54)-tappiolla. Murphy heitti 11 pistettä, otti levypallon ja antoi kaksi syöttöä.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Sarjaporrasta alempana B2-liigassa Erik Murphy pääsi tuulettamaan 84-72 (40-44)-voittoa Aomori Wattsista. Murphy oli jälleen kantavia voimia 12 pisteen, kuuden levypallon ja syötön noteerauksella.
Ottelutilastot

Anton Mirolybovin ja Aleksi Koskisen valmentama Swans Gmunden eteni Itävallan cupin puolivälieriin voittamalla St. Pöltenin 85-64 (37-30).
Ottelutilastot

 
13.4.2024 11:59 Suomalaiset ulkomailla

Mikael Jantunen loisti ratkaisevassa finaalissa – ”Hieno saavutus”

Mikael Jantunen oli yksi Paris Basketballin avainpelaajista, kun ranskalaisseura juhli perjantai-iltana EuroCupin voittoa. Jantusen mukaan joukkue osoitti kauden aikana ansaitsevansa mestaruuden.

12.4.2024 23:53 Suomalaiset ulkomailla

Mikael Jantusesta ja Tuomas Iisalosta EuroCupin mestareita

Mikael Jantunen ja Tuomas Iisalo pääsivät tuulettamaan EuroCupin voittoa, kun Paris Basketball kaatoi finaalisarjassa Bourg-en-Bressen suoraan kahdessa ottelussa. Jantunen tehtaili finaalissa upeasti 15 pistettä.

10.4.2024 09:13 Suomalaiset ulkomailla

Jantusen ja Iisalon Paris Basketball aloitti EuroCupin finaalit voitolla

Mikael Jantusen ja Tuomas Iisalon Paris Basketball otti ensimmäisen kiinnityksen EuroCupin mestaruuteen, kun se nappasi avausfinaalista voiton.

8.4.2024 10:19 Suomalaiset ulkomailla

Edon Maxhuni vahvassa iskussa tärkeässä voitossa

Edon Maxhuni oli johdattamassa Le Portelia tärkeään voittoon joukkueen taistellessa pudotuspelipaikasta Ranskassa ja Mikael Jantunen oli niin ikään vahvassa iskussa Paris Basketballin voitossa.

1.4.2024 09:52 Suomalaiset ulkomailla

Susijengiläiset kovassa iskussa europarketeilla

Susijengin pelaajat onnistuivat laajalla rintamalla viikonlopun otteluissa. Edon Maxhuni oli loistovireessä Ranskassa, Alex Murphy oli joukkueensa ykköstykki Espanjassa ja Perttu Blomgren oli käsi kuumana Sloveniassa.

30.3.2024 09:21 Suomalaiset ulkomailla

Mikael Jantusen ja Tuomas Iisalon Paris Basketball EuroCupin finaaliin

Paris Basketball raivasi tiensä EuroCupin finaaliin, kun Mikael Jantusen ja Tuomas Iisalon miehistö kaatoi London Lionsin suoraan kahdessa ottelussa. Ranskassa Ilari Seppälä siivitti Saint-Chamondin tärkeään voittoon.

27.3.2024 09:16 Suomalaiset ulkomailla

Paris Basketball aloitti EuroCupin välierät komeasti

Mikael Jantunen oli jälleen hyvässä iskussa, kun Paris Basketball otti ensimmäisen kiinnityksen EuroCupin finaalipaikkaan. Saksassa Valtteri Mervola auttoi joukkueensa pitämään sarjapaikkansa.

26.3.2024 10:38 Suomalaiset ulkomailla

Mikael Jantusen ja Tuomas Iisalon Paris Basketball aloittaa välierät EuroCupissa

Mikael Jantusen edustama ja Tuomas Iisalon valmentama Paris Basketball kohtaa EuroCupin välierissä englantilaisjoukkue London Lionsin. Jantunen uskoo vahvasti joukkueen mahdollisuuksiin edetä finaaliin.

21.3.2024 07:26 Suomalaiset ulkomailla

Lassi Tuovi teki suomalaista koripallohistoriaa

Lassi Tuovista tuli ensimmäinen suomalaissyntyinen valmentaja, joka on toiminut Euroliigan ottelussa päävalmentajana. Tuovi johdatti Virtus Bolognaa viime hetket italialaisseuran kohdatessa Zalgirisin vieraissa.

20.3.2024 10:56 Suomalaiset ulkomailla

Severi Kaukiainen saavutti jo yhden pokaalin - kaksi vielä kiikarissa

Kauden 2023-24 loppuratkaisut ovat vasta käsillä, mutta Severi Kaukiaisen kauteen on mahtunut jo seuravaihto ja cup-voitto sekä MVP-palkinto. Kaukiainen on ollut ensimmäiseen ulkomaan kauteensa tyytyväinen.

Näytä lisää vastaavia