Räty, Blomfelt ja Frimodig jatkosopimuksiin Kouvottarien kanssa - Erlund uutena pelaajana mukaan

22.5.2023 14:18 Kouvottaret on solminut jatkosopimukset viime kauden runkopelaajiin kuuluneiden Johanna Rädyn, Yasmine Blomfeltin sekä Roosa Frimodigin kanssa. Uutena kasvona Taret-paidassa nähdään Sofie Erlund, joka siirtyy Kouvolaan Helsingin Namikasta.

Roosa Frimodig jatkaa Kouvottarissa ensi kaudella. Kuva: Ville Vuorinen

21-vuotiaalle Johanna Rädylle tuleva kausi tulee olemaan 3. Naisten Korisliigassa. Viime kaudella Räty kirjautti 21 minuutissa tehoikseen 4,3 pistettä 1,9 levypalloa ja 3,1 syöttöä ottelua kohden. 

- Johanna on intohimoinen harjoittelija, joka tekee hurjasti töitä kehittymisen eteen. Kesän aikana hän pystyy viemään fysiikkaa kohti sitä tasoa, mitä meidän sarjan huipulla pelaaminen vaatii. Johannan parhaat vuodet ovat vasta edessäpäin ja uskon, että hän pystyy ottamaan isoja steppejä pelaajana seuraavien vuosien aikana.” Kouvottarien päävalmentaja Joonas Frimodig kommentoi seuran tiedotteessa.

Roosa Frimodigille tuleva kausi tulee olemaan uran 10. naisten Korisliigassa. Viime kaudella joukkueen kapteeni tehtaili 25 minuutissa 5,3 pistettä, 1,5 levypalloa, sekä 3,2 syöttöä ottelua kohden. 

- Kesän treenikausi on alkanut hyvin. Viime kaudesta jäi paljon parantamisen varaa, joten odottavaisin ja nälkäisin mielin ensi kauteen, Roosa Frimodig kommentoi.

24-vuotiaalle Yasmine Blomfeltille tuleva kausi on 7. naisten Korisliigassa. Viime kaudella tarkkakätinen Blomfelt viimeisteli 4,1 pistettä, 1,2 levypalloa ja 3-pisteen heitot upposivat mukavalla 34% tarkkuudella. 

Yasmine uskoo Kouvottarien saavan kilpailukykyisen joukkueen.

- Viime kausi loppui lyhyeen, joten tulevalla kaudella tavoitteet ovat korkealla. Odottavalla ja hyvällä fiiliksellä tulevaan kauteen. Kiva nähdä miten joukkue muokkaantuu ja millä kokoonpanolla lähdetään mestaruutta tavoittelemaan, Blomfelt kommentoi.

Uutena kasvona Kouvottarissa nähdään vuonna 2004 syntynyt Helsingin Namikan kasvatti Sofie Erlund. 180-senttinen Erlund on pelannut Namikan junioriputken läpi aina Naisten I divisioonaan asti. Naisten I divisioonaa hänellä on takana 3. kautta, joista viimeisimmällä tehoiksi muodostuivat 15,7 pistettä, 10,9 levypalloa. 2-pisteen heitot Sofie pussitti 51,6% tarkkuudella.

Päävalmentaja Frimodig on innoissaan uudesta tulokkaasta: 

Taustatyötä tehdessäni kävi nopeasti ilmi, että Sofie on erinomainen harjoittelija ja fiksu nuori nainen, joka tähtää eteenpäin korisurallaan. Sofie tuo meille fyysisyyttä ja kokoa molempiin päihin kenttää sekä pystyy pelaamaan monipuolisesti 4 ja 5 pelipaikkoja meidän konseptissa. Uskon, että pystymme tarjoamaan Sofielle mahdollisuuden ottaa seuraava steppi urallaan ja olen tosi hyvillä mielin, että hän liittyy meidän vahvuuteen. “

 
12.4.2024 20:37 Naisten Korisliiga

ToPo ja Peka pelaavat Suomen mestaruudesta

Naisten Korisliigan finalistit ovat selvillä. Finaalipaikat ratkesivat, kun ToPo ja PeKa hakivat voitot illan otteluissa vieraskentiltä.

9.4.2024 21:29 Naisten Korisliiga

ToPo ja PeKa voiton päässä finaaleista

Naisten Korisliigan välierissä pelattiin kolmannet ottelut. Illan voittajilla ToPo:lla ja Peli-Karhuilla on mahdollisuus edetä finaaleihin perjantaina.

6.4.2024 20:19 Naisten Korisliiga

Kouvottaret ja FoA tasoittivat välieräsarjat

Naisten Korisliigan välierissä pelattiin toiset ottelut. Kotijoukkueet olivat jälleen vahvempia, kun Kouvottaret ja FoA avasivat voittotilinsä välierissä.

3.4.2024 21:30 Naisten Korisliiga

Kotijoukkueille voitot välieräavauksissa

Naisten Korisliigan välierät käynnistyivät kotijoukkueiden voitoilla. ToPo ja PeKa siirtyivät ottelusarjoissaan johtoon.

3.4.2024 12:35 Naisten Korisliiga

Kouvottaret hienoon kevätlentoon johdattanut Shaiquel McGruder maaliskuun kuukauden pelaaja

Upeaa kevättä pelaavan Kouvottarien Shaiquel McGruder on valittu naisten Korisliigan maaliskuun kuukauden pelaajaksi.

3.4.2024 09:14 Naisten Korisliiga

ToPo saa vastaansa Kouvottaret – PeKa ja FoA taistelevat toisesta finaalipaikasta

Naisten Korisliigan välierät alkavat tänään Helsingissä ja Kotkassa. Finaalipaikkaan vaaditaan kolme voittoa.

2.4.2024 09:55 Naisten Korisliiga

Naisten Korisliigan välierät käyntiin keskiviikkona

Naisten Korisliigan välierät pyörähtävät käyntiin keskiviikkona 3.4., kun molemmat sarjat käynnistyvät. Välierässä kohtaavat Torpan Pojat – Kouvottaret ja Peli-Karhut – Forssan Alku.

1.4.2024 19:12 Naisten Korisliiga

FoA nappasi välieräpaikan huimalla heittopelillä

Naisten Korisliigan neljä parasta joukkuetta on selvillä. Viimeisenä joukkueena välieriin paineli FoA, joka kaatoi vieraskentällä Pyrinnön 104-80 ja vei ottelusarjan 3-2.

30.3.2024 19:20 Naisten Korisliiga

FoA puolusti Pyrinnön nurin ja siirsi ratkaisun viidenteen otteluun

Pyrinnön ja Forssan Alun ottelusarjassa ratkaisu siirtyi ratkaisevaan viidenteen otteluun, kun FoA kaatoi kotikentällään Pyrinnön 78-49.

29.3.2024 21:18 Naisten Korisliiga

PeKa eteni jälleen välieriin

Kotkan Peli-Karhut eteni Naisten Korisliigan välieriin, kun se haki vierasvoiton Vimpelistä 90-58. Ottelusarjan PeKa vei otteluvoitoin 3-1.

Näytä lisää vastaavia