Pyrintö kaatoi EBT:n – Kouvottaret kiinni viimeisessä pudotuspelipaikassa

25.2.2023 18:52 Naisten Korisliigassa pelattiin kolme ottelua. Ylemmässä jatkosarjassa voittoon ylsi Pyrintö. Alemman jatkosarjan puolella pisteitä nappasivat Vimpeli sekä Kouvottaret.

Tera Reed onnistui Pyrinnön voitossa. Kuva: Ville Vuorinen / Naisten Korisliiga

Kovassa vireessä oleva EBT sai vieraita Tampereelta. Pyrintö oli toipunut keskiviikon tappiosta ja katkaisi EBT:n voittoputken 93-80.

Ottelu eteni tasaisena aina päätösjaksolle asti. Se oli täysin vieraiden näytöstä, kun se onnistui tekemään espoolaisten hyökkäämisen hankalaksi. Pyrintö vei jakson lopulta 25-10 ja nappasi tärkeät sarjapisteet.

Tera Reed 25/15 urakoi tupla-tuplan arvoisesti. Reili Richardson säesti 22 pisteellä. EBT:stä Sierra Moore sai kasaan 27 pistettä ja 15 levypalloa.

Voitolla Pyrintö nousi 24 sarjapisteeseen ja on neljäntenä. EBT:llä on kasassa 36 pistettä ja sarjan kakkospaikka on jo varmistettuna.

Ottelutilasto

Kouvottaret paransi otettaan pudotuspelipaikkaan

Alemmassa jatkosarjassa toisena oleva Vimpelin Veto sai vieraakseen HBA-Märskyn. Kotijoukkue kerrytti pistetiliään, kun voitto kirjattiin sille 79-64.

ViVe otti ottelussa hallinnan itselleen ensimmäisen puoliajan hienon pelin ansiosta. Se piti vieraiden hyökkäyspelaamisen kurissa ja johti puolivälissä 19 pisteellä. HBA sai jälkimmäisellä puolikkaalla kaunisteltua lukemia, mutta Vimpelin voittoa se ei onnistunut uhkaamaan.

Kristina King pussitti 25 pistettä ja keräsi seitsemän levypalloa. Alexandra Wittinger oli korinalustan kuningatar 17 pisteellä ja 20 levypallolla.  Elina Aarnisalo pussitti Märskylle 23 pistettä.

Vimpeli kasvatti pistesaaliinsa 24 pisteeseen. Sen pudotuspelipaikka on varma. HBA on tällä hetkellä 12 pisteessä. Joukkueella on neljä pistettä matkaa viimeiseen pudotuspelipaikkaan.

Ottelutilasto

Kouvottaret kohtasi illan ottelussaan sarjajumbo Catzin. Kouvottaret ei antanut vieraiden yllättää ja poistui ottelusta voittajana 112-77.

Kotijoukkue oli askeleen edellä vierasjoukkuetta läpi ottelun. Kun kouvolalaisjoukkue pelasi vielä todella vahvan päätösjakson, ei voittajasta jäänyt epäselvyyttä.

Alexandria McDonald tilastoi tupla-tuplan 30 pisteellä ja 15 levypallolla. Tierra Hodges pussitti 22 pistettä. Terrinique Battle heitti Catzille 25 pistettä ja keräsi yhdeksän levypalloa.

Kouvottaret on kiinni viimeisessä pudotuspelipaikassa. Catz tulee jäämään sarjan viimeiseksi.

Ottelutilasto

 
12.4.2024 20:37 Naisten Korisliiga

ToPo ja Peka pelaavat Suomen mestaruudesta

Naisten Korisliigan finalistit ovat selvillä. Finaalipaikat ratkesivat, kun ToPo ja PeKa hakivat voitot illan otteluissa vieraskentiltä.

9.4.2024 21:29 Naisten Korisliiga

ToPo ja PeKa voiton päässä finaaleista

Naisten Korisliigan välierissä pelattiin kolmannet ottelut. Illan voittajilla ToPo:lla ja Peli-Karhuilla on mahdollisuus edetä finaaleihin perjantaina.

6.4.2024 20:19 Naisten Korisliiga

Kouvottaret ja FoA tasoittivat välieräsarjat

Naisten Korisliigan välierissä pelattiin toiset ottelut. Kotijoukkueet olivat jälleen vahvempia, kun Kouvottaret ja FoA avasivat voittotilinsä välierissä.

3.4.2024 21:30 Naisten Korisliiga

Kotijoukkueille voitot välieräavauksissa

Naisten Korisliigan välierät käynnistyivät kotijoukkueiden voitoilla. ToPo ja PeKa siirtyivät ottelusarjoissaan johtoon.

3.4.2024 12:35 Naisten Korisliiga

Kouvottaret hienoon kevätlentoon johdattanut Shaiquel McGruder maaliskuun kuukauden pelaaja

Upeaa kevättä pelaavan Kouvottarien Shaiquel McGruder on valittu naisten Korisliigan maaliskuun kuukauden pelaajaksi.

3.4.2024 09:14 Naisten Korisliiga

ToPo saa vastaansa Kouvottaret – PeKa ja FoA taistelevat toisesta finaalipaikasta

Naisten Korisliigan välierät alkavat tänään Helsingissä ja Kotkassa. Finaalipaikkaan vaaditaan kolme voittoa.

1.4.2024 19:12 Naisten Korisliiga

FoA nappasi välieräpaikan huimalla heittopelillä

Naisten Korisliigan neljä parasta joukkuetta on selvillä. Viimeisenä joukkueena välieriin paineli FoA, joka kaatoi vieraskentällä Pyrinnön 104-80 ja vei ottelusarjan 3-2.

30.3.2024 19:20 Naisten Korisliiga

FoA puolusti Pyrinnön nurin ja siirsi ratkaisun viidenteen otteluun

Pyrinnön ja Forssan Alun ottelusarjassa ratkaisu siirtyi ratkaisevaan viidenteen otteluun, kun FoA kaatoi kotikentällään Pyrinnön 78-49.

29.3.2024 21:18 Naisten Korisliiga

PeKa eteni jälleen välieriin

Kotkan Peli-Karhut eteni Naisten Korisliigan välieriin, kun se haki vierasvoiton Vimpelistä 90-58. Ottelusarjan PeKa vei otteluvoitoin 3-1.

28.3.2024 21:34 Naisten Korisliiga

Pyrintö taisteli välierien kynnykselle

Naisten Korisliigan puolivälierät jatkuivat yhdellä ottelulla. Siinä Pyrintö kaatoi kotikentällään FoA:n 88-82 ja siirtyi ottelusarjassa 2-1 johtoon.

Näytä lisää vastaavia