Murphyn Northeasternille kaksi voittoa viikonloppuna

8.1.2018 Yhdysvaltojen yliopistosarjassa NCAA:ssa Tomas Murphyn Northeastern voitti molemmat ottelunsa viikonlopun aikana. Voittoihin suomalaismiehistä ylsivät myös mm. Samuli Nieminen ja Oskar Michelsen.

Tomas Murphy johdatti yliopistonsa kahteen voittoon viikonlopun aikana. Kuva: Ville Vuorinen.


Murphy ja Northeastern nappasi viikonlopun ensimmäisen voittonsa perjantaina, kun ”Huskies” päihitti Elon 60-72 (18-39). Murphy sai maltilliset yhdeksän peliminuuttia, joiden aikana hän pussitti kaksi pistettä, kahmi viisi levypalloa ja riisti kahdesti.

Lisätietoja: Ottelutilastot

Sunnuntaina taas Northeasternin jalkojen alle jäi James Madison loppulukemin 67-80 (31-36). Tällä kertaa Murphy sai peliaikaa peräti 24 minuuttia heittäen kymmenen pistettä, noukkien kaksi levypalloa ja tarjoillen yhden syötön.

Lisätietoja: Ottelutilastot

Samuli Niemisen Stephen F. Austin jatkoi voittojen tiellä, kun Niemisen yliopisto voitti Northwestern Staten 64-56 (29-30). Nieminen pelasi 15 minuuttia pussittaen kolme pistettä, hakien kaksi levypalloa ja jakaen yhden syötön.

Lisätietoja: Ottelutilastot

Fiifi Aidoo ja Grand Canyon pitivät liki 14 000 katsojaa jännityksessä johtaen ensimmäisellä puoliajalla, mutta kaatuen lopulta Illinoisille niukasti 58-62 (32-27).  Aidoo sai tappiopelissä parkettiaikaa yhdeksän minuuttia kirjauttaen yhden levypallon, syötön, riiston ja torjunnan.

Lisätietoja: Ottelutilastot

Oskar Michelsen ja Davidson voittivat selkeästi vieraissa George Masonin 86-59 (45-27). Virhevaikeuksista kärsinyt Michelsen sai aloitusviisikossa peliaikaa 19 minuuttia, joiden aikana hän haki yhden levypallon ja tarjoili yhden syötön.

Lisätietoja: Ottelutilastot

Lassi Nikkarisen Montana State voitti kotikentällään North Dakotan 68-79 (31-45). Nikkarinen viiletti parketilla 11 minuuttia hakien kaksi levypalloa ja jakaen kaksi syöttöä.

Lisätietoja: Ottelutilastot

Remu Raitanen ja San Francisco nappasivat voiton Pepperdinestä loppulukemin 80-67 (36-32). Raitanen jäi ilman tilastomerkintöjä yhdessä peliminuutissa.

Lisätietoja: Ottelutilastot

Lasse Gummerus ja Marist hävisivät kotikentällään vahvan toisen puoliajan pelanneelle Niagaralle 86-70 (40-41). Gummerus pelasi aloitusviisikossa 15 minuuttia, joiden aikana hän heitti kaksi pistettä ja repi neljä levypalloa.

Lisätietoja: Ottelutilastot

Edon Maxhunin Long Beach State hävisi UC Irvinelle vieraissa 73-86 (31-51). Maxhuni toi penkiltä korintekovoimaa seitsemän pisteen arvoisesti pelaamassaan 11 minuutissa.

Lisätietoja: Ottelutilastot

Shawn Hopkinsin Troy kärsi tappion, kun ”Trojansin” viimeisten sekuntien lay-up kieri raudoista ohitse ja Texas State voitti 56-57 (30-37). Hopkins haki kahdessa peliminuutissa yhden levypallon.

Lisätietoja: Ottelutilastot
 
18.4.2024 08:58 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin johdatti Teneriffan Mestarien liigan Final Fouriin

Sasu Salin pääsee taas jahtaamaan Mestarien liigan voittoa Teneriffan raivattua tiensä Final Four -lopputurnaukseen. Severi Kaukiainen pääsee puolestaan kokemaan Viron ja Latvian yhteisliigan finaalitunnelman.

15.4.2024 11:24 Suomalaiset ulkomailla

Elina Aarnisalon Kangoeroes Mechelen Belgian liigan finaaliin

Elina Aarnisalo pääsee taistelemaan Belgian mestaruudesta, kun Kangoeroes Mechelen lunasti itselleen finaalipaikan. Saksassa ja Ruotsissa suomalaisten joukkueet käyvät kovaa taistelua välierissä.

15.4.2024 11:00 Suomalaiset ulkomailla

Susijengin takamiehet tehokkaina

Susijengin takamiehet osoittivat heittotaitojaan viikonlopun otteluissa. Sasu Salin kiitti vastuusta tehokkaasti auttaessaan Teneriffan voittoon Espanjassa, Ilari Seppälä paukutti 21 pistettä Ranskassa ja Ville Tahvanainen saman määrän Islannissa. Myös Aatu Kivimäki ylsi kaksinumeroisiin.

13.4.2024 11:59 Suomalaiset ulkomailla

Mikael Jantunen loisti ratkaisevassa finaalissa – ”Hieno saavutus”

Mikael Jantunen oli yksi Paris Basketballin avainpelaajista, kun ranskalaisseura juhli perjantai-iltana EuroCupin voittoa. Jantusen mukaan joukkue osoitti kauden aikana ansaitsevansa mestaruuden.

12.4.2024 23:53 Suomalaiset ulkomailla

Mikael Jantusesta ja Tuomas Iisalosta EuroCupin mestareita

Mikael Jantunen ja Tuomas Iisalo pääsivät tuulettamaan EuroCupin voittoa, kun Paris Basketball kaatoi finaalisarjassa Bourg-en-Bressen suoraan kahdessa ottelussa. Jantunen tehtaili finaalissa upeasti 15 pistettä.

10.4.2024 09:13 Suomalaiset ulkomailla

Jantusen ja Iisalon Paris Basketball aloitti EuroCupin finaalit voitolla

Mikael Jantusen ja Tuomas Iisalon Paris Basketball otti ensimmäisen kiinnityksen EuroCupin mestaruuteen, kun se nappasi avausfinaalista voiton.

8.4.2024 10:36 Suomalaiset ulkomailla

Aarnisalon Kangoeroes ja Pelander Norrköping jyräsivät välieriin

Elina Aarnisalon Kangoeroes Mechelelen eteni välieriin Belgiassa ja Sofia Pelanderin Norrköping teki saman Ruotsissa. Saksassa Keltern on voiton päässä finaalipaikasta.

8.4.2024 10:19 Suomalaiset ulkomailla

Edon Maxhuni vahvassa iskussa tärkeässä voitossa

Edon Maxhuni oli johdattamassa Le Portelia tärkeään voittoon joukkueen taistellessa pudotuspelipaikasta Ranskassa ja Mikael Jantunen oli niin ikään vahvassa iskussa Paris Basketballin voitossa.

8.4.2024 10:02 Suomalaiset ulkomailla

Tuomas Iisalo palkittiin EuroCupin vuoden valmentajana

Tuomas Iisalon, 41, nousukiito Euroopan koripallovalmentajien eliittiin jatkuu jatkumistaan. Paris Basketballin tuoreeltaan EuroCupin finaaleihin luotsannut loviisalaislähtöinen Iisalo on nimetty EuroCupin vuoden valmentajaksi. Viime kaudella Iisalo vei nimiinsä FIBA:n Mestareiden liigan vuoden valmentajan palkinnon.

6.4.2024 08:13 Suomalaiset ulkomailla

Saksassa välierät käyntiin - Pelanderin kausi pysyi elossa

Saksassa saatiin välierät vauhtiin ja Linda-Lotta Lehtorannan ja Elina Koskimiehen Keltern aloitti vakuuttavasti. Ruotsissa Sofia Pelanderin Norrköping on voiton päässä välieristä.

Näytä lisää vastaavia