Mikael Jantunen hyvässä iskussa tärkeässä voitossa

28.12.2022 08:04 Mikael Jantunen palasi joulun jälkeen vahvasti kentälle, kun hän auttoi Trevison tärkeään voittoon Italian liigassa.

Mikael Jantunen pääsi tuulettamaan tärkeää voittoa. (Kuva: Ville Vuorinen)

Mikael Jantunen loisti, kun Treviso otti tärkeän voiton kaataessaan Berthona Tortonan 95-90 (47-41). Jantunen sai vastuuta 32 minuuttia ja kiitti siitä 15 pisteellä, yhdeksällä levypallolla, syötöllä ja riistolla. Voitolla Treviso paranteli asemiaan taistelussa sarjapaikasta.
Ottelutilastot

Urheilugaalassa vuoden valmentajaksi ehdolla olevan Tuomas Iisalon Bonn jatkoi voittojen tiellä Bundesliigassa, kun Niners Chemnitz kaatui 80-73 (39-29). Bonn jatkaa sarjan kärkipaikalla.
Ottelutilastot

Voittoa pääsi juhlimaan myös Max Besselink, kun Göttingen kaatoi Löwen Braunschweigin 78-64 (41-32). Besselink jäi ottelussa ilman tehomerkintöjä.
Ottelutilastot

Edon Maxhuni jäi myös ilman pisteitä, kun Merlins Crailsheim taipui Würzburgille 78-87 (31-44). Maxhuni sai tilastoihinsa kolme syöttöä.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Elias Valtonen heitti neljä pistettä, kun Rostock Seawolves lähti Frankfurtista tyhjin käsin Skylinersin ollessa parempi numeroin 101-83 (42-42). Lähes puoli tuntia urakoinut ja joukkueensa toiseksi suurimmat minuutit kirjauttanut Valtonen tilastoi myös kolme levypalloa.
Ottelutilastot

Joonas Iisalon valmentama Academics Heidelberg piti Bayern Müncheniä tiukoilla, mutta joutui lopulta taipumaan päätösneljänneksellä 83-87 (51-50).
Ottelutilastot

2.Bundesliigassa Aatu Kivimäen Tigers Tübingen koki kauden kolmannen tappionsa, kun se hävisi Gladiators Trierin vieraana 77-84 (30-32). Kivimäki laittoi tauluun 10 pistettä, kaksi levypalloa, kuusi syöttöä ja riiston. Daniel Janssonin valmentama tiikerilauma jatkaa sarjassa kakkospaikalla.
Ottelutilastot

Luukas Vaara jäi ilman tilastomerkintöjä, kun Phoenix Hagen jäi Artland Dragonsin hampaisiin 87-103 (45-63). Hagen on Tigersin perässä kolmantena.
Ottelutilastot

Kreikan liigassa Alexander Madsenin AEK hävisi kärkipään ottelussa PAOK:lle 71-83 (36-39). Madsen kirjautti seitsemän pistettä, neljä levypalloa ja syötön.
Ottelutilastot

Romanian liigassa Topias Palmin ja Shawn Hopkinsin Craiova hävisi Cluj-Napocalle 65-84 (31-44). Palmi kantoi kortensa kekoon kahdeksalla pisteellä, kahdella levypallolla ja syötöllä. Hopkins komppasi kolmella pisteellä, kahdella levypallolla, syötöllä ja riistolla
Ottelutilastot

Espanjan LEB Orossa Remu Raitanen oli jälleen Albaceten parhaimmistoa 15 pisteen saldolla, mutta Coruna oli vahvempi hakien pisteet 83-61 (38-28)-voitolla.
Ottelutilastot

Murphyn veljekset urakoivat jouluaattona ja -päivänä Japanin B1- ja B2-liigoissa. Alex Murphyn lahjasaalis jäi laihaksi, kun Levanga Hokkaido hävisi molemmat pelinsä Riukiu Golden Kingsille, mutta Erik Murphyn lahjasäkkiin tuli täytettä täysien pisteiden muodossa.

Hokkaido hävisi ensimmäisen pelin Okinawalla 66-80 (35-40) Murphyn saadessa tilastoihinsa 10 pistettä, kaksi levypalloa, syötön ja riiston.
Ottelutilastot

Toisessa pelissä Hokkaido joutui taipumaan 70-91 (39-41). Murphy oli joukkueensa ykköshahmo 24 pisteellä ja tilastot karttuivat myös kahdella levypallolla, kahdella syötöllä ja riistolla.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

B2-liigan puolella Erik Murphyn Fukushima Firebonds kaatoi kahdesti Bambitious Naran. Otteluparin ensimmäinen osa päättyi Firebondsille 89-68 (40-36) ja Murphy auttoi joukkuettaan 12 pisteen, viiden levypallon, kahden syötön ja torjunnan tilastoilla.
Ottelutilastot

Toinen ottelu oli tiukempi, mutta Firebonds kairasi itselleen 85-77 (42-35)-voiton. Tällä kertaa Murphy kunnostautui levypalloissa kahmien kahdeksan ohiheittoa käsiinsä ja sai rivilleen myös neljä pistettä ja syötön.
Ottelutilastot

Anton Mirolybovin ja Aleksi Koskisen valmentama Swans Gmunden tuli hyvässä iskussa joulun jälkeen, kun Swans kaatoi Itävallan liigan paikallisderbyssä Flyers Welsin 98-87 (57-44).
Ottelutilastot

 
16.3.2023 09:59 Suomalaiset ulkomailla

Tuomas Iisalon Bonn varmisti lohkovoiton Mestarien liigassa - Alexander Madsenin AEK sinetöi jatkopaikan

Tuomas Iisalon valmentama Bonn varmisti Mestarien liigan jatkolohkon voiton. Alexander Madsenin AEK sen sijaan varmisti paikan puolivälierissä.

13.3.2023 10:27 Suomalaiset ulkomailla

Elias Valtosen Rostock pönkitti pudotuspelihaaveita tärkeällä voitolla

Elias Valtosen Seawolves Rostock nousi pudotuspelipaikan kantaan, kun se otti viikonloppuna tärkeän voiton. Tärkeitä voittoja juhlivat myös Sasu Salin, Mikael Jantunen ja Alexander Madsen.

9.3.2023 09:20 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salinin Teneriffa ja Tuomas Iisalon Bonn varmistivat puolivälieräpaikat Mestarien liigassa

Teneriffa jatkaa Mestarien liigan voiton puolustamista, kun se sinetöi paikan puolivälieriin. Saman tempun teki Tuomas Iisalon valmentama Bonn. He saattavat saada seuraa vielä Alexander Madsenin AEK:sta, joka otti ison voiton.

6.3.2023 10:39 Suomalaiset ulkomailla

Topias Palmi liekitti 29 pistettä Romaniassa

Topias Palmi palasi maajoukkuetauolta hyvässä iskussa, kun hän upotti 29 pistettä johdattaessaan Craiovan voittoon Romanian liigassa.

24.2.2023 08:52 Susijengi

Max Besselink: ”Tää matka on vasta alussa”

Helsingin NMKY:ssa koripallo-oppinsa saanut ja viime kaudella BC Nokiaa Korisliigassa edustanut Max Besselink, 20, pelaa tänään perjantaina ensimmäisen arvokisakarsintaottelunsa Susijengin paidassa. Jo pitkään lupauksia herättäneen Besselinkin kokoonpanopaikan taustalla on nousujohteinen tulokaskausi Saksan Bundesliigan BC Göttingenissä.

22.2.2023 10:09 Susijengi

Mikael Jantunen: ”Olen nykyään rennompi pelaajana”

Mikael Jantunen sai koripalloammattilaisuralleen lentävän lähdön voittamalla Belgian mestaruuden sekä Belgian ja Alankomaiden yhteisliigan parhaan kuudennen pelaajan palkinnon Filou Oostendessa. Kuluvalla kaudella Jantunen, 22, on jatkanut tasaista kehityskäyräänsä Italian Serie A:ssa Basket Trevison paidassa.

21.2.2023 09:56 Susijengi

Edon Maxhuni: ”Tavoitteena on ottaa seuraava steppi”

Yksi seurajoukkuekauden 2022-23 suurimpia suomalaismenestyjiä on ollut esikoiskauttaan Saksan Bundesliigassa pelaava Susijengin aloittava pelinrakentaja Edon Maxhuni, 24. Aiemmin ammattilaisurallaan mm. Virossa ja Hollannissa pelannut Maxhuni teki itsestään nimen viime vuoden EM-kisoissa ja on jatkanut Crailsheimissa siitä, mihin Prahassa ja Berliinissä jäi.

19.2.2023 23:11 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salinin Teneriffalle kirvelevä finaalitappio cupissa

Sasu Salin ei päässyt toistamiseen viikon sisään nostelemaan pokaalia, kun Teneriffa joutui pettymään Espanjan cupissa häviämällä finaalissa. Alex Murphy ei sen sijaan jatka Levanga Hokkaidon riveissä.

18.2.2023 08:56 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salinin Teneriffa eteni Espanjan cupin välieriin

Espanjan cup, Copa del Rey, pelataan viikonlopun aikana ja Sasu Salinin Teneriffa raivasi tiensä välieriin. Kreikan cupissa Alexander Madsenin AEK eteni niin ikään välieriin.

13.2.2023 10:19 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin juhli FIBA Intercontinental Cupin voittoa

Sasu Salin pääsi juhlimaan toista kertaa urallaan FIBA Intercontinental Cupin voittoa, kun Teneriffa kaatoi finaalissa brasilialaisen Sao Paulon.

12.2.2023 08:03 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin siivitti Teneriffan FIBA Intercontinental Cupin finaaliin

Sasu Salin oli tarkkakätisenä, kun Teneriffa eteni FIBA Intercontinental Cupin finaaliin ja Shawn Hopkins johdatti Craiovan Romanian cupin välieriin. Mikael Jantunen auttoi Trevison tärkeään voittoon Italiassa.

10.2.2023 12:55 Susijengi

Miro Littlelle kutsu NBA:n Basketball Without Borders -maailmanleirille

Susijengin viime kesän EM-kisajoukkueessa esiintynyt ja paraikaa high school -koripalloa Yhdysvalloissa pelaava Tampereen Pyrinnön kasvatti ja Suomi-koriksen suurlupaus Miro Little, 18, on saanut kutsun NBA:n All-Star -viikonlopun yhteydessä Salt Lake Cityssä järjestettävälle Basketball Without Borders -maailmanleirille 17.-19. helmikuuta.

10.2.2023 09:44 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salinilla isoja otteluita edessä - "Vähän etuoikeutettu olo"

Sasu Salinilla on tulossa mielenkiintoiset viikot, kun edessä on isoja otteluita. Ensimmäisenä edessä on tulevana viikonloppuna pelattava FIBA Intercontinental Cup, jota seuraavat Copa del Rey sekä MM-karsintaottelut Susijengin kanssa.

9.2.2023 09:10 Suomalaiset ulkomailla

Teneriffa ja Bonn kiinni jatkopaikassa Mestarien liigassa – Maxhuni ja Palmi tulikuumina

Mestarien liigassa Sasu Salinin Teneriffa ja Tuomas Iisalon Bonn ottivat tukevat otteet jatkopaikoista. Edon Maxhunin 28 pisteen iltapuhde ja Topias Palmin 22 pistettä eivät sen sijaan riittäneet voittoihin FIBA Europe Cupissa.

7.2.2023 11:24 Suomalaiset ulkomailla

Ilari Seppälä palannut vahvasti loukkaantumisesta – ”Koris on tällä hetkellä tosi kivaa”

Ilari Seppälän alkukausi Ranskan ProB:ssä pelaavan Saint-Chamondin riveissä meni pilalle loukkaantumisen takia. Nyt Seppälä on kuitenkin vihdoin kuntoutunut pelikuntoon.

3.2.2023 10:47 Susijengi

Lauri Markkanen: ”Tunteet nousivat pintaan"

Lauri Markkanen, 25, joutui maanantaina iltapäivällä jännittämään omaa kutsuaan NBA:n vuotuiseen All-Star-otteluun kalkkiviivoille asti. Kun Markkasen nimi lopulta mainittiin, Susijengin jyväskyläläinen ykköstykki kävi ilon keskellä mielessään kaikki historialliseen saavutukseen johtaneet hetket.

2.2.2023 09:59 Suomalaiset ulkomailla

Susijengin pelaajille kovia pisteitä, hienoja voittoja ja kirveleviä tappiota eurokentillä

Susijengin pelaajat olivat vahvassa iskussa viikon peleissä Mestarien liigassa, FIBA Europe Cupissa ja kansallisissa sarjoissa. Topias Palmi ja Remu Raitanen rikkoivat 20 pisteen rajapyykin ja muutkin tositoimissa olleet pääsivät kymmenen paremmalle puolelle.

26.1.2023 09:47 Suomalaiset ulkomailla

Mestarien liigassa alkoi jatkolohkovaihe – Maxhuni ja Palmi tehokkaina FIBA Europe Cupissa

Mestarien liigassa saatiin 16 parhaan joukkueen kesken pelattava jatkolohkovaihe käyntiin ja FIBA Europe Cupissa Edon Maxhuni piti Merlins Crailsheimin kiinni jatkopaikassa, kun taas Craiovan jatkohaaveet menivät Topias Palmin vahvasta pelistä huolimatta.

23.1.2023 10:07 Suomalaiset ulkomailla

Edon Maxhuni heitti Merlins Crailsheimille tärkeän voiton

Edon Maxhuni oli viikonlopun suomalaisnimi, kun hän heitti 24 pistettä siivittäessään Merlins Crailsheimin tärkeään voittoon. Ilari Seppälä sai koneensa käyntiin Ranskassa, Alex Murphy jatkoi vahvasti Japanissa ja Mikael Jantunen flirttaili tupla-tuplan kanssa Italiassa.

15.1.2023 23:25 Suomalaiset ulkomailla

Anton Mirolybovista ja Aleksi Koskisesta Itävallan cupin mestareita

Anton Mirolybov ja Aleksi Koskinen täydensivät palkintokaappiaan sunnuntaina Itävallan cupin mestaruudella, kun kaksikon luotsaama Swans Gmunden pääsi nostelemaan pokaalia.

Näytä lisää vastaavia