Linda-Lotta Lehtoranta palasi kentille - Awak Kuier kuritti entistä seuraansa

11.12.2023 09:01 Linda-Lotta Lehtoranta teki paluun tositoimiin pienen tauon jälkeen ja Italiassa Awak Kuier kuritti entistä seuraansa Venezian jatkaessa voittojen tiellä.

Linda-Lotta Lehtoranta palasi taas pelikentille. (Kuva: Ville Vuorinen)

Linda-Lotta Lehtoranta palasi pelikentille 1,5 kuukauden tauon jälkeen, kun Keltern kaatoi Herner TC:n selvästi 82-53 (44-24). Lehtoranta kirjautti paluuottelussaan neljä pistettä ja viisi syöttöä. Elina Koskimies kantoi kortensa kekoon kolmella pisteellä, neljällä levypallolla, syötöllä ja riistolla. Keltern porskuttaa Bundesliigan kärjessä.
Ottelutilastoihin ei ole linkkiä saatavilla.

Voittoa pääsi juhlimaan myös Roosa Lehtoranta, kun Angels Nördlingenin vahva alkukausi sai jatkoa 62-57 (28-29)-voitolla Saarlouis Royalsista. Lehtoranta tilastoi 25,5 minuutissa kaksi pistettä, kolme levypalloa, kolme syöttöä, riiston ja torjunnan. Angels liihottaa neljäntenä.
Ottelutilastoihin ei ole linkkiä saatavilla.

Lions Halle pisti tiukasti kampoihin ALBA Berlinille, mutta taipui lopulta 70-76 (33-35). Anissa Pounds ruokki leijonia yhdeksän pisteen, viiden levypallon, kolmen syötön ja riiston tilastoilla. Lions on kuudentena.
Ottelutilastoihin ei ole linkkiä saatavilla.

Awak Kuier kohtasi entisen seuransa ja kuritti Ragusaa 11 pisteen, seitsemän levypallon, viiden syötön, riiston ja kahden torjunnan arvoisesti Venezian voittaessa 73-62 (34-29). Reyer Venezia jatkaa Serie A1:ssä kärkipaikalla puhtaalla pelillä.
Ottelutilastot

Helmi Tulosen Sagna Milano joutui tunnustamaan Sesto San Giovannin paremmakseen 77-53 (41-25). Tulonen maalautti rivilleen seitsemän pistettä, kolme levypalloa ja kaksi syöttöä.
Ottelutilastot

Elina Aarnisalo oli avittamassa Kangoeroes Mecheleniä murskaavaan 78-35 (43-17)-voittoon Liege Panthersia vastaan. Aarnisalo heitti ottelussa 15 pistettä ja täydensi tilastojaan neljällä levypallolla, kahdella syötöllä ja viidellä riistolla. Kangoeroes jatkaa puhtaalla pelillä kahdeksalla voitolla.
Ottelutilastot

Espanjan liigassa Anniina Äijäsen ja Marianne Kalinin Ferrol koki kotonaan niukan 67-69 (38-45)-tappion Ensino Lugolle. Äijäselle kertyi ottelussa seitsemän pisteen, viiden levypallon, kahden syötön, riiston ja torjunnan tilastot. Kalin täytteli tilastoriviään kahdella pisteellä ja kolmella levypallolla.
Ottelutilastot

Kolmas neljännes koitui Lotta-Maj Lahtisen Sedis Basquetin kohtaloksi 58-76 (37-43)-tappiossa Estudiantesin vieraana. Estudiantes voitti kolmannen jakson 19-7 eikä Sedis siitä enää noussut. Lahtinen kasasi itselleen neljän pisteen, syötön ja riiston tilastot
Ottelutilastot

Sara Rokkanen oli jälleen erinomaisella pelipäällä, kun KARA Trutnov otti kauden toisen voittonsa Tshekin liigassa kaataessaan Slovankan 81-75 (44-42). Rokkanen heitti ottelussa 17 pistettä, otti yhden levypallon ja riisti kertaalleen.
Ottelutilastot

Ruotsissa Sofia Pelanderin Norrköping Dolphins jätti Sjuhäradin vaille mahdollisuuksia hakiessaan 82-59 (41-24)-voiton. Pelanderille kirjattiin yhdeksän pistettä, seitsemän levypalloa ja syöttö.
Ottelutilastot

Lotta Vesiluoman Alvik hävisi Östersundin vieraana 68-105 (33-47). Vesiluoma kantoi kortensa kekoon kuudella pisteellä, kahdella levypallolla, kahdella syötöllä ja kahdella riistolla.
Ottelutilastot

Visby taipui AIK:n vieraana 64-75 (30-49) Isabella Kaukopaasin merkkauttaessa kolme levypalloa, syötön ja kolme riistoa.
Ottelutilastot

 
15.4.2024 11:24 Suomalaiset ulkomailla

Elina Aarnisalon Kangoeroes Mechelen Belgian liigan finaaliin

Elina Aarnisalo pääsee taistelemaan Belgian mestaruudesta, kun Kangoeroes Mechelen lunasti itselleen finaalipaikan. Saksassa ja Ruotsissa suomalaisten joukkueet käyvät kovaa taistelua välierissä.

8.4.2024 10:36 Suomalaiset ulkomailla

Aarnisalon Kangoeroes ja Pelander Norrköping jyräsivät välieriin

Elina Aarnisalon Kangoeroes Mechelelen eteni välieriin Belgiassa ja Sofia Pelanderin Norrköping teki saman Ruotsissa. Saksassa Keltern on voiton päässä finaalipaikasta.

6.4.2024 08:13 Suomalaiset ulkomailla

Saksassa välierät käyntiin - Pelanderin kausi pysyi elossa

Saksassa saatiin välierät vauhtiin ja Linda-Lotta Lehtorannan ja Elina Koskimiehen Keltern aloitti vakuuttavasti. Ruotsissa Sofia Pelanderin Norrköping on voiton päässä välieristä.

5.4.2024 12:47 Suomalaiset ulkomailla

Sofia Pelanderin Norrköping jo selkä seinää vasten – ”Ensimmäinen peli oli aikamoinen pettymys”

Ruotsissa pudotuspelit ovat jo startanneet ja Sofia Pelanderin Norrköping Dolphins on jo selkä seinää vasten. Pelander on kuitenkin luottavaisena, että Norrköping selvittää esteet tieltään ja taistelee vielä mestaruudesta.

1.4.2024 09:24 Suomalaiset ulkomailla

Kolme Susiladies-pelaajaa Bundesliigan välieriin – Espanjassa hienoja onnistumisia ja voittoja

Linda-Lotta Lehtorannan ja Elina Koskimiehen Keltern eteni vakuuttavasti Saksan Bundesliigan välieriin ja saivat Anissa Poundsista sekä Lions Hallesta seuraa. Espanjassa suomalaisten joukkueet ottivat tärkeitä voittoja.

25.3.2024 11:52 Suomalaiset ulkomailla

Saksassa ja Tshekissä pudotuspelit käynnistyivät – Ruotsissa saatiin runkosarja pakettiin

Saksan ja Tshekissä saatiin pudotuspelit käyntiin viime viikolla ja Ruotsissa pelattiin runkosarjan päätöskierros. Italiassa Awak Kuier loisti pistekuningattarena.

22.3.2024 12:27 Suomalaiset ulkomailla

Marianne Kalin ja Anniina Äijänen taistelemassa Espanjan cupin voitosta

Espanjan cup-mestaruus ratkaistaan viikonloppuna, kun arvostetun Copa de la Reinan finaaliturnaus on edessä. Cup-pokaalista on taistelemassa myös Anniina Äijäsen ja Marianne Kalinin Ferrol.

22.3.2024 11:23 Suomalaiset ulkomailla

Naisten Bundesliigassa pudotuspelit käyntiin – mukana neljä Susiladies-pelaajaa

Naisten Saksan Bundesliigassa alkavat pudotuspelit tulevana viikonloppuna. Mestaruustaistelussa nähdään Stars Kelternin Linda-Lotta Lehtoranta ja Elina Koskimies, Lions Hallen Anissa Pounds sekä Angels Nördlingenin Roosa Lehtoranta.

18.3.2024 10:51 Suomalaiset ulkomailla

Roosa Lehtorannan Nördlingenille kirvelevä finaalitappio cupissa

Roosa Lehtorannan Angels Nördlingen oli kiinni Saksan cupin voitossa aina viimeisille sekunneille saakka, mutta joutui lopulta tyytymään kakkospaikkaan.

15.3.2024 18:54 Suomalaiset ulkomailla

Roosa Lehtoranta taistelee Saksan cupin mestaruudesta – ”Tähtäin on, että voitamme”

Saksan cupin neljän joukkueen lopputurnaus pelataan viikonloppuna ja suomalaispelaajista mukana nähdään Angels Nördlingenin joukkuetta edustava Roosa Lehtoranta. Lehtoranta lähtee viikonloppuun toiveikkain mielin.

Näytä lisää vastaavia