Lauri Markkanen vahvasti esillä Ruudun koripallopaketissa

12.10.2017 13:20 Uusittu yhteistyösopimus tuo NBA:n entistä vahvemmin esille Ruudun urheilutarjontaan. Susijengin nostattama sinivalkoinen koripallobuumi jatkuu runsaan viikon päästä Atlantin toisella puolen, kun Lauri Markkanen vetää legendaarisen Chicago Bullsin pelipaidan päälleen NBA:n runkosarja-avauksessa.

- Jo pelkästään meille kauden alla tulleiden innostuneiden tiedustelujen perusteella voi sanoa, että rytinällä suomalaisten urheilutähtien kärkikaartiin noussut Markkanen todella kiinnostaa urheilukansaa! Nelonen median urheilutuotannosta vastaava johtava Jussi Suvanto hehkuttaa.

Alkavalla kaudella Ruutu välittää NBA:ta kotikatsomoihin keskimäärin viiden suoran ottelulähetyksen viikkotahdilla ja Markkasen tähdittämä Chicago Bulls on säännöllisesti joka viikko mukana live-kattauksessa. Ottelut ovat katsottavissa palvelussa myös tallenteina tuoreeltaan heti aamulla.

- On erittäin hienoa, että pystymme joka viikko seuraamaan suorana Markkasen ja Bullsin menoa. Muutenkin runsas matsikattaus tallenteineen ja lyhytvideosisältöineen on hieno paketti kaikille huippu-urheilun ystäville. Olemme tuomassa alkukaudesta tarjolle myös ihan uudenlaista korissisältöä ja siinäkin mennään totta kai vahvasti Markkanen edellä, Suvanto vihjaa.

Ruudun monivuotinen luottomies Kristian Palotie selostaa noin puolet otteluista suomeksi. Suomenkieliset selostukset keskittyvät erityisesti Bullsin otteluihin ja hyvään katseluaikaan sunnuntai-iltaisin pääosin kello 22.30 alkaviin lähetyksiin.

Markkasen Chicago Bulls avaa kautensa kohtaamalla vieraskentällä Toronto Raptorsin. Ruutu näyttää ottelun suorana lähetyksenä torstain ja perjantain välisenä yönä 20.10. kello 02.30. Palotie on äänessä, kun Markkanen avaa NBA-uransa.

Lisää Bullsia saadaan kuviin heti seuraavana viikonloppuna, kun chicagolaiset huudattavat kotiavauksessaan United Centerin yleisöä ottelussa San Antonio Spursia vastaan. Niin ikään Palotien selostama suora lähetys alkaa sunnuntain vastaisena yönä kello 03.00.

NBA on osa Ruutu+ -tilausta, jonka saa hankittua hintaan 9,95€/kk ilman sitovuutta. Ruutu+ -tilauksen ensimmäinen kuukausi on maksuton. Ruutu+ kattaa palvelun kaikki sisällöt, pois lukien jääkiekon Liiga.

RUUDUN AVAUSVIIKON SUORAT NBA-LÄHETYKSET

  • Ke 18.10. klo 05.30 Golden State Warriors – Houston Rockets
  • Pe 20.10. klo 02.30 Toronto Raptors – Chicago Bulls (suomeksi)
  • Su 22.10. klo 03.00 Chicago Bulls – San Antonio Spurs (suomeksi) & Memphis Grizzlies – Golden State Warriors
  • Su 22.10. klo 22.30 Brooklyn Nets – Atlanta Hawks (suomeksi)

Henkilöt

 
30.4.2018 09:00 Susijengi

Susijengi ja Islanti iskevät yhteen Hartwall Arenalla – lipunmyynti käynnissä

Susijengi jatkaa MM-karsintoja kesä-heinäkuussa, kun se kohtaa ensin vieraskentällä Tshekin 29.6. ja sen jälkeen EM-kotikisoista tutulla areenalla Islannin 2.7. Islanti-ottelun lipunmyynti on käynnissä.

14.4.2018 09:00 Liittoa koskeva tiedote

EM-kotikisat oli vuoden 2017 paras kuluttajatapahtuma

Elämys Group vastaanotti parhaan kuluttajatapahtuman palkinnon Evento Awards -gaalassa.

24.3.2018 Haastattelu

Lauri Markkanen: ”Olen vähitellen tottunut tähän rytmiin”

Lauri Markkasen ensimmäinen kausi NBA:n Chicago Bullsissa on kääntynyt loppusuoralleen. Tulokaskausi on ollut vasta 20 vuotta täyttävälle Markkaselle ikimuistoinen, mutta jyväskyläläisen HoNsUn kasvatin tavoitteena on pitkä ammattilaisura maailman parhaassa koripalloliigassa ja tulokaskausi on siinä vain ensimmäinen luku.

7.2.2018 08:45 Suomalaiset ulkomailla

Korisliigan MVP Antto Nikkarinen loppukaudeksi Kotkaan

Kahtena perättäisenä keväänä Korisliigan pudotuspelien ulkopuolelle jäänyt perinteinen kotkalaisjoukkue KTP-Basket saa riveihinsä huippuvahvistuksen. Hallitseva Korisliigan MVP ja alkukauden Ruotsin liigaa Jämtlandissa pelannut Susijengi-takamies Antto Nikkarinen, 26, on solminut loppukauden kestävän sopimuksen KTP:n kanssa, uutisoi Kymen Sanomat.

Susijengi ja 3 Step IT jatkavat menestyksekästä yhteistyötä

Susijengin ja 3 Step IT:n monivuotinen ja menestyksekäs yhteistyö jatkuu uuden sopimuksen myötä ainakin seuraavat kaksi vuotta.

NBA-matkasta unohtumaton startti 6. pelaajien vuodelle – ”Upea kokemus”

NBA-matkan voittajat Matti ja Henri näkivät aitiopaikoilta Lauri Markkasen ennätysillan ja pääsivät tapaamaan suomalaistähteä New Yorkissa.

17.1.2018 12:00 Suomalaiset ulkomailla

Lauri Markkasesta ensimmäistä kertaa vuoden koripalloilija

Vastikään NBA:n ennätyksen taalaliigan historian kaikkien aikojen nopeimmin 100 onnistunutta kolmen pisteen heittoa upottaneena pelaajana kirjauttanut Lauri Markkanen, 20, on nimetty ensimmäistä kertaa urallaan Suomen urheilutoimittajien valinnoissa vuoden koripalloilijaksi. Markkanen katkaisi Petteri Koposen kuusivuotisen putken vuoden koripalloilijana.

31.12.2017 09:50 Suomalaiset ulkomailla

EM-kotikisat, Lauri Markkasen nousu NBA-tähteyteen ja 16-vuotiaiden EYOF-pronssi: koripallovuosi 2017 jää historiankirjoihin

2017 jää historiaan vuotena, jolloin koripallo nousi Suomessa koko kansan huulille. Lauri Markkasen uroteot Arizona Wildcatsissa ja Chicago Bullsissa, Susijengin hurmokselliset otteet EM-kotikisoissa sekä suomalaisen koripallohistorian ensimmäinen kansainvälinen arvokisamitali 16-vuotiaiden poikien olympiafestivaaleilla olivat tapahtumarikkaan koripallovuoden kohokohdat.

29.12.2017 14:55 Suomalaiset ulkomailla

Carl Lindbomille pesti Kroatian liigaan

Alkukaudella Liettuan liigassa pelannut ja joulukuussa Helsinki Seagullsia edustanut Susijengi-laituri Carl Lindbom, 26, on solminut sopimuksen Kroatian liigaa pelaavan KK Osijekin kanssa. 206-senttinen Tapiolan Hongan kasvatti tekee ensiesiintymisensä uuden joukkueensa paidassa 6. tammikuuta Kroatian cupin kotiottelussa KK Sibenikiä vastaan.

Erik Murphy ei jatka Nanterressa

Ranskan Pro A -liigan kärkikahinoissa pelaavaa Nanterre-92:a syyskaudella edustanut Susijengi-laituri Erik Murphy, 27, ei jatka ranskalaisjoukkueessa uuteen vuoteen. 208-senttinen Murphy pelasi viimeisen ottelunsa Nanterren paidassa viikonloppuna, kun joukkue voitti kotikentällään Chalon/Saonen.

Näytä lisää vastaavia