Kuierin Reyer Venezia venytti voittoputken uudelle kymmenluvulle – Poundsille ja Äijäselle kauden ennätyspisteet

31.12.2023 08:58 Awak Kuierin Reyer Venezia on pelannut alkukauden tappioitta ja lähtee uuteen vuoteen 20 ottelun voittoputkessa. Espanjassa Anniina Äijänen auttoi joukkueensa cup-huipentumaan ja Saksassa Anissa Pounds lopetti vuotensa komeasti.

Awak Kuier ja Reyer Venezia ovat edenneet voitosta voittoon. (Kuva: Ville Vuorinen)

Italian liigassa Awak Kuierin Reyer Venezia päätti vuotensa komeasti kaatamalla San Martino di Luparin 70-55 (29-32). Venezia oli pitkään vaikeuksissa sitkeän kotijoukkueen kanssa, mutta pisti kaasun pohjaan päätösneljänneksellä (22-7) ja eteni voittoon. Kuier sai kahdeksan merkintää piste- ja levypallotilastoihinsa ja täytteli rivejään myös kahdella syötöllä sekä riistolla.

Reyer Venezia ei ole hävinnyt tällä kaudella kertaakaan, kun se on porskuttanut puhtaalla pelillä niin Italian Serie A1:ssä kuin EuroCupissa. Sen voittoputki on nyt 20 ottelun mittainen.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Helmi Tulonen oli jälleen Sanga Milanon parhaimmistoa 10 pisteen, kolmen levypallon ja kahden syötön tilastoilla, mutta Campobasso oli kotonaan vahvempi 64-49 (37-26). Milano on sarjassa toiseksi viimeisenä.
Ottelutilastot

Espanjan liigassa Anniina Äijäsen ja Marianne Kalinin Ferrol pääsi juhlimaan paikkaa Copa de la Reinassa, kun se voitti Celta Vigon 83-63 (43-40). Voitolla Ferrol varmisti kahdeksannen sijan runkosarjan avauskierroksen jälkeen ja siten paikan keskikauden cup-huipentumaan.

Äijänen heitti kauden piste-ennätyksensä tilastoidessaan 10 pinnaa ja lisäksi neljä levypalloa. Kalinin tilastoihin kertyi kaksi pistettä ja kaksi levypalloa.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Lotta-Maj Lahtinen lähenteli tupla-tuplaa 10 pisteellä ja kahdeksalla levypallolla, mutta Sedis Basquet taipui kotonaan suurseura Gironalle 59-72 (30-34). Lahtisen tilastoriville kirjattiin myös kolme syöttöä ja kaksi riistoa. Sedis on sarjassa 11.
Ottelutilastot

Saksan Bundesliigassa nähtiin dramaattinen suomalaiskohtaaminen, kun Linda-Lotta Lehtorannan ja Elina Koskimiehen Keltern päihitti Roosa Lehtorannan Angels Nördlingenin 72-71 (37-36). Angelsilla oli viime sekunneilla mahdollisuus nousta rinnalle ja ohi Erika Davenportin päästessä kolmasti yrittämään vapaaheittoviivalta, mutta vain yksi heitoista meni sisään. Kelternin suomalaiskaksikosta Lehtoranta sai tililleen kaksi syöttöä ja Koskimies syötön ja riiston. Roosa Lehtoranta oli puolestaan Angelsin tehopelaajia 10 pisteen ja kahden syötön tilastoilla.

Keltern pitää sarjassa kärkipaikkaa ja Angels on viidentenä.
Ottelutilastoihin ei ole linkkiä saatavilla.

Anissa Poundsin vuosi päättyi voittojuhliin, kun Lions Halle ärjyi Saarlouis Royalsin kumoon 81-70 (36-35). Pounds paukutti komeasti 22 pistettä, kolme levypalloa, kaksi syöttöä ja kolme riistoa. Pistemäärä sivusi samalla Poundsin kauden ennätyspisteitä. Voitolla Lions nousi Angelsin kanssa tasapisteisiin sarjassa.
Ottelutilastoihin ei ole linkkiä saatavilla.

 
8.4.2024 10:36 Suomalaiset ulkomailla

Aarnisalon Kangoeroes ja Pelander Norrköping jyräsivät välieriin

Elina Aarnisalon Kangoeroes Mechelelen eteni välieriin Belgiassa ja Sofia Pelanderin Norrköping teki saman Ruotsissa. Saksassa Keltern on voiton päässä finaalipaikasta.

6.4.2024 08:13 Suomalaiset ulkomailla

Saksassa välierät käyntiin - Pelanderin kausi pysyi elossa

Saksassa saatiin välierät vauhtiin ja Linda-Lotta Lehtorannan ja Elina Koskimiehen Keltern aloitti vakuuttavasti. Ruotsissa Sofia Pelanderin Norrköping on voiton päässä välieristä.

5.4.2024 12:47 Suomalaiset ulkomailla

Sofia Pelanderin Norrköping jo selkä seinää vasten – ”Ensimmäinen peli oli aikamoinen pettymys”

Ruotsissa pudotuspelit ovat jo startanneet ja Sofia Pelanderin Norrköping Dolphins on jo selkä seinää vasten. Pelander on kuitenkin luottavaisena, että Norrköping selvittää esteet tieltään ja taistelee vielä mestaruudesta.

1.4.2024 09:24 Suomalaiset ulkomailla

Kolme Susiladies-pelaajaa Bundesliigan välieriin – Espanjassa hienoja onnistumisia ja voittoja

Linda-Lotta Lehtorannan ja Elina Koskimiehen Keltern eteni vakuuttavasti Saksan Bundesliigan välieriin ja saivat Anissa Poundsista sekä Lions Hallesta seuraa. Espanjassa suomalaisten joukkueet ottivat tärkeitä voittoja.

25.3.2024 11:52 Suomalaiset ulkomailla

Saksassa ja Tshekissä pudotuspelit käynnistyivät – Ruotsissa saatiin runkosarja pakettiin

Saksan ja Tshekissä saatiin pudotuspelit käyntiin viime viikolla ja Ruotsissa pelattiin runkosarjan päätöskierros. Italiassa Awak Kuier loisti pistekuningattarena.

22.3.2024 12:27 Suomalaiset ulkomailla

Marianne Kalin ja Anniina Äijänen taistelemassa Espanjan cupin voitosta

Espanjan cup-mestaruus ratkaistaan viikonloppuna, kun arvostetun Copa de la Reinan finaaliturnaus on edessä. Cup-pokaalista on taistelemassa myös Anniina Äijäsen ja Marianne Kalinin Ferrol.

22.3.2024 11:23 Suomalaiset ulkomailla

Naisten Bundesliigassa pudotuspelit käyntiin – mukana neljä Susiladies-pelaajaa

Naisten Saksan Bundesliigassa alkavat pudotuspelit tulevana viikonloppuna. Mestaruustaistelussa nähdään Stars Kelternin Linda-Lotta Lehtoranta ja Elina Koskimies, Lions Hallen Anissa Pounds sekä Angels Nördlingenin Roosa Lehtoranta.

18.3.2024 10:51 Suomalaiset ulkomailla

Roosa Lehtorannan Nördlingenille kirvelevä finaalitappio cupissa

Roosa Lehtorannan Angels Nördlingen oli kiinni Saksan cupin voitossa aina viimeisille sekunneille saakka, mutta joutui lopulta tyytymään kakkospaikkaan.

15.3.2024 18:54 Suomalaiset ulkomailla

Roosa Lehtoranta taistelee Saksan cupin mestaruudesta – ”Tähtäin on, että voitamme”

Saksan cupin neljän joukkueen lopputurnaus pelataan viikonloppuna ja suomalaispelaajista mukana nähdään Angels Nördlingenin joukkuetta edustava Roosa Lehtoranta. Lehtoranta lähtee viikonloppuun toiveikkain mielin.

11.3.2024 08:07 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuier taistelee EuroCupin finaalipaikasta – Anissa Pounds juhli suomalaiskohtaamisen voittoa

EuroCupin välierät alkoivat viime viikolla ja Awak Kuierin Reyer Venezia petasi jännittävät lähtöasetelmat toiseen osaotteluun. Anissa Pounds pääsi paukuttelemaan henkseleitään Saksassa suomalaiskohtaamisen voiton kunniaksi.

Näytä lisää vastaavia