KTP:ltä uutinen kutkuttavasta Korisliiga-comebackista: Jeremiah Wood vahvistamaan joukkuetta

23.2.2024 09:31 KTP-Basket tiedottaa kiinnittäneensä kokoonpanoon triplatuplakone Jeremiah Woodin.

Jeremiah Wood pelasi sensaatiomaisia kausia Salon Vilppaassa. Kuva: Ville Vuorinen / Korisliiga

KTP-Basket kertoo tiedotteessaan, että pyrkii katkaisemaan tappiokierteensä hankkimalla viidennen amerikkalaisvahvistuksen. Joukkueeseen saapuu useista Korisliiga-seuroista ennestään tuttu sentteri Jeremiah Wood.

Tuore päävalmentaja Michael Pounds kertoo odottavansa kokeneen Woodin tuovan joukkueeseen johtajuutta ja sisäpeliä, joita KTP:ltä on tällä kaudella puuttunut.

Selasin Eurobasketin sivuilta vapaita pelaajia ja näin Woodin nimen siellä. Tavoittelin hänen agenttiaan, ja kun hän ei vastannut, niin soitin Woodille suoraan ja kysyin, kiinnostaisiko tulla KTP:hen. Wood vastasi myöntävästi, Pounds toteaa samassa tiedotteessa.

39-vuotias Wood on viettänyt viime kaudet pelaamalla Etelä-Amerikassa Argentiinassa ja Uruguayssa ja voittanut aiemmin Korisliigassa mestaruuden Salon Vilppaan riveissä kaudella 2020–21. Lisäksi näppiin on tarttunut kaksi SM-hopeaa, finaalien MVP-palkinto ja vuoden ulkomaalaisvahvistuksen palkinto. Hän on pelannut Korisliiga-urallaan Vilppaan lisäksi Kataja Basketissa ja Kauhajoella.

Valmentaja Pounds jatkaa analyysiään tiedotteessa:

– Woodin paras ominaisuus on, että hän on hyvä kilpailija. Hän tuo kilpailua sekä peleihin että myös harjoituksiin, sillä kaikki nykyiset ulkomaalaisvahvistukset jatkavat joukkueessa. Kamppailu pelipaikoista kiristyy. Meiltä on puuttunut sellainen pelaaja, jolle voi tarjota pallon vaikeissa tilanteissa. Wood on myös hyvä syöttäjä ja levypallopelaaja.

Henkilöt

 
9.4.2024 21:08 Korisliiga

Kataja tasasi tilit Korihaita vastaan – Nokialle toinen voitto Kouvoista

Miesten Korisliigassa jatkettiin puolivälieriä. Katajan Thomas Tumba juhli sekä tärkeää otteluvoittoa että uransa isointa pistesaldoa.

8.4.2024 20:41 Korisliiga

Kobrat taisteli kovaa, mutta Seagulls oli jälleen liian kova pala – Kauhajoki laittoi Vilppaan selkä seinää vasten

Miesten Korisliigassa kaksi puolivälieräsarjaa saavutti kiperän 2–0-tilanteen. Toista sarjoista johtaa kotietujoukkue, toista taas haastaja.

6.4.2024 21:22 Korisliiga

BC Nokia repi avausvoiton tuplajatkoaikatrilleristä

Korisliigan neljästä puolivälieräsarjasta viimeinen käynnistyi, ja avausvoiton otti kotietua nauttiva Nokia.

5.4.2024 21:03 Pääjuttu

Korisliigan playoffit käyntiin: Kauhajoki mitätöi Vilppaan kotiedun ja Korihait avasi rytinällä

Miesten Korisliigassa pelattiin ensimmäiset puolivälieräottelut. Seagulls ja Korihait voittivat kotona, Kauhajoki yllätti vieraskentällä.

4.4.2024 13:15 Korisliiga

Playoff-ennakossa Korihait, Kataja, Vilpas ja Kauhajoki – neljä kilpailijaa, joiden sarjajärjestys ratkesi vasta viimeisenä iltana

Korisliigan pudotuspelikevät käynnistyy puolivälierillä perjantaina. Nyt toisessa playoff-ennakossa esittäytyvät kotietua nauttivat Korihait ja Salon Vilpas sekä heidän vastustajansa Kataja Basket ja Kauhajoki.

4.4.2024 08:33 Korisliiga

Playoff-ennakossa Seagulls, Nokia, Kouvot ja Kobrat: ”Tämä on tasaväkisin Korisliiga-kausi vuosiin”

Korisliigan pudotuspelikevät käynnistyy puolivälierillä perjantaina. Ensimmäisessä playoff-ennakossa esittelyssä kotietua nauttivat Helsinki Seagulls ja BC Nokia sekä alemmasta jatkosarjasta ponnistaneet vastustajat Kobrat ja Kouvot.

3.4.2024 13:45 Korisliiga

Jatkosarjat triplatuplaan lopettanut Korihaiden Jalen Jackson maaliskuun kuukauden pelaaja

Kotiedun ja kolmannen sijan napanneen Korihaiden monipuolinen Jalen Jackson on valittu Korisliigan maaliskuun kuukauden pelaajaksi.

3.4.2024 13:34 Erotuomarit

Korisliigan pudotuspelivaiheen erotuomarit on valittu

Korisliigakausi huipentuu perjantaina alkaviin pudotuspeleihin, jotka ovat kauden kohokohta myös erotuomareille. Tänä vuonna pudotuspelikierrokset hoidetaan yhteensä 17 erotuomarin voimin.

30.3.2024 19:24 Korisliiga

Korisliigan playoff-parit ratkottu – Hannes Pöllä palasi pelikentille, Lauri Kallio rikkoi piste-ennätyksensä

Korisliigan jatkosarjat pelattiin loppuun, ja viimeisetkin otteluparit puolivälieriin vahvistuivat.

30.3.2024 07:55 Korisliiga

Korisliigan jatkosarjat huipentuvat TV:ssä – Korihaiden ja Kauhajoen ottelu suorana Jimillä

Korisliigan lauantaisessa päätöskierroksessa suurin mielenkiinto osuu taisteluun puolivälierien kotiedusta, jossa kahdesta paikasta taistelevat Korihait, Kataja Basket, Kauhajoki ja Salon Vilpas.

Näytä lisää vastaavia