Koskimies ja Pounds johdattivat Angelsin voittoon

5.12.2022 07:52 Elina Koskimies ja Anissa Pounds olivat Angels Nördlingenin tehopelaajat joukkueen voittaessa viikonloppuna. Awak Kuier oli jälleen Reyer Venezian pisteykkönen, mutta se ei riittänyt voittoon.

Elina Koskimies oli johdattamassa Angels Nördlingeniä voittoon. (Kuva: Ville Vuorinen)

Anissa Pounds ja Elina Koskimies olivat Angels Nördlingenin pistetykit kummmankin heittäessä 17 pistettä 76-62 (39-34)-voitossa Eisvögel Freiburgia vastaan. Koskimies sai tililleen myös viisi levypalloa, viisi syöttöä ja kaksi riistoa. Pounds nappasi viisi levypalloa ja riisti kerran.
Ottelusta ei ole saatavilla tarkempia tilastoja.

Venla Variksen Marburg sen sijaan taipui Hannover Luchselle 64-76 (33-43). Varis nappasi kaksi levypalloa.
Ottelusta ei ole saatavilla tarkempia tilastoja.

Awak Kuier jakoi joukkueensa parhaan pistenaisen paikan 12 pisteellä, mutta Venezia hävisi kärkiottelussa Famila Schiolle 71-83 (35-49). Kuierille merkittiin lisäksi kolme levypalloa, riiisto ja kaksi torjuntaa.
Ottelutilastot

Veera Pirttisen ja Anniina Äijäsen Bembibre oli loppuviikosta kahdesti tositoimissa. Viikon ensimmäisessä ottelussa Pirttinen oli vahvassa iskussa, kun Bembibre haki Teneriffalta 80-71 (37-33)-voiton. Pirttinen heitti 12 pistettä ja nappasi kaksi levypalloa. Äijänen saalisti neljä pistettä ja kaksi levypalloa.
Ottelutilastot

Sunnuntai-iltana Bembibre jatkoi lomasaarten kierrostaan kohdatessaan vieraissa Gran Canarian. Tällä kertaa tuloksena oli niukka 80-82 (37-45)-tappio. Äijänen lähenteli tupla-tuplaa yhdeksällä pisteellä ja kahdeksalla levypallolla kirjaten lisäksi yhden syötön. Pirttinen vuorostaan auttoi kuudella pisteellä ja syötöllä.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Marianne Kalinin Ferrol jatkaa LF Challengen kärkipaikalla. Ferrol voitti maaottelutauon aikana Lima-Horta Barcelonan 74-57 (36-34) Kalinin saadessa kolme merkintää piste- ja levypallotilastoihin. Rivit täyttyivät myös yhdellä syötöllä ja kahdella riistolla.
Ottelutilastot

Ferrol avasi joulukuun myös vahvasti kaadettuaan Ardoin 75-59 (43-24). Tällä kertaa Kalin auttoi joukkuettaan viidellä pisteellä, viidellä levypallolla ja riistolla.
Ottelutilastot

Tshekin liigassa KP Brno joutui taipumaan Levhartice Chomutovin vieraana 59-80 (28-41). Sofia Pelander heitti ottelussa kuusi pistettä ja yhden levypallon.
Ottelutilastot

Ruotsin liigassa Lotta Vesiluoman Alvik koki kauden avaustappionsa hävitessään kärkiottelussa Östersundille 81-88 (44-43). Vesiluoma merkkautti kaksi pistettä, levypallon, kolme syöttöä ja riiston.
Ottelutilastot

Isabella Kaukopaasi heitti kahdeksan pistettä, nappasi kaksi levypalloa ja rosvosi pallon peräti neljästi, mutta Visby hävisi Norrköping Dolphinsille 55-85 (22-45). Visby on sarjassa viimeisenä.
Ottelutilastot

 
22.4.2024 15:36 Suomalaiset ulkomailla

Elina Aarnisalosta Belgian mestari

Elina Aarnisalosta tuli Belgian mestari, kun Kangoeroes Mechelen pelasi kotimaisen kauden läpi ilman ainuttakaan tappiota. Finaalit ovat käynnistyneet myös Saksassa ja runkosarjat päättyivät Espanjassa sekä Italiassa.

15.4.2024 11:24 Suomalaiset ulkomailla

Elina Aarnisalon Kangoeroes Mechelen Belgian liigan finaaliin

Elina Aarnisalo pääsee taistelemaan Belgian mestaruudesta, kun Kangoeroes Mechelen lunasti itselleen finaalipaikan. Saksassa ja Ruotsissa suomalaisten joukkueet käyvät kovaa taistelua välierissä.

8.4.2024 10:36 Suomalaiset ulkomailla

Aarnisalon Kangoeroes ja Pelander Norrköping jyräsivät välieriin

Elina Aarnisalon Kangoeroes Mechelelen eteni välieriin Belgiassa ja Sofia Pelanderin Norrköping teki saman Ruotsissa. Saksassa Keltern on voiton päässä finaalipaikasta.

6.4.2024 08:13 Suomalaiset ulkomailla

Saksassa välierät käyntiin - Pelanderin kausi pysyi elossa

Saksassa saatiin välierät vauhtiin ja Linda-Lotta Lehtorannan ja Elina Koskimiehen Keltern aloitti vakuuttavasti. Ruotsissa Sofia Pelanderin Norrköping on voiton päässä välieristä.

5.4.2024 12:47 Suomalaiset ulkomailla

Sofia Pelanderin Norrköping jo selkä seinää vasten – ”Ensimmäinen peli oli aikamoinen pettymys”

Ruotsissa pudotuspelit ovat jo startanneet ja Sofia Pelanderin Norrköping Dolphins on jo selkä seinää vasten. Pelander on kuitenkin luottavaisena, että Norrköping selvittää esteet tieltään ja taistelee vielä mestaruudesta.

1.4.2024 09:24 Suomalaiset ulkomailla

Kolme Susiladies-pelaajaa Bundesliigan välieriin – Espanjassa hienoja onnistumisia ja voittoja

Linda-Lotta Lehtorannan ja Elina Koskimiehen Keltern eteni vakuuttavasti Saksan Bundesliigan välieriin ja saivat Anissa Poundsista sekä Lions Hallesta seuraa. Espanjassa suomalaisten joukkueet ottivat tärkeitä voittoja.

25.3.2024 11:52 Suomalaiset ulkomailla

Saksassa ja Tshekissä pudotuspelit käynnistyivät – Ruotsissa saatiin runkosarja pakettiin

Saksan ja Tshekissä saatiin pudotuspelit käyntiin viime viikolla ja Ruotsissa pelattiin runkosarjan päätöskierros. Italiassa Awak Kuier loisti pistekuningattarena.

22.3.2024 12:27 Suomalaiset ulkomailla

Marianne Kalin ja Anniina Äijänen taistelemassa Espanjan cupin voitosta

Espanjan cup-mestaruus ratkaistaan viikonloppuna, kun arvostetun Copa de la Reinan finaaliturnaus on edessä. Cup-pokaalista on taistelemassa myös Anniina Äijäsen ja Marianne Kalinin Ferrol.

22.3.2024 11:23 Suomalaiset ulkomailla

Naisten Bundesliigassa pudotuspelit käyntiin – mukana neljä Susiladies-pelaajaa

Naisten Saksan Bundesliigassa alkavat pudotuspelit tulevana viikonloppuna. Mestaruustaistelussa nähdään Stars Kelternin Linda-Lotta Lehtoranta ja Elina Koskimies, Lions Hallen Anissa Pounds sekä Angels Nördlingenin Roosa Lehtoranta.

18.3.2024 10:51 Suomalaiset ulkomailla

Roosa Lehtorannan Nördlingenille kirvelevä finaalitappio cupissa

Roosa Lehtorannan Angels Nördlingen oli kiinni Saksan cupin voitossa aina viimeisille sekunneille saakka, mutta joutui lopulta tyytymään kakkospaikkaan.

Näytä lisää vastaavia