Korisliigan tähdistötusina selvillä – Tartoon lähtee peräti neljä vuoden pelaajaa

28.1.2019 17:30 Päävalmentaja Joonas Iisalo: ”Arvokas asia, että myös kokeneemmat tähdet ovat innolla mukana.”

Vilppaan pelintekijä Teemu Rannikko rytmittää myös Korisliigan tähdistöjoukkueen peliä. Kuva: Ville Vuorinen

Korisliigan tähdistöjoukkue on nyt äänestetty ja valittu. Yleisö äänesti Korisliigan avausviisikon: Teemu Rannikko (Vilpas), Bojan Sarcevic (Karhu Basket), Topias Palmi (Kataja Basket), Juho Nenonen (Vilpas) sekä Tuukka Kotti (Seagulls).

Avausviisikosta tosin Kotti joutui kieltäytymään kunniasta henkilökohtaisten syiden takia. Kotin korvaa tähdistöviisikossa BC Nokian Sean O’Mara.

– Muutamia muitakin kieltäytymisiä tuli lievien loukkaantumisten tai muiden erittäin ymmärrettävien syiden takia. Muutama pelaaja muun muassa käy tuossa maaottelutauolla kotonaan viettämässä lyhyesti aikaa perheensä kanssa. Siitä ei parempaa syytä poissaololle ole, Korisliigan tähdistönipun päävalmentaja ja Salon Vilpasta kohti runkosarjan voittoa luotsaava Joonas Iisalo linjaa.

Korisliigan 12 tähteä haastavat aivan maaotteluikkunan kyynnyksellä Tartossa 16. helmikuuta Viro-Latvia-liigan All Stars -joukkueen. 

 

Joonas Iisalo saa Tartoon valmentajaparikseen Tampereen Pyrinnön Sami Toiviaisen. Kuva: Ville Vuorinen
Vilppaan Joonas Iisalo saa Tartoon valmentajaparikseen Tampereen Pyrinnön Sami Toiviaisen. Kuva: Ville Vuorinen

 

Mukana pelaaja jokaisesta pudotuspeleihin tyrkyllä olevasta joukkueesta

Iisalo täydensi sarjataulukossa toisena olevan Tampereen Pyrinnön päävalmentaja Sami Toiviaisen kanssa tähdistökokoonpanon vahvalla seitsikolla: Juwan Staten (Seagulls), Kenneth Manigault (Pyrintö), Brandon Taylor (Vilpas), Rene Rougeau (Karhu Basket), Okko Järvi (Karhu Basket), Antto Nikkarinen (KTP-Basket) sekä Ville Kaunisto (Kouvot).

– Tavoite oli, että jokaisesta pudotuspeliviivan yläpuolella olevasta joukkueesta olisi ainakin yksi edustaja mukana. Siinä onnistuimme. Meillä on kasassa aika nimekäs ryhmä, Iisalo iloitsi.

Iisalo alleviivaa, että joukkueessa on peräti neljä Korisliigan MVP:tä. Rannikko, Kaunisto ja Nikkarinen ovat pokanneet Korisliigan vuoden pelaaja palkinnon, kun taas Staten on kruunattu kertaalleen vuoden ulkomaalaisvahvistukseksi.

– En yhtään ihmettelisi, vaikka tässä joukkueessa olisi tämänkin kauden vuoden pelaaja ja ulkomaalaisvahvistus. Halusimme pelaajistoon ylipäätään heitä, jotka ovat jo aiemmilta kausilta tunnettuja hahmoja Korisliigasta, Iisalo paljastaa.

– Onkin hieno ja arvokas asia, että myös kokeneemmat tähdet ovat innolla mukana. Nostan hattua myös Topiakselle (Palmi) ja Juholle (Nenonen), joilla maajoukkueikkuna alkaa jo maanantaina (tähdistöottelu pelataan lauantaina). Silti molemmat halusivat lähteä edustamaan myös Korisliigaa Viroon. 

 

Karhu Basketin Okko Järvi on pelannut loistavaa kautta. Kuva: Ville Vuorinen

 

Tarkoitus lähteä ennen kaikkea nauttimaan

Iisalon mukaan Korisliigan All Stars -joukkueella ei sinänsä ole mitään pelillisiä tai tuloksellisia tavoitteita.

– Minun ja Samin vastuulla on jakaa peliaika suhteellisen tasaisesti. Kenellekään ei saa tulla liikaa kuormitusta. Ja kaikille on saatava kunnon All Stars -fiilis päälle, Iisalo vaatii.

Tarton Yliopiston urheiluhallissa pelattavan tähdistöottelun lipunmyynti on käynnissä. Viime vuonna Viron ja Latvian liigojen keskinäisessä tähdistöottelussa Tallinnassa oli peräti 5000 katsojaa.

Korisliigan All Stars -joukkue haastaa 16.2.2019 Viro-Latvia-liigan tähdet Tarton yliopiston urheiluhallissa: https://www.korisliiga.fi/allstars/.
 
16.2.2019 11:02 All Stars

All Stars -viisikkoon äänestetty Topias Palmi: "Pidetään hauskaa ja laitetaan show käyntiin"

Korisliigan ja Viro/Latvia-liigan All Stars -tapahtuma nähdään suorana Elisa Viihde Sportilla klo 16.50 alkaen. Kanavat ovat viikonlopun ajan vapaassa katselussa.

14.2.2019 15:28 All Stars

Rannikko ja Kaunisto edustavat Korisliigaa kolmoskisassa – Tarton All Star -tapahtuma täynnä seurattavaa

Donkkikilpailussa Korisliigan mainetta puolustavat Kenneth Manigault ja Juwan Staten.

13.2.2019 15:49 Susijengi

Korista tarjolla runsaasti VeikkausTV:ssä ja Elisa Viihde Sportilla: Launtain huipentaa Korisliigan All Stars -tapahtuma Tartossa

Viikon Veikkauspeli: Keskiviikkona VeikkausTV tarjoaa monikameratuotantona viime kauden Korisliiga-finaalien uusinnan, Vilpas-Karhu Basket.

7.2.2019 19:11 All Stars

Avery Woodson korvaa loukkaantuneen Okko Järven Korisliigan tähdistöjoukkueessa

Ura Basketin tarkkakätinen heittäjä täydentää Joonas Iisalon luotsaaman nipun.

6.2.2019 13:57 All Stars

Korisliigan All Stars -ottelu vapaassa katselussa suorana Elisa Viihde Sportilta

Lähes kolmetuntisen lähetyksen selostaa Toni Flink kommentaattorinaan Miikka Luosmaa.

3.1.2019 15:26 Korisliiga

Vilppaan Joonas Iisalo luotsaa myös Korisliigan tähdistöjoukkuetta – ”Kunnia-asia päästä edustamaan Korisliigaa ulkomaille”

Iisalo uskoo All Stars -tapahtuman olevan oiva mahdollisuus tutustua uusiin ihmisiin.

17.12.2018 12:16 Korisliiga

Korisliigan All Stars -ottelun pelaajaäänestys on käynnissä

Tartossa 16. helmikuuta järjestettävän Korisliigan ja Viro-Latvia-liigan All Stars -ottelun pelaajaäänestys on käynnistynyt. Yleisö pääsee äänestämään tähdistöjoukkueen aloitusviisikon ja ensimmäinen äänestyskierros päättyy 31.12.2018.

27.3.2024 20:49 Korisliiga

Bisonsin viime sekunnin kori pelasti joukkueen sarjapaikan – Kobrat lunasti lipun playoffeihin

Miesten Korisliigan alemmassa jatkosarjassa ratkaistiin tänään molemmat auki jääneet sijoitukset: sekä viimeinen pudotuspeleihin menijä että sarjasta putoaja.

26.3.2024 20:49 Korisliiga

Seagulls varmisti ykkössijansa Okko Järven pistetykityksellä – Korihait kaatoi Nokian

Miesten Korisliigan ylemmässä jatkosarjassa voittivat tänään Helsinki Seagulls ja Korihait.

Näytä lisää vastaavia