Koripalloliitto hakee naisten päävalmentajaa

26.3.2015 Suomen Koripalloliitto järjestää kilpailutoimintaa ”Stadista Sallaan”, organisoi valmentaja- ja erotuomarikoulutusta sekä vie Suomi-korista maailmalle yli 10 maajoukkueen välityksellä. Koripalloliitto hakee tiiminsä vahvistukseksi naisten päävalmentajaa.

Naisten päävalmentajan tehtävässä:

  • Toimit naisten koripallomaajoukkueen päävalmentajana
    • seurayhteistyö
    • pelaajien sitouttaminen
    • maajoukkueen valmentaminen kesällä ja maajoukkueikkunoiden aikana (EM-karsinnat)
  • Toimit tyttöjen maajoukkueohjelman päävalmentajana ja vastaat tyttöpelaajien pelaajapolun luomisesta
  • Osallistut akatemia-valmennukseen.

Hakijalta edellytetään:

  • Monivuotista koripallovalmennuksen osaamista ja kansainvälistä valmennuskokemusta
  • Suomen koripalloliiton A-lisenssiä ja Kansainvälisen koripalloliiton (FIBA) valmentajalisenssiä
  • Englanninkielen kirjallista ja suullista osaamista

Työ alkaa 1.6.2015 ja on määräaikainen 31.12.2016 saakka.

Lisätietoja: Valmennuksenjohtaja Ari Tammivaara, 044-550 7707, ari(at)basket.fi

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoiveineen 1.4.2015 mennessä: Toiminnanjohtaja Vesa Walldén, 0440-465 028, vesa(at)basket.fi

 

#Hi5 – osallistu ja jaa seurasi positiivista meininkiä

Koripalloliiton #Hi5 on valtakunnallinen hanke, jonka avulla halutaan parantaa ottelutapahtumien ilmapiiriä. Jaa nyt seurasi onnistumiset ja kerro myös muille, miksi teillä on hyvä meno!

SUSI All Star -leirien kutsutut pelaajat 2017

Suomen Koripalloliitto on kutsunut 13-14-vuotiaita tyttöjä ja poikia SUSI All Star -leirityksen ensimmäiseen vaiheeseen Kisakallion Susi Training Centeriin. Leirit järjestetään 11.-14.5. ja 18.-21.5.

31.7.2015 Pohjoinen alue

Elokuun KORI-lehti luettavissa netissä

Torstaina 30.7. Ilta-Sanomien ilmestynyt KORI-lehti on luettavissa ja ladattavissa PDF-tiedostona Basket.fi-palvelussa, tämän artikkelin lopussa olevan linkin välityksellä. Lehdessä pureudutaan Susijengin EM-kisakesään. Numerossa mm. tuoreen Susijengi-kapteenin Shawn Huffin, Gerald Leen sekä tänä kesänä Suomen kansalaisuuden saaneen Jamar Wilsonin haastattelut.

30.7.2015 07:39 Pohjoinen alue

KORI-lehti Ilta-Sanomien välissä torstaina 30.7.

Torstaina 30.7. Ilta-Sanomien ostaja saa lehtensä välissä tuoreimman KORI-lehden, Koripalloliiton lajimarkkinointilehden. Lehdessä pureudutaan Susijengin EM-kisakesään. Numerossa mm. tuoreen Susijengi-kapteenin Shawn Huffin, Gerald Leen sekä tänä kesänä Suomen kansalaisuuden saaneen Jamar Wilsonin haastattelut.

9.3.2011 Pohjoinen alue

Seuroille EM-karsintalippuja tarjoushintaan maaliskuun loppuun saakka

Ennakkolipunmyynti Suomen miesten koripallomaajoukkueen elokuussa pelattaviin EM-karsintaotteluihin on käynnissä. Karsintojen kotiottelut pelataan Helsingin Jäähallissa 15.8. (Portugali) ja 21.8. (Unkari) ylösheiton tapahtuessa klo 19 molempina ottelupäivinä. Koripalloliitto tarjoaa jäsenseuroilleen maaliskuun loppuun saakka mahdollisuuden lunastaa pääsylippuja tarjoushintaan.

30.4.2010 EM-karsinnat

Basket.fi-sivut avattu Facebookissa – osallistu kisaan!

Suomen Koripalloliitto on avannut ”Basket.fi – Korista 24/7” –sivut yhteisöpalvelu Facebookissa. Avajaisten kunniaksi Facebook-sivulla on tarjolla muun muassa kilpailu, jonka pääpalkintona on Nokia 97 mini –multimedialaite Comes with Music –palvelulla.

Seuravalmentajilla mahdollisuus ehdottaa pelaajia Talent-päiville haastajiksi

Koripalloliitto järjestää kauden helmikuun aikana paikallisia Talent-päivätapahtumia, joissa tarjotaan vuosina 1992–94 syntyneille pelaajille maajoukkuevalmennusta pelikauden aikana. Seuravalmentajilla on nyt mahdollisuus ehdottaa pelaajiaan helmikuun Talent-päiville haastajiksi.

15.1.2010 11:10 Liittoa koskeva tiedote

Kansainvälisen FIBA Approved Coach -lisenssin haku käynnistyy, hakukriteerit tarkentuvat

Kansainvälinen Koripalloliitto (FIBA) on vaatinut 1.1.2007 lähtien kaikilta sen kilpailuihin osallistuvien joukkueiden päävalmentajilta ns. FIBA Approved Coach–lisenssiä. Jokainen nuorten maajoukkueiden päävalmentaja siis tarvitsee tämän lisenssin. FIBA Approved Coach -lisenssin saa, jos valmentaja on suorittanut ylimmän kansallisen valmentajatutkinnon, toimii aktiivisesti käytännön valmennustehtävissä sekä Suomen Koripalloliitto on hakenut lisenssiä FIBA:lta.

9.10.2009 11:55 Liittoa koskeva tiedote

Korisliiga ja miesten maajoukkue viiden vuoden sopimuksella URHOtv:lle

Kotimaisen joukkueurheilun TV-markkinoille voimakkaasti panostava URHOtv ja Suomen Koripalloliitto ovat solmineet viiden vuoden mittaisen mediaoikeussopimuksen. Jääkiekon SM-liigan ja jalkapallon Veikkausliigan oikeudet jo aiemmin hankkineelle URHOtv:lle siirtyy tuoreen sopimuksen myötä niin Korisliigan kuin miesten koripallomaajoukkueenkin mediaoikeudet.

Koskelainen koulutuksen kehittäjäksi ja nuorten olympiavalmentajaksi

Suomen Koripalloliitto saa täsmävahvistuksen riveihinsä 1. elokuuta, kun Antti Koskelainen aloittaa koulutuksen kehittäjän ja nuorten olympiavalmentajan tehtävissä.

Näytä lisää vastaavia