Koripalloliiton ja Elämysmatkojen tarjoama Sudenpesä avautuu lauantaina Bilbaossa

29.8.2014 Lauantaina alkaa paitsi Susijengin, myös susijengifanien urakka Bilbaossa koripallon MM-kisoissa. Matka- ja matkatapahtumatoimisto Elämysmatkat avaa yhteistyössä Koripalloliiton kanssa Bilbaon keskustaan kisojen ajaksi Sudenpesän – kohtaamis- ja tapahtumapaikan kaikille suomalaisille kisavieraille.

Susijengi-fanien kohtaamispaikka Sudenpesä avautuu lauantaina. Lataa itsellesi talteen PDF-tiedosto aikatauluista ja tarjonnasta.

Sudenpesä levittäytyy keskustan vilkkaimpien baarikatujen alueelle. Sen keskipiste on SusiLounge ja SusiKlubi, joissa voi päivisin seurata otteluita ja iltaisin juhlia Suomen menestystä esimerkiksi rap-duo JVG:n klubikeikalla. Sudenpesä on avoin kaikille kisavieraille koko alkusarjavaiheen ajan 30.8. – 4.9.

Sudenpesän keskus on hotelli Ercillan edessä kuuluisalla Poza Lizentziatuaren baarikadulla, jossa Suomen liput ja pelipaidat koristavat kymmeniä lähikatujen baareja. Ennen otteluita susijengifanit kokoontuvat yhteen pregame show’hun, jossa Sudenpesän isäntänä toimiva Aleksi Valavuori ja suomalaiset artistit nostattavat tunnelmaa ennen pelejä. Otteluareena Bizkaia Arenalle siirrytään suurena kulkueena viereisen metron kautta.

Kaikelle yleisölle avoin ja ilmainen Sudenpesä on Koripalloliiton ja Elämysmatkojen yhteinen hanke, jonka tavoite on koota tuhannet kisoihin matkustavat suomalaiset yhteen ja auttaa heitä kokemaan unohtumaton kisaviikko.

- Susijengin viime vuosien uskomaton tarina, kannattajien keskuuteen syntynyt tunnelma ja sen huipentuminen nyt Bilbaossa ovat aivan poikkeuksellinen elämys. Me haluamme yhdessä Koripalloliiton ja kannattajayhdistyksen kanssa tarjota kisavieraille kohtaamispaikan jossa tämän elämyksen voi jakaa muiden kisavieraiden kanssa, sanoo Elämysmatkojen toimitusjohtaja Jussi Viskari.

- Joukkue odottaa MM-kisapelien alkua, mutta varmasti yhtä paljon myös suomalaisfanien invaasiota Bilbaoon. Susijengille on tärkeää, että faneille tulee reissusta ikimuistoinen. Toivotamme kaikille antoisia hetkiä kannustamassa Susijengiä katsomossa sekä Sudenpesän etkoilla ja jatkoilla, toivottaa Susijengin joukkueenjohtaja Mika Mäkelä.

Sudenpesässä on joka päivä avoinna Susi-Info, josta saa tietoa ja materiaalia Bilbaosta, alueen nähtävyyksistä ja tarjonnasta sekä kisaohjelmasta. Sudenpesästä voi myös hankkia viralliset fanituotteet sekä varata erilaisia aktiviteetteja ja päiväretkiä kisaviikon aikana.

 
18.8.2014 10:32 Katsojat

MM-kisat näkyvät kattavasti televisiossa

Suomen Susijengin historian kautta aikain ensimmäinen MM-kisaurakka käynnistyy 30. elokuuta, kun hallitseva maailmanmestari USA kohtaa Suomen Bilbaon Bizkaia Areenalla. Koripalloliiton yhteistyökumppani Yle sekä Viasat televisioivat MM-kisajännitystä kotistudioihin kisojen ensimmäisestä päivästä aina niiden huipennukseen asti.

Korispisteellä laaja valikoima Susijengi-fanituotteita

Koripallon MM-kisat lähestyvät, ja Susijengin pitkäaikainen fanituotemyyjä Korispiste tuo joka fanin toivetavarat suomalaisen koripalloväen ulottuville. Korispisteen verkkokaupasta löytyy laatutuotteita joka lähtöön, mm. Li-Ningin valmistamat personoidut pelipaidat ja virallinen Susijengin MM-kisapaita, jota Korispiste myy ainoana jälleenmyyjänä.

1.7.2014 Katsojat

MM-kisalippujen viimeinen myyntiaalto käynnistyy (päivitetty klo 14:05)

Viimeinen mahdollisuus lunastaa pääsyliput koripallon MM-kisoihin käynnistyy 1.7. klo 19 Suomen aikaa. Myyntiin tulevat sessiokohtaiset liput, jotka oikeuttavat sisäänpääsyyn pelipäivänä 1-2 otteluun.

9.6.2014 Katsojat

Susijengin Australia-ottelun lipunmyynti käynnistynyt Lippupalvelussa

Lippupalvelu aloitti maanantaina (9.6.) klo 9 Suomi – Australia –maaottelun lipunmyynnin. Susijengi kohtaa ”juhlien jatkoilla” Australian tiistaina 12.8. klo 19 Helsingin Jäähallilla. Lippupalvelussa on jo ennestään myynnissä 75-vuotisjuhlaottelun Suomi-Liettua (4.8.) liput, joita on lunastettu jo 4000.

6.6.2014 12:01 Yhteistyökumppanit

Australia Susijengin toinen juhlavieras – liput myyntiin 9.6. klo 9

Kesän 2013 EM-kisoissa korishuuman aikaan saanut Susijengi tarjoilee elokuussa 2014 kotiyleisölleen Helsingin Jäähallissa kaksi namupalaa. EM-hopeamitalisti Liettua kohtaa Susijengin Suomen Koripalloliiton 75-vuotisjuhlaottelussa 4. elokuuta, ja yhdeksänneksi maailmanlistalla rankattu Australia saapuu ”Sudenpesään” runsas viikko myöhemmin (12.8.).

18.5.2014 EM-kilpailut

Yle sopimukseen MM- ja EM-kisojen esittämisestä 2014-15

Yleisradio on solminut kaksivuotisen sopimuksen kansainvälisen koripalloliiton (FIBA) kanssa. Sopimuksen myötä Yle näyttää valtakunnallisilla ja vapailla kanavillaan Susijengin ottelut MM-kisoista 2014 sekä EM-kisoista 2015, joihin Suomella on jo paikka varmistettuna.

FIBA käynnisti MM-kisafanien välisen kilpailun – kannusta Susijengiä!

Kansainvälinen koripalloliitto ja MM-kisat järjestävä Espanja ovat julkaisseet MM-kisoihin osallistuvien maiden fanien välisen kilpailun ”Most Valuable Fan” (MVF). Nettikilpailussa etsitään arvokkainta fania sekä fanijoukkoa. Osallistu, voita palkintoja ja kannusta Susijengi sekä Suomi voittoon!

MM-kisoihin Follow Your Team –paketteja suomalaisille, myyntiin vaiheittain kuluvalla viikolla

Suomen Koripalloliitto on käynyt MM-lipuista neuvotteluita siitä lähtien, kun kansainvälinen koripalloliitto myönsi Suomelle paikan Espanjassa pelattavaan MM-turnaukseen lauantaina 1.2. Maanantaina neuvotteluissa päästiin lopputulokseen, jonka mukaisesti suomalaisille matkanjärjestäjille osoitetaan 2500 Follow Your Team –lippupakettia Suomen MM-alkusarjan otteluihin Bilbaoon 30.8.-4.9.2014. Suomen Koripalloliitto kehottaa omatoimimatkailijoita malttiin, sillä MM-kisajärjestäjät ovat luvanneet mahdollisuuksien mukaan vapauttaa lisää Follow Your Team –paketteja lisää myyntiin loppuviikosta.

Villi kortti –päätöksissä lähestytään H-hetkeä – näin voit vaikuttaa Susijengin MM-unelman toteutumiseen!

Kun enää viikko on aikaa MM-kisojen villi kortti –päätöksiin, on jokaisen Susijengi-fanin panos tärkeä. Myyntiin on tullut uusia edullisia tuotteita, joilla tuetaan suoraan Susijengin MM-hanketta. MM-haun loppukirin aikana on myös tarkoitus osoittaa kansainvälisen koripalloliiton (FIBA) päättäjille kuinka paljon Suomesta on MM-kisamatkalle lähdössä faneja, mikäli villi kortti Susijengille suodaan.

5.12.2013 15:15 Katsojat

Nyt myynnissä: Susijengin Joulupaketti MM-unelman toteuttamiseksi

Suomen koripallomaajoukkueen eli Susijengin MM-unelman toteuttamiseksi on tullut myyntiin ensimmäinen tuote, joka tukee suoraan MM-kisahanketta. Tosifaneille suunnatun Susijengin Joulupaketin voi lunastaa Lippupalvelusta. Joulukuun 15. päivään mennessä tilatut paketit ehtivät jouluksi kotiin. Paketteja on myynnissä rajoitettu erä.

Näytä lisää vastaavia